Caritate
Vreau sa-l ajut pe Iepuras - o campanie ZURLI

Zurli
Dragi parinti,

Sunt mama unei fetite minunate care se numeste Maya .Ma numar printre parintii norocosi. Copilul meu e sanatos si eu pot sa-i ofer o viata frumoasa si linistita.
Dar nu pentru toti copiii pe care ii cunosc lucrurile sunt atat de simple. Cunosc copii care traiesc in camarute fara curent si caldura, cu unul dintre parinti sau doar cu bunicii, copii care nu au avut niciodata o jucarie a lor si care nu au imbracat niciodata haine noi si frumoase.

200 de copii din satul Homorod si Centrul de plasament Sfantul Vasile Bucuresti vor avea un Paste mai frumos daca noi reusim sa ducem la bun sfarsit aceasta campanie. Sunt 200 de copii saracuti care traiesc in familii greu incercate. Sunt copii care nu au nici o vina pentru viata pe care o duc,pur si simplu nu au fost la fel de norocosi ca si copiii nostri. Sunt copii frumosi, destepti, harnici care au nevoie de haine,carti si jucarii. Si mai au nevoie de atentie.

Compania Zurli i-a intalnit pe acesti copii de Craciun cand fiecare a primit cate un cadou dedicat. Vrem sa facem acelasi lucru si de Paste. Iepurasul, insotit de personaje de la ZURLI va inmana personal aceste daruri copiilor saraci.

Cum se deruleaza campania:
-Fiecare copil din Homorod si din Centrul Sfantul Vasile a scris o scrisoare(ajutat de preotul satului sau de educatoare), pentru Iepuras ,in care a trecut toate lucrurile care ii lipsesc: haine, jucarii, carti, rechizite. Noi vom expune aceste scrisori, duminica 27 martie ora 18.00 la Teatrul Tandarica inaintea spectacolului Tiribam Tiribum. Copiii care vin la spectacol aduc de acasa o jucarie BUNA pe care i-o dau Iepurasului sa o duca unui alt copil. Parintii lor vor vedea scrisorile de pe panou si vor alege una scrisa de un copil pentru care vor pregati un cadou de Paste.

In wk-endul 9/10 aprilie adunam aceste daruri in SUN PLAZZA si echipa Zurli le duce copiilor in saptamana de dinaintea Pastelui ca sa fie toti imbracati cu hainute noi de sarbatori.
Am,Pot si Vreau- sunt cele trei verbe in care credem noi si toti prietenii nostri care ne-au ajutat de fiecare data cand am avut o initiativa .
Am – iubire si vointa!Pot- sa daruiesc si sa depun efort ! Vreau- sa fac lumea sa zambeasca mai des.

Ne sustin in aceasta campanie :
Superbebe, NationalFM, Sapteseri, CartileTango.ro ,RevistaTango .ro ,site-urile www.mamasitata.ro, www.gradinitebucuresti.ro, www.prichindelulmeu.ro
Va astept impreuna cu iepurasul , duminica 27 martie ora 18.00 la Tandarica.

Cu drag,
Mirela Retegan
Zurli_IepurasulDATE DE CONTACT
Adresa: Romania, Bucuresti, sector 2, Str.Visinilor nr.4
Numere de telefon: Telefon fix : 021.327.41.60
Mobil: 0722.560.502 / 0728.143.173 / 0765.307.008
Persoane de contact: Mirela Retegan - general manager
Internet:
Web: www.zurli.ro
www.ursitoare-ursitoare.ro
www.petrecerebotez.ro
E-mail:  mirela@zurli.ro
lidia@zurli.ro

Recomandati aceasta pagina: