Baby Food
SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery

SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery

Reprezentam primul si singurul serviciu de Baby Food Delivery din Romania - SOPHIE'S CHOICES - specializat in hrana pentru bebelusi, anteprescolari si prescolari. În acest moment, ne adresam clientilor persoane fizice (parinti), prin livrare direct la domiciliu si persoane juridice (crese si gradinite), urmand si spitalele private.
Am inceput aceasta misiune din dorinta de a schimba lucrurile in bine. Astfel, le-am oferit parintilor timpul inapoi - o resursa atat de pretioasa in zilele noastre, iar copiilor - o alimentatie echilibrata si posibilitatea dezvoltarii unei relatii sanatoase cu mancarea.

Oferim o gama variata de produse, creata impreuna cu un nutritionist cu o vasta experienta in domeniu, consultant in lactatie si abrobata de medicul pediatru. Hrana este pregatita de un Chef cu peste 20 ani experienta in arta culinara si in managementul bucatariei, iar ingredientele folosite sunt organice, de cea mai buna calitate. Nu folosim zahar in preparatele noastre, ori alt indulcitor sub o alta denumire, ci pasta de curmale facuta de noi.

Ne diferentiem prin varietatea preparatelor pe care le avem, calitatea igredientelor si atentia foarte mare in procesul de productie.
Va redam mai jos cateva din principiile noastre directoare, in procesul operational din bucataria noastra:
  • Gatim dedicat pentru copilasi, nu si pentru adulti. Prin urmare, tehnicile de gatire sunt cele corecte, recomandate bebelusilor si copiilor, fara prajit, fara sare in exces, fara zahar adaugat si in cele mai bune conditii de igiena si siguranta alimentara;
  • Lucram doar cu carne de pasare, cea mai potrivita pentru copii, provenita de la gaini si curcani crescuti la ferma in Codlea si Constanta si nu in hale, hranite cu antibiotice;
  • Ouale provin de la gaini crescute in aer liber; furnizorul nostru de incredere este Ograda Verde;
  • Lactatele folosite sunt de la Laptaria cu Caimac si Colectar, cele mai curate de pe piata.
  • Respectam toate standardele de ingiena si HACCP in procesul de productie, avand autorizatiile DSV si DSP la zi, intrucat prioritatea noastra este sanatatea puilor; am testat in laborator inclusiv apa cu care gatim.
Meniurile noastre sunt alcatuite din: mic dejun, pranz (felul 1 si felul 2) si cina (acolo unde este cazul), plus gustari. Preparatele din meniul pe care il veti regasi in prezentarea atasata sunt cu titlu informativ, meniul fiind decis impreuna cu clientul, in functie de nevoile fiecaruia.
Totodata, acordam o atentie spaciala meniurilor destinate copiilor, care prezinta diferite alergii si intolerante alimentare (e.g. gluten, lactate, ou).
SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food Delivery SOPHIE'S CHOICES - Baby Food DeliveryDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Beirut, nr. 24, Sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0741.102.651
Internet:
Web: www.sophieschoices.ro
facebook.com/SPHCORGANICBABYFOOD
E-mail:  contact@sophieschoices.ro

Recomandati aceasta pagina: