Platforme Educationale ON-LINE
Mirunette Education

Mirunette Education

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.
Intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe "limba" lor, oferim cursuri online, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a le oferi elevilor teme intr-un mod structurat si organizat si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.
Platforma e-learning Mirunette iti pune la dispozitie exercitii si teste online ce te vor ajuta sa iti imbunatatesti nivelul de limba engleza in doar cateva saptamani.
Exercitiile si testele de limba engleza pot fi parcurse oricand, in timpul liber, in ritmul propriu, fiind o solutie potrivita atat pentru elevi, cat si pentru adulti. De asemenea, iti poti monitoriza permanent progresul care e reprezentat sub forma de grafic, la sectiunea "Progress Section".

Vezi aici cum arata platforma e-learning Mirunette: www.youtube.com/watch?v=_t3u0e2rdJE

Inscrie-te aici
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Ap. 3, Cam. 3, Sector 3, 030715 Bucuresti, Romania
Numere de telefon: Tel.mobil: 0735 159 626
Tel.fix: +(40) 21 210 16 02
Internet:
Web: www.mirunette.ro
facebook.com/tabere.internationale.educationale
instagram.com/mirunette_education
linkedin.com/company/mirunette-international-education
E-mail:  office@mirunette.ro

Recomandati aceasta pagina: