Carti si Reviste pentru copii
Editura Aramis

Editura Aramis
Editura ARAMIS este lider pe piata de carte scolara din Romania.
In cei 20 de ani de existenta, Aramis a publicat milioane de manuale si auxiliare scolare, alaturi de literatura pentru copii si bestseller-uri pentru care detine drepturile de publicare.
De asemenea, oferta editoriala se imbogateste permanent prin colectiile dedicate parintilor (Colectia Tu si copilul tau, colectia Biblioteca parintilor) si educatorilor (Biblioteca pentru Cadrele Didactice, Educatia XXI).

Coperti si prezentari carti - Paste:

MY EASTER

MY EASTER
Oana Machidonschi

Pagini: 32
Format : 220 x 235
Pret: 13,00 lei
Carte in limba engleza, dedicata Sfintei Sarbatori a Pastelui. Contine poezii simple, explicatii ale simbolurilor pascale, dar si obiceiurile de Paste in lume

Pastile pentru pitici
Pastile pentru pitici

Alice Nichita, Mihaela Vasiliu

Pagini:16
Format: 210 x 297
Pret: 5,50 lei
Colorarea imaginilor atractive din aceasta carticica ii ajuta pe prichindei sa descopere simbolurile sarbatorii pascale.

Ne pregatim de Pasti
Ne pregatim de Pasti
Alice Nichita, Mihaela Vasiliu

Pagini: 32
Format: 210 x 297
Pret: 9,00 lei
Autoarele propun zece teme specifice sarbatorii Pastelui, in care se folosesc tehnici de lucru variate. Sugestiile oferite de aceasta carte fac apel la imaginatia plastica a copiilor, la indemanarea si abilitatile practice ale acestora, la tactul si rabdarea adultilor.

TUP-TUP SI OUL DE PASTE
TUP-TUP SI OUL DE PASTE
Alice Nichita, Mihaela Mitroi, Victoria Argint

Pagini: 16
Format: 209 x 154
Pret: 7,50 lei
Iepurasul Tup-Tup ii invita pe prichindei sa coloreze ouale de Pasti si alte elemente din decor, oferindu-le prilejul de a invata denumirile culorilor si alte cuvinte uzuale in limbile romana, engleza, germana. Decorul specific este insotit de versuri scurte, jucause pe care le pot memora

Prezentare lucrari noi:

Aventurile pisicii Coada-Coada
Aventurile pisicii Coada-Coada


Autor: Mihai Ciobanu
Nr. pagini: 80
Format: 220 x 235
ISBN: 978-973-679-866-5
Categorie: Literatura pentru copii
Pret 21 lei

Cand povestile clasice nu mai sunt o noutate pentru copilul tau, tu, parinte, trebuie sa devii mai mult decat povestitor: creator de noi povesti. Adica exact ce a devenit taticul Mihai Ciobanu. Si pentru ca personajul pe care l-a creat pentru fiul sau nu mai termina cu aventurile care il prinsesera in mreje, s-a nascut o carte de povesti. O carte ce indeamna la dragoste, o carte scrisa pentru fiecare suflet de copil.

Vanzatoarea de comori, poezii in 8 culori

Vanzatoarea de comori

Autor: Lidia Batali
Nr. pagini: 56 
Format: 220 x 235
ISBN: 978-973-679-869-6
Categorie: Literatura pentru copii
Pret: 19 lei

Universul copilului de azi, versificat in ritm modern, aduce aproape de cititori frumusetea naturii, caldura verii sau visele nastrusnice ale vreunui copil bucalat, dar si sentimentele frumoase sau valorile morale necesare formarii copilului. O adevarata fauritoare de comori, poeta Lidia Batali va cuceri prin volumul sau inima oricarui cititor.

 Tobias, elefantelul colorat
Tobias, elefantelul colorat


Autor: Claudia Groza
Nr. pagini: 24 
Format: 297x420
ISBN: 978-973-679-721-7 
Categorie: Literatura pentru copii
Pret: 10,00 lei

De cate ori copilul nu s-a simtit coplesit de parerea celor din jur? De cate ori a refuzat sa se mai joace cu Ionel sau cu Rodica pentru ca radeau de el – ba ca are parul prea lung, ba ca se inroseste prea tare, ba ca… De la Tobias va invata cum sa reactioneze si cum sa fie el insusi.
Si, pentru ca distractia sa fie deplina, arena circului va sta la dispozitie. Tot ce va trebuie este un spatiu adecvat.

 Vasile Porojan
Vasile Porojan


Autor: Vasile Alecsandri
Nr. pagini: 24 
Format: 220 x 235
ISBN: 978-973-679-868-9 
Categorie: Literatura pentru copii
Pret: 9,00 lei

Copilaria nu face diferente – o frumoasa prietenie se naste in curtea conacului boierului Alecsandri, intre fiul acestuia, Vasile, si fiul unei servitoare din casa parinteasca, Vasile Porojan. Diferentele sociale ii despart insa pe cei doi tovarasi de joaca, iar viitorul le rezerva unuia un destin renumit, iar celuilalt, o viata plina de greutati. Gratie prietenului sau din copilarie, si Vasile Porojan ramane in istoria literaturii, ca personaj nemuritor.

 Cartea celor doi zbarliti si-a mai multor alti parliti 

Cartea celor doi zbarliti si-a mai multor alti parliti

Autor: George Cosbuc
Nr. pagini:32 
Format: 220 x 235
ISBN: 978-973-679-883-2
Categorie: Literatura pentru copii
Pret: 10,00 lei

Aparut postum si mult mai putin cunoscut, volumul il readuce in atentia cititorilor pe inegalabilul poet intr-o lumina noua. Din excelenta cunoastere a psihologiei copilului nazdravan (recunoscut indiferent de epoca in care il intalnim) imbinata cu umorul (deseori negru) au rezultat aceste versuri de o valoare artistica, dar si educativa, inestimabile.

 Broasca cea inteleapta, adaptare dupa fabulele lui Lev Tolstoi

Broasca cea inteleapta

Autor: Lev Tolstoi
Nr. pagini: 48 
Format: 220 x 235
ISBN: 978-973-679-884-9
Categorie: Literatura pentru copii
Pret: 13,00 lei

Inepuizabilul taram al fabulelor va face oricand deliciul micilor cititori. Plecand de la fabulele lui Esop, Lev Tolstoi a scris pilde etern valabile, fermecand generatii intregi de copii. Acest volum cuprinde adaptari ale textelor lui Tolstoi, mai mult sau mai putin cunoscute.

Carti pentru parinti de la Editura Aramis , lansate la Gaudeamus, Colectia "Tu si copilul tau"
Tu si copilul tau !

1. COPILUL NOSTRU DE ZI CU ZI - din leagan la scoala primara, Francine Ferland- 16,00 lei
Ce poate fi mai fascinant decat sa observi, zi de zi, evolutia unui copil, de la primele lui ore de viata? Originalitatea cartii consta deopotriva in abordarea dezvoltarii copilului sub toate aspectele (motricitate, limbaj, perceptie, cunoastere, afectivitate, comportament social, igiena), dar si in accentuarea etapelor de dezvoltare, mai mult decat a varstelor propriu-zise.
Cu alte cuvinte, va oferim o carte importanta pentru orice adult a carui viata se desfasora in preajma unui copil mic si care este deci alaturi de el in marele circuit al vietii.2. USOR DE IUBIT, GREU DE DISCIPLINAT, Becky A.Bailey- 27,00 lei
Va iubiti copiii, dar, daca sunteti ca majoritatea parintilor, nu indragiti intotdeauna comportamentul lor. Dar cum ii puteti indruma fara sa recurgeti la solutii nedorite? Abordarea exceptionala si eficace a tehnicilor de crestere a copiilor de catre dr.Becky Bailey a facut ca mii de familii sa devina mai fericite si mai armonioase.
Axandu-se pe autocontrol si construirea increderii atat pentru parinti, cat si pentru copii, dr.Bailey invata parintii despre o serie de abilitati interconectate ce ajuta familiile sa depaseasca tulburarile si sa dobandeasca pacea.

3. GHIDUL ADOLESCENTULUI PE INTELESUL PARINTILOR, Stephane Clerget- 18,00 lei
Deodata parintii nu-si mai recunosc copilul. Fara a-si fi schimbat infatisarea sau numele, el capata un alt statut, acela de adolescent. Este perioada transformarilor radicale si totusi de mare fragilitate. Parintii se confrunta cu noi dificultati carora nu stiu sa le faca fata.
Cum putem reactiona, ca parinti, cand dintr-odata copilul, adolescent acum, devine obraznic sau chiuleste de la scoala pentru a se intalni cu prietenul/ prietena sau isi pierde increderea in sine sau se drogheaza sau vrea sa tina regim?…
Fara a se substitui sfatului avizat al unui psiholog, acest ghid ofera solutii practice si detaliate, precum si raspunsuri precise pentru majoritatea situatiilor intalnite.

4. DIZABILITATILE LEGATE DE INVATARE EXPLICATE DE LA A LA Z, Corrine Smith, Lisa Strick- 39,00 lei
Universul dizabilitatilor de invatare este, fara indoiala, unul complicat si cu adevarat provocator. Aducand lamuriri in ceea ce priveste acest domeniu, cartea „Dizabilitatile legate de invatare explicate de la A la Z“ constituie o sursa de informare demna de incredere pentru parinti, ajutandu-i sa-si croiasca drum printre probleme si oferindu-le datele necesare pentru a apara interesele propriilor copii la scoala.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti, Bd. Metalurgiei Nr. 46 - 56, sector 4, O.P.82, C.P. 92
Numere de telefon: Telefon secretariat:
(021) 461 08 11
(021) 461 08 17
Fax:
(021) 461 08 09
Internet:
Web: www.edituraaramis.ro
E-mail:  Redactie: office@edituraaramis.ro
Desfacere: desfacere@edituraaramis.ro

Recomandati aceasta pagina: