Impresii GEORGE despre Gradinite
Impresii GEORGE despre Gradinita Happy Univers

Gradinita Happy Univers.jpg

Dragi PARINTI,

sunt GEORGE Salcieanu - managerul site-ului GHID ~ www.GradiniteBucuresti.ro, care functioneaza (este on-line) cu succes de 18 ANI !

www.GradiniteBucuresti.ro = site-ul GHID Nr.1 in alegerea PARINTILOR in domeniul EDUCATIEI : Gradinitelor Particulare / After-School / Scoli Particulare / Crese Particulare.

eu - GEORGE Salcieanu - sunt COPILUL de SUFLET al Gradinitelor :-)
am 41 ANI si aproape jumatate din viata mea (din 2004) am fost intr-o colaborare directa cu Gradinitele Particulare din Bucuresti & Ilfov...le-am cunoscut pe toate de aproape...am lucrat impreuna...am facut echipa impreuna...pot spune am devenit cu TOTII o FAMILIE = GradiniteBucuresti.ro.

in aceasta sectiune „Impresii GEORGE despre Gradinite” doresc sa va impartasesc cateva RECOMANDARI despre unele Gradinite Particulare care pe mine personal m-au impresionat, in ochii mei sunt Gradinite de TOP din Bucuresti/Ilfov.

iata una dintre ele: Gradinita Happy Univers: http://www.happyunivers.ro/ 
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-4&s=7&g=328#gradinite 

in aceasta pagina vrem sa va prezentam Gradinita Particulara Happy Univers, noi GradiniteBucuresti.ro o cunoastem de multi-multi ani (18 ANI, de cand ne-am infiintat), am crescut impreuna cu aceasta Gradinita, o cunoastem de-o viata s-ar putea zice si o RECOMANDAM cu INCREDERE;
Happy Univers e un pic mai mare ca noi...cred ca in 2022 sarbatoreste 20 ANI de existenta, cu multa munca...multa dragoste pentru copii...tragand linie un succes meritat, La multi ani le dorim !
pentru a va convinge sa o vizitati si dvs, vrem sa va facem un TUR al acesteia impreuna cu un INTERVIU de interes si util cu d-na Manager - Catalina Balint.

Gradinita Happy Univers arata ff.frumos, un loc minunat de joaca pentru Copii...un loc de invatat pentru Copii...un loc de activitati interesante pentru Copii...un loc cu IUBIRE si prietenie ca intr-o FAMILIE...intr-un final toate la un loc formeaza un loc de basm pentru copii - prin tot decorul si aranjamentul sau !

daca vreti sa alegeti o Gradinita BUNA pentru Copilul dvs: merita sa vizitati Gradinita Happy Univers, aceasta poate fi alegerea perfecta !
https://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-4&s=7&g=328#gradinite

mult SUCCES tuturor cu SANATATE BUNA, Doamne ajuta !
GEORGE Salcieanu - manager www.GradiniteBucuresti.ro

TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Emil Racovita 29 A
Voluntari - Pipera
Numere de telefon: Tel.mobil: 0788170792
Tel.mobil: 0722323663
Persoane de contact: * Manager Sediu : Elena Popovici
* Manager General : Catalina Balint
Internet:
Web: www.happyunivers.ro
https://www.facebook.com/Gradinita-Happy-Univers
E-mail:  happypipera@happyunivers.ro
Happy Univers Happy Univers Happy Univers Happy Univers
Happy Univers Happy Univers Happy Univers Happy Univers
Happy Univers Happy Univers Happy Univers Happy Univers
Happy Univers Happy Univers Happy Univers Happy Univers

Recomandati aceasta pagina: