Activitati psihologice pentru copii
Cabinet Psihologic P.F. Ciobotaru Melania

Cabinet Psihologic P.F. Ciobotaru Melania


Motto-ul nostru este: “Incotro daca unicul sens e inauntru?”

Va simtit uneori ezitant si lipsit de incredere, doriti sa schimbati ceva si sa fiti mai fericit, dar nu stiti cum sa procedati?
Va comportati in exterior ca un individ increzator in sine si plin de success, dar in relitate apreciati ca duceti o viata lipsita de fericire si de o reala motivatie? Poate veti fi surprins sa aflati ca acesta este un excellent punct de pornire. Faptul ca nutriti aceste sentimente, ca doriti sa fiti mai increzator in dumneavoastra insiva sau ca va lipseste ceva in viata poate fi un imblod capabil sa va ajute sa progresati.
Nu sunteti singurul cu o constiinta redusa a valorii proprii: sentimental respective il incearca aproape toti oamenii, la un moment sau altul.
Indoielile si problemele in relatiile cu alte personae sunt cauzate in mod direct de insuficientul respect de sine. Daca vi se pare a viata v-a scapat de sub control, in urma unor schimbari rapide si neasteptate, dezvoltarea respectului de sine va va ajuta sa simtit controlul si echilibrul.
Treptat veti fi tot mai capabil sa va folositi timpul personal si energia. Veti fi in stare sa va concetrati asupra lucrurilor cu adevarat importante pentru dumneavoastra, indifferent de varsta si de circumstantele curente.

Despre Noi
Cabinetul psihologic s-a infiintat in anul 1999 (Persoana fizica autorizata Ciobotaru Melania). Iar in anul 2006, conform legii 213/2004 (Legea prvind statutul profesiei de psiholog) s-a transformat in Cabinet individual de psihologie Ciobotaru Melania.

Experienta
Conform Registrelor de evidenta la Cabinetul Individual de psihologie Ciobotaru Melania s-au prezentat peste 5000 de clienti.

Examinari
Serviciile de examinare se impart in cateva categorii:

1) Psihologia muncii si organizationala
Cabinetul este autorizat pentru examinari psihologice in domeniul protectiei muncii pentru :
- angajare;
- mentinere functie;
- promovare;
- examene periodice pentru toate profesiile;

2) Psihologia transporturilor
- examinari psihologice in vederea obtinerii/redobandirii permiselor de conducere toate categoriile [vezi codificare tip activitate]

3) Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale
- examinari psihologice pentru obtinerea/pastrarea permisului de port-arma;
- pentru angajatii din sectorul privat are poarta armament (paza, protectie).
- Pentru persoanele particulare care doresc sa poarte arma de autoaparare sau vanatoare

Examinari permis port-arma

- Examinari psihologice pentru obinere/pastrare/viza permis port arma
■Vanatoare
■Autoaparare
■Tir

- Examinari psihologice pentru personalul care lucreaza in domeniul privat si poarta armament si munitie.

Examinari psihologice in domeniul protectiei muncii
■- Examinare psihologica de angajare
■- Examinare psihologica mentinerea functie/schimbare functie
■- Examinare psihologica pentru promovare
■- Examinari psihologice pentru autorizarea exercitarii profesiilor (lucrul la inaltime, sub tensiune, functii de decizie, cadre didactice, funcionar vamal, etc.)

Examinari permis port-arma- Examinari psihologice pentru obtinere/redobandire permis de conducere auto toate categoriile
■A, B, C, D
■A1, B+E, C+E, D+E, Tractor

Consiliere

Serviciile de consiliere se impart in cateva categorii:

1) Psihoterapie expeientiala individuala, de cuplu si de grup.

2) Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala
- consiliere pentru parinti si copii;
- orientare scolara si profesionalaOrientare scolara si vocationala

Orientarea scolara cuprinde intreaga activitate desfasurata in vederea cunoasterii copilului, a formarii personalitatii acestuia, a canalizarii intereselor sale pentru anumite profesiuni, ptinr-o informare adecvata asupra acestora.
Scopul principal al orienntarii scolare este de a stabili o corespondenta intre posibilitatile copilului si solicitarile scolii.
Diagnoza in orientarea scolara si profesionala se face cu scopul elaborarii unei prognoze profesionale avandu-se in vedere posibilitatile reusitei in profesie Orientarea scolara trebuie sa continue cu orientarea profesionala.
Orientarea profesionala trebuie considerate ca un process care se desfasoara la varsta adolescentei (16-18 ani), este precedata de in preadolescenta (11-12 ani) de oriennntarea scolara urmata de repartizarea la angajare.
Pe plan individual orientarea profesionala este o conduita a sanatatii psihice prin starea de bine general fizic, psihic si social pe care o genereaza.
Instrumentele psihologice permit evaluarea personalitatii vocationale si pornind de la autocunoastere, auto evaluare individuala se obtine un tablou real al posibilitatilor adolescentului, care sunt dorintele/aspiratiile sale si care sunt resursele/posibilitatile sale.

Selectie de personalSuccesul unei organizatii are la baza profesionalismul angajatilor sai, competentele socio-profesionale ale acestora.
In ultimul timp companiile pun un mare accent pe selectia de personal potrivit exigentelor locurilor de munca.
Noi va oferim posibilitatea unei selectii de personal profesioniste, adaptata specificului firmei dumneavoastra.

Psihoterapie experientiala“Natura, din intamplare sau din necessitate l-a facut pe om Omul, a construit ulterior, ca fiinta libera si capabila de premeditare, propria sa umanitate. A fi om inseamna a dori sa fii liber. Daca eu cunosc pe dinauntru libertatea mea posibila, inteligenta imi arata limitele ei” (Jaquard Albert)


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Serg. Nitu Vasile nr.51 sector 4, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745-085 271
Tel.fix/Fax: 021-460 46 08
Persoane de contact: Ciobotaru Melania
Internet:
Web: www.psihologie-cabinet.ro
E-mail:  ciobotaru_melania@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: