Gradinite - predare metoda Step by Step
Gradinita Bambi Step by Step

BAMBI STEP BY STEP

Gradinita Bambi utilizeaza Curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 6/7 ani, aprobat prin OM. Nr. 5233/01.09.2008 si promoveaza alternativa educationala Step by Step - o educatie centrata pe copil, cu o larga raspandire in peisajul educational romanesc. in prezent in institutiile publice de invatamant, alternativa step by step este utilizata in 39 de judete, functionand cu peste 700 de grupe de prescolari si peste 500 clase de invatamant primar. Gradinita Bambi a fost deschisa in anul 2000, de Asociatia Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala si a adus un element de noutate in sistemul educational romanesc, fiind singura institutie particulara de invatamant prescolar care promoveaza alternativa educationala step by step.

Dupa mai bine de un deceniu de activitate si experienta in aplicarea metodologiei alternative step by step, gradinita Bambi este considerata o institutie de referinta, deseori vizitata de educatoare care predau la clase traditionale sau aplica metodologia alternativa step by step in sistemul public de invatamant, de studenti care deruleaza proiecte de microcercetare etc.

Pentru ca a inteles necesitatea unei scoli care sa promoveze abordarea copilului ca intreg, plasandu-l in contextul unui parteneriat familie – comunitate in cadrul invatamantului primar si pentru a raspunde nevoilor copiilor si parintilor, Asociatia Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala a hotarat deschiderea scolii Primare Step by Step, incepand din septembrie 2012.

Cunoscand importanta calitatii si diversitatii in educatia timpurie a copiilor, in anul 2007 Asociatia Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala a inceput implementarea programului FasTracKids, prin Centrul 2 FasTracKids. Acest program promoveaza valorile metodologiei step by step, in ceea ce priveste individualizarea sarcinilor, valorizarea tuturor copiilor, dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale si intregeste educatia prin dezvoltarea unor abilitati fundamentale in viata, precum: leadership, luarea deciziilor, rezolvarea de probleme, public speaking, capacitatea de a primi si oferi feed back.
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Bambi Step by Step
TV-GradiniteBucuresti.ro

DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Gheorghe Dem Teodorescu nr.16 bis
harta
Numere de telefon: Tel. fix/Fax: 021 327 32 56
Tel. mobil: 0721.521.985
Persoane de contact: Director - Valentina Chelan
Internet:
Web: www.bambistepbystep.ro
E-mail:  office@bambistepbystep.ro

Recomandati aceasta pagina: