Caritate
Gala speciale pentru educatie - Cea de-a - II-a editie (25 noiembrie 2016)

Numele meu este Adela Hanafi si reprezint Asociatia CONIL, asociatie care are cascop integrarea copiilor atipici printre cei tipici.

In data de 25 noiembrie, organizam cea de-a-II-a editie a - Galei speciale pentru educatie, eveniment ce are ca scop strangerea de fonduri necesare finantarii proiectelor destinate copiilor cu dizabilitati, proiecte ce vor fi derulate pe parcursul anului 2017 de catre Asociatia CONIL : acordarea de burse scolare, achizitionarea unui microbuz adaptat nevoilor copiilor cu dizabilitati din scoala primara, dotarea laboratoarelor de informatica, a salii de sport, finantarea unor tabere de vara, participarea copiilor cu nevoi speciale la Festivalul Integrarii, etc .

La acest eveniment si-au anuntat participarea, ca si la evenimentul anterior, numeroase personalitati din mediul cultural, artistic si de afaceri care s-au alaturat cauzei acestor copii si care cred in forta Asociatiei CONIL de duce la indeplinire toate obiectivele propuse. Amfitrionul evenimentului va fi inimoasa Ioana Maria Moldovan, iar atmosfera va fi animata de Fabian Sancez , Cristiana Radu, Dan Teodorescu (TAXI), Mihai Napu, Marioara Man Gheorghe. Ni se va alatura si doamna Mihaela Tatu, o mare iubitoare de copii si sustinatoare a Asociatiei CONIL.

Ne-ar face o deosebita placere sa va avem alaturi si sunt convinsa ca oameni ca d-vs. ne vor ajuta pe toti sa avem o viata mai buna, oferindu-le copiilor cu dizabilitati un mediu propice si adaptat fiecare in ecesitati in parte.

Vrem sa ne cunoastem, sa ne privim in ochi si sa stim ca nu suntem singuri .

Gala isi merita numele din plin iar noi va promitem ca vom face totul posibil la cel mai inalt nivel si nu pentru o singura seara in an ci pentru o viata. O viata de om.

Va multumesc in numele meu, al echipei si mai ales al copiilor cu dizabilitati, beneficiari ai proiectelor noastre si va asteptam cu drag !

Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatie Gala Speciala pentru educatieDATE DE CONTACT
Adresa: Jubille Ballroom - Sos. Pipera, Salon "Signature"
Numere de telefon: 0721.914.034; 0786.501.062
Persoane de contact: Adela Hanafi; Ramona Raileanu
Internet:
Web: www.conil.ro
E-mail:  adelacris@yahoo.com, ramonaconil@gmail.com

Recomandati aceasta pagina: