Impresii GEORGE despre Gradinite
Impresii GEORGE despre Gradinita Zori de Zi (Mogosoaia)

Gradinita Zori de zi

Dragi PARINTI,

sunt GEORGE Salcieanu - managerul site-ului GHID ~ www.GradiniteBucuresti.ro, care functioneaza (este on-line) cu succes de 18 ANI !

www.GradiniteBucuresti.ro = site-ul GHID Nr.1 in alegerea PARINTILOR in domeniul EDUCATIEI : Gradinitelor Particulare / After-School / Scoli Particulare / Crese Particulare.

eu - GEORGE Salcieanu - sunt COPILUL de SUFLET al Gradinitelor :-)
am 41 ANI si aproape jumatate din viata mea (din 2004) am fost intr-o colaborare directa cu Gradinitele Particulare din Bucuresti & Ilfov...le-am cunoscut pe toate de aproape...am lucrat impreuna...am facut echipa impreuna...pot spune am devenit cu TOTII o FAMILIE = GradiniteBucuresti.ro.

in aceasta sectiune „Impresii GEORGE despre Gradinite” doresc sa va impartasesc cateva RECOMANDARI despre unele Gradinite Particulare care pe mine personal m-au impresionat, in ochii mei sunt Gradinite de TOP din Bucuresti/Ilfov.

iata una dintre ele: Gradinita ZORI de ZI din Mogosoaia: https://gradinitazoridezi.ro/ 
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-4&s=10&g=274#gradinite 

Cand ne-am mutat in 2012 din Bucuresti in Mogosoaia la casa, ne-am dus copiii - cele 3 fetite Maria & Ioana & Elena - la Gradinita Zori de Zi, cunoscand-o pe doamna director Camelia de multi ani prin intermediul prezentului site www.GradiniteBucuresti.ro ce-l manageriez; timp de 3 ani de zile fetitele noastre au mers la aceasta Gradinita particulara - Zori de zi - din Mogosoaia, am fost f.multumiti din toate punctele de vedere: gradinita este mare - spatioasa, are o infrastructura bine pusa la punct: curte spatioasa, bucatarie proprie, salina la subsol, masini de trasnport noi si sigure, iar personalul calificat si iubitor cu toti copiii. Fetitele noastre au avut un parcurs minunat in educatie si formarea lor de pana-n 7 ani. Le multumim frumos si le dorim mult succes in continuare, Doamne ajuta !
Fam.Salcieanu George, cu fetitele~dragutele Maria & Ioana & Elena.

daca vreti sa alegeti o Gradinita BUNA pentru Copilul dvs: merita sa vizitati Gradinita Zori de Zi (din Mogosoaia), aceasta poate fi alegerea perfecta !

mult SUCCES tuturor cu SANATATE BUNA, Doamne ajuta !
GEORGE Salcieanu - manager www.GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Intrarea Martha Bibescu nr. 3 / Mogosoaia
Numere de telefon: Tel. fix: 021 352 7390
Tel. mobil: 0724 063 740
Persoane de contact: Camelia Pirtac
Internet:
Web: www.gradinitazoridezi.ro
E-mail:  gradinita_zoridezi@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: