Mobilier specific copiilor
OVO DESIGN - Mobilier de Lux

OVO DESIGN - Mobilier de Lux

OVO DESIGN Furniture Group este o companie romano-canadiana cu o vechime de peste douazeci si cinci de ani in Romania.
Succesul de care se bucura pe piata internationala si romaneasca se datoreaza conceptului companiei in care primeaza calitatea, seriozitatea, rapiditatea, satisfactia deplina a clientului.

Talentatii nostri designeri, arhitecti, artisti plastici licentiati in arte plastice si decorative, chimisti, ingineri, se asigura ca ideile dumneavoastra prind viata si ofera cele mai frumoase si practice solutii.

Va invitam sa va alegeti din variatele game de finisaje din diverse esente de lemn exotic si autohton pe care le obtinem cu cea mai sofisticata tehnologie!

Va punem la dispozitie o mare diversitate de materiale de calitate, atent selectionate pentru canapele, scaune, perdele, draperii. Colectiile noastre de corpuri de iluminat, parchet, covoare, tapet de matase sau tapet personalizat, obiecte de arta, accesorii, va pot ajuta sa va conturati proiectul pana la cel mai mic detaliu.

Printre realizarile de seama ale companiei se numara institutii prestigioase de stat, amfiteatre, ambasade, banci, studiouri de televiziune, mobilier personalizat si dotari specifice pentru iahturi si vase de croaziera, numeroase vile, hoteluri, sedii de societati.

Fiind localizati in inima economica a Romaniei, avem avantajul de a ajunge imediat, oriunde, la potentialii nostri clienti si de a le oferi consiliere si asistenta pana la finalizarea proiectelor.

Va asteptam sa ne vizitati la fabrica si showroom-ul din Chitila pentru a incepe impreuna colaborari frumoase!

OVO DESIGN - Mobilier de Lux
OVO DESIGN - Mobilier de LuxDATE DE CONTACT
Adresa: SHOWROOM SI FABRICA BUCURESTI
sos. Banatului nr.1 | 077045 Chitila, jud. Ilfov, Romania
Numere de telefon: +4021 361 60 00
Internet:
Web: www.ovodesign.com
E-mail:  info@ovodesign.com

Recomandati aceasta pagina: