Impresii GEORGE despre Gradinite
Impresii GEORGE despre Gradinita Just 4 Kids

Just4Kids

Dragi PARINTI,

sunt GEORGE Salcieanu - managerul site-ului GHID ~ www.GradiniteBucuresti.ro, care functioneaza (este on-line) cu succes de 18 ANI !

www.GradiniteBucuresti.ro = site-ul GHID Nr.1 in alegerea PARINTILOR in domeniul EDUCATIEI : Gradinitelor Particulare / After-School / Scoli Particulare / Crese Particulare.

eu - GEORGE Salcieanu - sunt COPILUL de SUFLET al Gradinitelor :-)
am 41 ANI si aproape jumatate din viata mea (din 2004) am fost intr-o colaborare directa cu Gradinitele Particulare din Bucuresti & Ilfov...le-am cunoscut pe toate de aproape...am lucrat impreuna...am facut echipa impreuna...pot spune am devenit cu TOTII o FAMILIE = GradiniteBucuresti.ro.

in aceasta sectiune „Impresii GEORGE despre Gradinite” doresc sa va impartasesc cateva RECOMANDARI despre unele Gradinite Particulare care pe mine personal m-au impresionat, in ochii mei sunt Gradinite de TOP din Bucuresti/Ilfov.

iata una dintre ele: Just 4 Kids : https://just4kids.ro/ 
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=3&g=361#gradinite 

noi GradiniteBucuresti.ro cunoastem de multi ani - JUST 4 KIDS - si o RECOMANDAM cu INCREDERE : o adevarata si prestigioasa INSTITUTIE de INVATAMANT, care ofera servicii educationale complete dedicate copiilor, avand nivel PRESCOLAR & PRIMAR & GIMNAZIAL, asta insemnand: GRADINITA Particulara & SCOALA PRIMARA Particulara & SCOALA GIMNAZIALA Particulara & AFTER-SCHOOL.

CE OFERA ACEST SPATIU ?
O cladire ultramoderna de 2000 mp , distribuiti pe 7 niveluri, cu lift, 19 sali de clasa de 41-50 mp, cabinet pentru limbi straine, cabinet pentru consiliere psihologica, bucatarie dotata cu linie tehnologica profesionala, sala de mese, doua receptii pentru primirea copiilor,cabinet medical, cancelarie, 20 de toalete amenajate special pe categorii de varsta, sala de sport cu zona special amenajata pentru balet,vestiare pentru fete si baieti, loc de joaca exterior, loc de joaca interior, biblioteca si multe alte facilitati care contribuie la dezvoltarea academica si fizica a copiilor.

ATMOSFERA DE LA JUST 4 KIDS ?
Sprijinind independenta, dobandirea capacitatii de decizie si asumare a responsabilitatilor, Just 4 Kids  va continua sa faciliteze copiilor constructia unei imagini de sine puternice, proactive, care sa determine increderea in fortele proprii si a respectului de sine. Dascalul de la JUST 4 KIDS asculta activ copilul, proiectand  demersuri educationale favorabile dezvoltarii fiecaruia.

  • Elevii beneficiaza de o programa scolara echilibrata si bine structurata, cu scopul de a contribui la un model de invatare personalizat, prin predarea unei game variate de cursuri, asigurand elevilor un accent puternic pe comunicare, bune maniere, limba engleza si mult sport.
  • Elevii sunt ajutati sa inteleaga si sa perceapa informatii, notiuni din cadrul unor discipline la care intampina Lucrul suplimentar ii va ajuta sa depaseasca barierele unor discipline.
  • Elevii beneficiaza de consiliere si sprijin sistematic din partea profesorilor pentru efectuarea temelor, pentru dezvoltarea diferentiata a unor competente si abilitati. Scoala mizeaza pe tratarea diferentiata in scopul potentarii unor talente, al promovarii elevilor dotati, al implicarii active in societate si comunitate.

    VIZIUNEA JUST 4 KIDS

In contextul unei societati in continua schimbare, va propunem o scoala altfel, ce promoveaza o educatie de calitate, la standard inalte. Cadre didactice bine pregatite, cu experienta in domeniu, vor sustine formarea si dezvoltarea unor copii activi si creativi, ce se vor integra cu success in societatea contemporana.

MISIUNEA JUST 4 KIDS
Scoala Primara "Just 4 Kids" urmareste crearea unui mediu de invatare competitiv, incurajand succesul bazat pe invatarea diferentiata. Parintii, profesorii si membrii comunitatii locale sunt parteneri activi implicati in derularea actului instructiv-educativ.

EDUCATIE DIFERENTIATA
Aplicam si in scoala teoria inteligentelor multiple, practicata cu rezultate foarte bune la gradinita. In acest fel, valorificam potentialul individual al fiecarui elev, le identificam zonele de interes si stilul de invatare pentru a-i orienta spre acele domenii in care fiecare dintre ei poate fi performant.

SPORTUL CA MIJLOC DE DEZVOLTARE ARMONIOASA
Practicarea miscarii si a sportului este o componenta fundamentala a Curriculumului JUST 4 KIDS, cu un rol determinant in dezvoltarea armonioasa a copiilor. In viziunea noastra, sportul reprezinta nu doar o sursa de sanatate, ci si un mijloc important de auto-disciplinare, de autocunoastere, de incredere in sine si de stimulare atat a spiritului de competitie, cat si a celui de echipa. In acest sens, scoala dispune de sala de sport amenjata cu zona de balet si arte martiale.Copiii au la dispozitie si doua spatii de joaca exterioare.

VALORI IN CARE CREDE JUST 4 KIDS

Responsabilitatea. Ne asumam implicatiile faptelor si deciziilor noastre. Ne tinem promisiunile si ne respectam indatoririle.Ne asteptam la responsabilitate de la toti membrii comunitatii noastre, pentru ca stim ca faptele noastre au consecinte dincolo de ziua de maine.

Respectul. Pentru noi respectul inseamna onestitate, corectitudine, bun-simt si toleranta. Suntem sinceri cu noi insine si nu facem promisiuni pe care nu le putem onora. Credem ca exista reguli si principii si respectam parerile celorlalti.

Solidaritatea. Suntem o familie, nu doar o scoala. Incurajam o relatie onesta si calda intre toti membrii acesteia, ne sprijinim, invatam unii de la altii lucrand in echipa.Solidaritatea noastra e una pro-activa: ne implicam in proiectele noastre individuale si in cele ale scolii.

Autorealizare. Suntem o scoala cu performante pedagogice, rezultate academice si impliniri personale deosebite. Dar stim ca am obtinut toate acestea cu pasiune, dedicare si perseverenta din partea intregii echipe JUST 4 KIDS.

CLUBURI SI ACTIVITATI EXTRASCOLARE

Fiecare copil este inteles si apreciat pentru ceea ce este si ceea ce poate, incurajat si laudat pentru efortul si performantele sale. Astfel, in functie de calitatile si aptitudinile specifice fiecaruia, Scoala PrimaraJust 4 Kids vine cu o oferta variata de cluburi, care se achita sub forma unui abonament astfel:

In functie de temele, subtemele si unitatile de invatare parcurse, Scoala Primara Just 4 Kids ofera si posibilitatea desfasurarii unor activitati extrascolare organizate sub forma de: excursii, tabere, drumetii, competitii, vizite la muzee, teatru, platouri de televiziune, ateliere de lucru, tipografii, expozitii, case memoriale, gradina botanica, iesiri in parc, fabrici, cinematograf, parteneriate scolare.

Printre taberele organizate de Scoala Primara Just 4 Kids mentionam: tabara de vara, tabara de echitatie, tabara de schi. Anual se organizeaza si 4 excursii tematice.

Alte activitati desfasurate de Scoala Primara Just 4 Kids sunt: Serbarile scolare (de Craciun si de sfarsit de an scolar), lectii deschise cu parintii, sarbatorirea a 100 de zile de scoala, Ziua mamei, "1 Iunie - Ziua Copiilor Activi", evenimentul cultural "Eminesciana"...

daca vreti sa alegeti o Gradinita BUNA pentru Copilul dvs: merita sa vizitati Gradinita Just 4 Kids, aceasta poate fi alegerea perfecta !

mult SUCCES tuturor cu SANATATE BUNA, Doamne ajuta !
GEORGE Salcieanu - manager www.GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Vantului nr. 27, sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0721.885.465
Persoane de contact: Prof. Ramona Costenco: 0721.885.465
Manager Gradinita si Scoala Primara
Internet:
Web: www.just4kids.ro
www.facebook.com/just4kids.ro
www.facebook.com/camps4kids.ro
E-mail:  ramona@just4kids.ro

Recomandati aceasta pagina: