Caritate
Copiii centrulului de plasament Faurei au nevoie de ajutorul tau!

COPIII CENTRULULUI DE PLASAMENT FAUREI AU NEVOIE DE AJUTORUL TAU!


Iubiti Credinciosi,

Ma numesc Petcu Georgica, sunt preot paroh in parohia Filipesti din protoieria Faurei, judetul Braila. In activitatea mea de preot de aproximativ 18 ani, am vazut ca lucrurile cu valoare materiala mica, dar cu incarcare spirituala mare, au produs bucurii in sufletele celor care au primit acele lucruri, in pragul sarbatorilor de iarna.
Insemnatate deosebita in randul crestinilor, a sarbatorilor de iarna, aduce in sufletele lor, sentimentele bucuriei, ale compasiunii, ale dragostei, impartasite din NASTEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS.

De neuitat sunt traditiile, a bradului impodobit, a colindelor strabune, ce ne aduc in atmosfera sarbatorilor si mai ales cea a darurilor pentru cei dragi. Astfel, fiecare in casa sa, se pregateste , pentru a aduce in sufletele celor dragi bucuria NASTERII DOMNULUI.

Cunoscand aceasta datorie sfanta, de a bucura pe cineva prin darul sau, va indemn sa va ganditi la cei in nevoie, dar mai ales la copii orfani din centrele de plasament ale statului.

In acest sens solicit ajutorul, spre strangerea de bunuri materiale si financiare pentru copii centrulului de plasament Faurei si nu numai.


Se pot dona jucarii, alimente, dulciuri, imbracaminte la domiciliul dl Beliciu Ionut din Bucuresti.

Pentru cei care doresc sa doneze bani, mai jos, am pus la dispozitia d-voastra datele de contact ale parohiei, pentru o buna transparenta.

Toti banii depusi de d-voastra in contul parohiei Filipesti cu mentiunea donatie, vor fi scosi din cont, cu documente doveditoare si vor fi inmanati reprezentantilor centrului de copii de la Faurei, judetul Braila si altor copii in lipsuri.

Pana la 22-12-2015 se va strange acesta colecta.

Date contact:
Preot paroh Petcu Georgica - 0721 214 487
PAROHIA FILIPESTI, JUDETUL BRAILA
DATE BANCARE: BANK RAIFFEISEN AGENTIA IANCA JUDETUL BRAILA
CONT BANCAR: RO16RZBR0000060008354618
CUI: 12500697DATE DE CONTACT
Adresa: PAROHIA FILIPESTI, JUDETUL BRAILA
DATE BANCARE: BANK RAIFFEISEN, AGENTIA IANCA, JUDETUL BRAILA
CONT BANCAR: RO16RZBR0000060008354618
CUI: 12500697
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0721.214.487
Persoane de contact: Preot paroh Petcu Georgica - 0721.214.487
Internet:
Web: -
E-mail:  -

Recomandati aceasta pagina: