Mobilier specific copiilor
Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani

Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani

Sunt o tanara mamica a unui copil ce s-a indragostit de acest mobilier.
Asa s-a nascut Mini Furniture... Din dragoste pentru detalii si pentru fiica mea.
Doua motive intemeiate sa ma determine sa devin unic importator al "Levels of Discovery" pentru Romania, Europa, Tarile din Orientul Mijlociu, Maroc, Liban, Ucraina, Rusia ...

Mobilierul din lemn de la Mini Furniture este cu adevarat special! Un pic ... altceva...

Mini Furniture se adreseaza copiiilor intre 12 luni si zece ani.
La aceasta varsta copiii nostri afla despre zane si printi, despre eroi; descopera cifrele si literele; ei incep sa viseze la ce vor deveni cand vor creste mari. Se imagineaza printese, mamici, cosmonauti, vanatori, pirati sau piloti, cowboy sau pompieri.

Colectiile noastre colorate in nuante pastelate sau culori vii, creeaza spatii de joaca de poveste.

Unele piese au fost chiar premiate, in Statele Unite ale Americii, pentru creativitate si detalii. De exemplu, la balansoarul din Colectia "Schoolhouse" veti descoperi o masuta rabatabila ce il transforma intr-un mic birou independent, ideal pentru citit si scris; in bratul destinat odihnirii cotului se ascunde un penar cu capac glisant. Daca tragi de creta de pe scaun atunci cutia muzicala va canta cantecelul "A,B,C". Sub sezut este pictata o eticheta pe care o puteti completa cu numele copilului, numele celui care a oferit cadoul, ocazia si data primirii acestuia.

Toate balansoarele sunt insotite de cate o felicitare prin care copilul poate spune "Multumesc!" intr-un mod memorabil.
Toate produsele sunt testate individual de o a treia entitate, un laborator pentru testare, recunoscut international; ei supravegheaza toate testele necesare si recomandate de CPSC (US Agency) precum si de alte agentii guvernamentale; nici un produs nu intra in productie pana cand nu a trecut toate testele si nu inainte de a primi intregul raport detaliat;
Vopseaua folosita este in permanent verificata pentru a ne asigura ca respecta toate standardele cu privire la continutul de metal.

Produsele noastre au aparut in presa Americana. Ele au facut subiectul unor cadouri oferite la nasterea copiiilor de celebritati.

Premii:
- PTPA Media Award Winner (Parent Tested Parent Approved Award);
- iParenting’s Media Awards Program ;
- ADI (Advancing Design & Innovation) Awards.

La cateva din intrebarile frecvente va raspundem in aceasta prezentare.
Cum se asambleaza mobilierul? Fiecare piesa de mobilier este insotita de instructiuni de folosire. Instructiunile sunt usor de urmat. Va rugam sa cititi cu atentie toti pasii pe care ii aveti de urmat si apoi sa incepeti asamblarea.

Cum curat mobilierul? Va recomandam sa intretineti mobila de la Mini furniture ca pe orice alta piesa de mobilier de calitate. Stergeti praful usor cu o carpa moale.
Evitati sa frecati cu obiecte abrasive ce ar putea deteriora suprafata pictata manual.

De unde achizitionam mobilierul dumneavoastra? Mini Furniture este unic importator al mobilierului pentru copii Levels of Discovery.

Ramona Nichifor,
Mama cu norma intreaga si tanar om de afaceri
DATE DE CONTACT
Adresa: Romania
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0730.775.132
Persoane de contact: Ramona Nichifor
Internet:
Web: www.minifurniture.ro
E-mail:  office@minifurniture.ro
Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani
Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani Mini Furniture - Mobilier pentru copii 1 - 10 ani

Recomandati aceasta pagina: