Carti si Reviste pentru copii
Carti de Limba Engleza – autor Denissa Bularda

Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv (eBook ePUB) – autor  Denissa Bularda –  Editura Letras, 2020

limba-engleza-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Lucrarea  Limba engleza – Admiterea in clasa a 5-a cu Engleza Intensiv va ofera un set de exercitii atat pentru proba scrisa, cat si pentru cea orala, si sugestii de rezolvare a acestora.
Exercitiile sunt exact de tipul celor care s-au dat de-a lungul anilor, in diferite scoli din toata tara, la examenele de admitere in clasa a V-a limba engleza intensiv .
Pentru elevul aflat intr-un examen este extrem de important sa aiba cunostinte, experienta si curajul de a vorbi liber si fluent. Acestea sunt cheia succesului sau. Acestea trebuie construite si antrenate! Lucrarea este foarte valoroasa pentru atingerea acestui scop.

Contine

  • Cerinte de a scrie un text, o compunere de 50-75 de cuvinte, „Write about…”, fiecare fiind urmata si de un model de rezolvare –> acestea vor antrena elevul sa isi exprime si sa isi impartaseasca ideile intr-un mod concis, eficient.
  • cerinte de tipul “Read the text and answer the questions”, texte urmate de intrebari si raspunsuri –> vor antrena elevul sa descopere intr-un text informatia ceruta si sa o prezinte.
  • exercitii de gramatica in acord cu programa scolara -> exercitii cu care se va recapitula si fixa pur si simplu gramatica studiata
  • cerinte de dialog, urmate de modele de dialog –> pentru a-l antrena sa isi dezvolte fluenta si naturaletea vorbirii, pentru a putea face fata dificultatii examenului oral, de asemenea vor imbogati in mod serios vocabularul elevului.
  • cerinte de descriere a unei imagini, cu model de descriere pentru fiecare dintre acestea –> pentru a putea sa isi demonstreze la examen abilitatile de a descrie cu claritate si acuratete ceea ce vede.

Astfel lucrarea contine un set de 20 de teste de exersat acasa, sau la scoala cu profesorul.
Exersand vor castiga incredere si vor obtine rezultatul dorit!


English Verb Tenses: Practice and speak like a native (eBook PDF) – Denissa Bularda – Editura Letras, 2020

english-verb-tenses-denissa-bularda

Acesta este un eBook protejat cu DRM. Pentru a-l citi, descarca gratuit aplicatia  Adobe Digital Edition .
Master the Verb Tenses in English with hundreds of examples!
Easy to understand! Clear and in context!
The English Verb Tenses book supports you master the usage of the past, present and future in their simple, continuous and perfect forms in order to help you express and share your ideas effectively in both spoken and written English.
In a normal daily conversation, at work or when you are having an exam, it is extremely important to have a good command of these twelve tenses.
With the help of this book you'll build the necessary English skills and have the nerve to choose the right verb and tense.
So, you'll have each tense presented in four short and comprehensive parts: the form, the usage, expressions of time and examples. Diagrams, mind maps and contexts make the understanding effortless and accurate, then you'll find more examples and exercises to help you practise the tenses and develop your speaking fluency. The keys are at the end of each chapter.
The book is a must-have to speak and write more confidently. Get it today!


Despre autor - Denissa Gabriela Bularda

Denissa Gabriela Bularda este profesor cu o experienta de peste douazeci si cinci de ani, lucrand atat in invatamantul de stat, in primii ani ai carierei, cat si in cel privat.

Domnia sa pregateste cu iubire si daruire generatii de elevi care iau examene cu rezultate excelente, sunt premiati si foarte increzatori in fortele si calitatile lor.

Pentru aceasta, observa cu atentie problemele si nevoile elevilor din fata sa. Nefiind adepta principiului “elevul e de vina” sau “sistemul este prost“, autoarea este o creatoare de metode si produse educationale, materiale diferite si moderne care sa sporeasca curiozitatea elevilor si placerea de a invata.

Pentru elevii de varsta mica, doamna profesoara Bularda creaza personaje si povesti in mai multe limbi, carti audio si desene animate, lectii video si jocuri. Astfel incurajeaza joaca, distractia si veselia. “Jucati-va, intrati in lumea povestilor, apoi creati voi!” Copiii nici nu realizeaza cand invata. Materia este ca o poveste.

Folosind tehnologia moderna, a realizat propria platforma online de cursuri, prin care sunt oferite  atat informatii cat si prilejul de a exersa si aprofunda materia prin exercitii.

Tot pentru exersarea cunostintelor, autoarea a creat culegerea de limba engleza, dedicata celor care sustin testarea pentru clasa a V-a, sectia intensiv engleza. Confera prin aceasta modalitate sugestii de variante si modele de subiecte pentru admitere. Printr-o metoda atractiva si accesibila, culegerea abordeaza punctele necesare sustinerii examenului.

Denissa Gabriela Bularda spune:  „Numaram pasii spre progres, niciodata greselile.”

denissa-bulardaDATE DE CONTACT
Adresa: Sediu Global Learning : Strada Ion Racoteanu, Bucuresti – sectorul 3
Numere de telefon: Tel.mobil: 0723.642.817
Persoane de contact: Denissa Gabriela Bularda
Internet:
Web: www.cursuri-germana-engleza.ro
E-mail:  info@cursuri-germana-engleza.ro

Recomandati aceasta pagina: