Scoli pentru Copii cu Nevoi Speciale
Scoala Primara CONIL - COPII cu NEVOI SPECIALE

Gradinita Conil

Fiecare copil este o lume!

Cine suntem

Asociatia CONIL a luat fiinta in anul 2010 la initiativa dnei Adela Hanafi, fondator, ca urmare a unei experiente personale de mama a unui copil cu dizabilitati, din dorinta de a da o sansa reala la educatie, integrare si incluziune sociala a copiilor si tinerilor cu diferite dizabilitati - autism, sindrom Down, retard mediu, epilepsie, tetrapareza spastica, etc.

Misiune Asociatiei CONIL - Bazata pe conceptul de educatie incluziva, CONIL ia nastere din dorinta de a da o sansa tuturor copiilor, tipici dar si celor atipici, pentru a ajuta la formarea si educarea lor printr-un concept nou, liber, bazat pe iubire, empatie si respect.

Viziunea CONIL: Fiecare copil este o LUME iar noi luptam de peste 10 ani pentru o societate toleranta, unde copiii si tinerii cu dizabilitati se pot bucura de toate drepturile cuvenite!

Proiectele CONIL

In cei peste 10 ani de experienta in lucrul cu copiii cu nevoi speciale, Asociatia CONIL a derulat proiecte si programe care au avut ca principal obiectiv acordarea de sanse egale, prin respectarea drepturilor lor la educatie, integrare si incluziune sociala.

Dintre proiectele derulate cu succes in beneficiul acestor copii:
 • CONIL Fest, Festivalul Integrarii editiile I-XIX (eveniment premiat de Gala Societatii Civile)
 • Tabere de integrare pentru copii insulinodependeti, nevazatori sau cu alte dizbilitati (proiect premiat la Gala Societatii Civile)
 • Targul micului antreprenor si Mestesugar
 • Ziua comunitatii la Scoala Primara CONIL
 • Fii Mos Craciun pentru un copil special
 • Icoane din suflet de copil - expozitie virtuala
 • Creatorii de Povesti
 • Gala Speciala pentru Educatie
 • Maratonul faptelor bune
 • CONIL Kid$ Money Lab
 • La Povesti, live Show cu Ioana Maria Moldovan

Urmare a proiectelor derulate de Asociatia CONIL in cei peste 10 ani de activitate, peste 3000 de copii cu cerinte speciale educationale au luat parte la programe speciale de educatie si terapie dezvoltate de echipa CONIL, peste 35.000 de copii tipici si cu dizabilitati au performat pe scene renumite ale capitlei in festivalurile noastre, peste 300 de copii cu nevoi speciale au participat la tabere de integrare, peste 1500 de elevi cu dizabilitati au luat parte la cursuri gratuite de weekend iar specialistii nostri au acordat gratuit, peste 3000 de ore de terapie.

Ajuta copiii cu nevoi speciale sa se integreze!

Impreuna construim un viitor mai bun.

Suma pe care doresti sa o donezi: ASOCIATIA „CENTRUL DE PERFORMANTA BEFORE&AFTER CONIL”
Banca: Garanti
IBAN: RO51UGBI 0000 4220 13020RONIn prezent, CONIL gazduieste peste 350 de copii, dintre care 180 sunt atipici in 2 gradinite, 2 centre de zi si in Scoala Primara CONIL.

Astazi, CONIL inseamna liniste, echilibru financiar si speranta pentru viitor, pentru miile de familii care au un copil special.

CONIL inseamna sute de mii de ganduri bune, zambete si cateodata si lacrimi, inseamna empatie, intelegere si sanse egale.

In termeni strict juridici suntem o organizatie non guvernamentala infiintata in 2010, al carei scop este sa asigure educatie, integrare si incluziune sociala pentru copii si tineri cu diferite dizabilitati.

1. MISIUNE: Asigurarea unui mediu in care copiii cu nevoi speciale sa se simta in siguranta, nediscriminati, incurajati si integrati intr-o comunitate de colegi si prieteni.

2. VIZIUNE:
Orice copil este o LUME ce trebuie descoperita, incurajata si promovata.

3. OBIECTIVE
:
 • Sansa reala la educatie
 • Integrare si incluziune sociala
 • Sprijin si ajutor pentru parinti in sustinerea unui program de terapie constant si pe termen lung
Din 2018, determinarea Adelei creste odata cu disparitia fulgeratoare a fiului sau. Si Visul ei continua. ... Ce urmeaza? Scoala Gimnaziala CONIL

Infiintarea Scolii Gimnaziale CONIL, un loc unde copiii cu dizabilitati vor reusi sa isi croiasca un viitor. Un loc unde ei pot demonstra lumii intregi ca sunt utili societatii noastre si ca in cele mai multe cazuri reprezinta un model de ambitie si reusita pentru noi ceilalti.

Si memoria lui Kuky va ramane vesnic vie. Cum?

O Scoala de Muzica pentru toti copiii in memoria lui este pe lista noastra, caci el acum canta printre ingeri si e alaturi de noi in reusitele noastre.


NOUTATI:

ATIPIC PARTY

"An de an am fost refuzata de colegii de serviciu atunci cand ii invitam, impreuna cu copiii lor, la ziua copilului meu autist...atat de dureros sa petrecem mereu doar in familie..."

"Copilul meu nu a fost niciodata invitat la ziua unui alt coleg... trist si cu lacrimi in ochi imi spune de fiecare data despre petrecerile ce se organizeaza de colegii de clasa la care el nu eeste niciodata invtat. Si asta doar pentru ca este un copil special care sufera in continuare de stigmatizare si excluziune."

Sunt mesaje ale mamicilor copiilor speciali pe care nu le mai putem auzi...provoaca prea multa suferinta....

GATA! Din septembrie, ATIPIC Party este proiectul pe care Asociatia CONIL l-a dezvoltat si il lanseaza pentru ca astfel de mesaje sa nu mai fie auzite...

Ce inseamna Atipic Party?

In ultima zi de vineri a fiecarei luni, vom organiza o mega petrecere pentru copiii speciali ai Lumii CONIL ce isi sarbatoresc onomastica in luna respectiva! 200 de copii speciali vor avea astfel parte, pe parcursul anului, de o petrecere plina de culoare. Cadouri, dulciuri, confeti, animatori, tort dar mai ales...multi prieteni. ATIPIC Party este proiectul prin care copiii speciali vor avea ocazia de a simti si ei cu adevarat bucuria zilei de nastere impartasita cu prietenii....

Fii parte din proiectul ATIPIC Party printr-o donatie si fa din ziua de nastere a unui copil special o zi cu adevarat memorabila! Doneaza pentru bucuria unei zile de nastere pe care copiii speciali nu au ocazia sa o celebreze!

Suma pe care doresti sa o donezi

ASOCIATIA „CENTRUL DE PERFORMANTA BEFORE&AFTER CONIL"
Banca: Garanti

IBAN: RO51UGBI 0000 4220 13020RON

Natura AfterSchool

TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita si Scoala Gimnaziala Conil
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita ConilDATE DE CONTACT
Adresa: Scoala Primara CONIL
Str. Bascov nr 14 – 18, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222 / 0726 322 302
Email: office@conil.ro

Centrul de zi CONIL
Str. Bascov nr 14 – 18, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222
Email: office@conil.ro

Gradinita CONIL COTROCENI
Str. Dr. Victor Poloni nr 14, Sector 5, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222
Email: office@conil.ro

Gradinita CONIL CRANGASI
Str. Pietrele Doamnei nr 21B, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222
Email: office@conil.ro

After School CONIL COTROCENI
Str. Dimitrie Brandza nr 24, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222
Email: office@conil.ro

After School CONIL GHENCEA
Str. Bascov nr 14 – 18, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 0784 412 222
Email: office@conil.ro
Numere de telefon: Tel: 0721.914.034 / 0726.322.302
Persoane de contact: Adela Hanafi
Internet:
Web: www.conil.ro
E-mail:  adeladacris@yahoo.com, office@conil.ro

Recomandati aceasta pagina: