Caritate
Gabriel-Alexandru are nevoie de noi!

Are 2 anisori si o singura sansa! Va imploram nu ramaneti indiferenti la strigatul nostru de disperare!

Va scriem in numele baietelului nostru Gabriel-Alexandru în vârsta de numai 2 anisori, cu mari probleme de sanatate.

Accesati http://predoi.netfirms.com/ si puteti vedea toate documentele.(certificatul de handicap Grav si cele 19 internari de pana acum)
Articol in ziar:
http://www.jurnalul.ro/articol_69881/suferinta___pentru_el__fiecare_zi_e_un_chin.html

Astazi la cei 2 anisori ai lui este la nivelul unui bebelus de 2-4 luni din punct de vedere psihic si motor. El nu-si sustine bine capul, nu poate sta in fundulet, nu poate spune „ma doare, apa, mama..”, nu poate tine o jucarie in mana, dar te urmareste cu ochii lui mari, zambeste…., ii place sa fie mangaiat si iubit….
De curand a inceput iar sa se rostogoleasca (a dat inapoi din cauza crizelor) si se apuca de picioruse si le baga in gurita, incearca sa ridice capul de pe perna , acestea sunt semne ca ar putea recupera va rugam ajutati-l!

Va rugam AJUTATI , cu orice suma, cat de mica. Fie-va mila de un sufletel nevinovat!
Daca am putea sa-i dam viata noastra, am face-o in secunda urmatoare. Fiecare zi pentru Alex inseamna chin si multa suferinta.

Este diagnosticat cu: encefalopatie epileptica(crize focale complexe), tetrapareza flasca, retard sever in dezvoltare, microcefalie.
Am fost la cei mai buni medici din Bucureşti si Tg Mures incepind de la varsta de 1 luna si jumatate, cand a facut prima convulsie generalizata şi am aflat despre boala lui. În prezent este sub tratament continuu cu: Topamax, Depachine, Sabryl (medicament pe care il luam din Franta), Uteplex(medicament din Franta), Risatarun(medicament din Germania), Carnil, Tanakan, Glicerol sol 50%. S-au încercat toate anticonvulsivantele dar crizele nu au fost stopate.

Durerea noasta nu se poate exprima in cuvinte, ea doar se vede pe chipurile si in ochii nostrii si mai ales în ochisorii lui Alexandru….cere ajutor!

Mai are o singura sansa, operatia in China Xi Shan Hospital Beijing unde deja este programat . Operatia consta in transplant de celule olfactive.

Va rugam sa ne AJUTATI , cu orice suma, cat de mica(5 RON, 10 RON…cat puteti…putin cu putin se va strange suma) intrucat costul operatiei este de 20 000 USD plus biletul de avion depaseste posibilitătile noastre.
In urma acestei operatii are mari sanse de a se recupera . Puneti-va pt 1 minut in locul nostru. Veti simti cea mai crunta durere….stiind ca se poate face ceva pt copilul tau si nu ai bani.

Pentru cei ce vor sa-l ajute pe Alexandru am deschis urmatoarele conturi la Raiffeisen Bank , Dragasani, Jud. Valcea, Str Bisericii, nr.3
RON: RO16 RZBR 0000 0600 0459 9554
EUR: RO98 RZBR 0000 0600 0862 8525
USD: RO38 RZBR 0000 0600 0862 8538, Titularul conturilor Predoi Mihaela Anca
Codul SWIFT RZBRROBU


Adresa noastra: localitatea Dragasani, jud. Valcea, str. Libelulei, bl L5, sc A, et III, AP.15, Romania

CONTACT : PREDOI MIHAELA 0721935702 sau 0250813750 predoi_m@yahoo.com

Dumnezeu sa va ajute si sa va fereasca de orice suferinta!
Nimic sa nu aduca vreodata lacrimi in ochii dvs generosi!DATE DE CONTACT
Adresa: Adresa noastra: localitatea Dragasani, jud. Valcea, str. Libelulei, bl L5, sc A, et III, AP.15, Romania
Numere de telefon: PREDOI MIHAELA: 0721.935.702 sau 0250/813.750
Persoane de contact: Mama - PREDOI MIHAELA
Internet:
Web: http://predoi.netfirms.com/
E-mail:  predoi_m@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: