Caritate
Targul Caritabil "Totul pentru copii"

targul caritabil TOTUL PENTRU COPII

TARGUL CARITABIL TOTUL PENTRU COPII

In data de 23 noiembrie 2014 va asteptam la CASA TINERETULUI (din Timisoara) pentru o zi destinata copiilor !!!

In cadrul targului veti afla mai multe despre serviciile oferite special pentru copii, vor participa crese, gradinite, locuri de joaca, activitati recreative si educative, cluburi de dans si cluburi sportive.

Perioada de desfasurare 23 noiembrie 2014
Locatie: Timisoara, Casa Tineretului
Organizator: Asociatia Ama si copiii
Persoana de contact: Anamaria Hassan 0726.584.494

De ce sa participati la targul caritabil TOTUL PENTRU COPII?
Pentru ca este o premiera pe piata de profil din Timisoara, primul eveniment de o asemenea amploare, cu o tematica diversa, promovat in asa fel incat sa aduca un umar cat mai mare de vizitatori carora le veti putea oferii produsele si serviciile dumneavoastra.

Pentru ca este ceva mai mult decat un targ clasic pentru copii, este o expozitie cu vanzare, este o ocazie buna de a va intalni si evalua concurenta, de a cunoaste noi parteneri de afaceri si de a promova imaginea firmei dumneavoastra.

Evenimentul va fi foarte  mediatizat pe plan local, vom atrage un numar mare de vizitatori, care vor avea ocazia de a alege dintre sutele de oferte destinate infrumusetarii.

Daca sunteti interesat/a sa participati la acest targ ca si expozant, va rugam sa ne contactati telefonic in cel mai scurt timp posibil ca sa va putem oferi un stand dupa cerintele dvs.

Va asteptam cu tombole si premii valoroase.

Asociatia Ama si Copiii a fost creata in februarie 2014, legalizata de Ministerul de justitie Timis si inregistrata sub nr 21/18.03.2014 in Registru Asociatiilor si Fundatiilor, avand CIF: 33003224, reprezentant prin Hassan Anamaria.

Este o asociatie neguvernamentala,democratica, non-profit, independenta, neconditionata religios sau politic,asociatie care promoveaza in Romania,drepturile mamelor minore  si a copilului in conformitate cu Conventia Natiunilor Unite despre drepturile copilului adoptata de Natiunile Unite  in 20 noiembrie 1989 si tratate si  conventii la care Romania este parte,precum si acord cu legislatia tarii.
La nivel national,potrivit celui mai recent raportal Institutului National de statistica,anul trecut,
Aproximativ 30.000 de bebelusi au fost nascuti de adolescente cu varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani, iar peste 2000 de bebelusi au fost adusi pe lume de minore intre 11 si 15 ani.
Statisticile  mai spun ca tinerile din Romania nu stiu indeajuns de multe lucruri despre contraceptie si prin urmare, nu se protejaza  atunci cand intretin raporturi sexuale.
Anul trecut au fost inregistrate 535 de intreruperi de sarcina la tinerile de pana la 15 ani. Dupa cum vedeti statisticile sunt descurajatoare...de aceea am luat aceasta hotarare de ai ajuta pe aceste mame.
DATE DE CONTACT
Adresa: Timisoara, Casa Tineretului
Numere de telefon: Anamaria Hassan - 0726.584.494
Persoane de contact: Anamaria Hassan - Asociatia Ama si copiii
Internet:
Web: -
E-mail:  amasi.copiii@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: