Carti si Reviste pentru copii
Carti pentru copii - semnate Oana Machidonschi

Vesti-Povesti pentru cand cresti
Nou la editura Aramis: „Vesti-Povesti pentru cand cresti”

O carte semnata Oana Machidonschi.
CD audio in interpretarea actorilor Anca Zamfirescu si Gabriel Coveseanu.
Carte+CD = Pret: 15 lei

Cartea deschide lin poarta lui A fost odata... Continutul ei? Patru povesti care se intampla in tot atatea anotimpuri, povesti pentru copii care pun pe ganduri adultii. Ilustratiile inspirate ale Nicoletei Ionescu si ale lui Alexandru Ifrim vor face lectura mai placuta si se vor grava in sufletele celor mici.

Nu uitati de CD! Ascultati-l cu ochii inchisi, astfel ca poarta taramului visarii sa se deschida.
Sub bagheta regizorului artistic Laurentiu Calomfirescu, se imbina cat se poate de armonios acordurile muzicale, efectele si vocile actorilor Anca Zamfirescu si Gabriel Coveseanu
sau Cove, cum il stim cu totii. Ei dau viata personajelor si fac ca mesajul textului sa fie vibrant, real, netrucat, transmitandu-va in egala masura, emotiile si trairile launtrice.

Personajele care va iau de mana in aceasta calatorie initiatica au nume jucause: Fata-cu-Neata, Oa-Chi, Chi-Chi, Bulinuta, Robotel, Baiatul-Ochi-de-Cer. Sa nu va lasati pacaliti! Desi dragalasi, ei au un rol pe care si-l iau in serios. Fiecare poveste reprezinta o pledoarie pentru prietenie si iubire, pentru gesturile simple, pentru bunatate si generozitate. La final, exprima o povata ori o speranta: fie sa credem in Mos Craciun, fie sa infaptuim si sa credem in minuni chiar de noi savarsite.

Vesti-Povesti pentru cand cresti

Carte de Paste - semnata Oana Machidonschi:
MY EASTER

MY EASTER

Oana Machidonschi

Pagini: 32
Format : 220 x 235
Pret: 13,00 lei
Carte in limba engleza, dedicata Sfintei Sarbatori a Pastelui. Contine poezii simple, explicatii ale simbolurilor pascale, dar si obiceiurile de Paste in lume
DATE DE CONTACT
Adresa: Editura Aramis: Bucuresti, Bd. Metalurgiei Nr. 46 - 56, sector 4, O.P.82, C.P. 92
Numere de telefon: Tel.fix: 021.461.08.08
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.edituraaramis.ro
E-mail:  desfacere@edituraaramis.ro

Recomandati aceasta pagina: