Babysitting
Zambete Colorate

Gradinita Zambete Colorate

ZAMBETE COLORATE ofera un program educational bilingv roman-englez echilibrat, adecvat fiecarei grupe de varsta, dar si cu diverse activitati optionale.

ZAMBETE COLORATE este situata intr-o zona linistita, sigura, intr-o cladire noua a carei curte spatioasa este special amenajata pentru activitatile gradinitei.

ZAMBETE COLORATE este  un centru de  educatie particulara, motiv pentru care isi permite un numar limitat de grupe, oferind astfel copiilor un cadru familial intim. Numarul mic de copii din grupa ofera o educatie eficienta in procesul instructiv-educational si posibilitatea de a personaliza activitatea in functie de potentialul fiecarui copil.

ZAMBETE COLORATE ofera copiilor care-i trec pragul un mediu in care siguranta, bunastarea si dezvoltarea lor armonioasa sunt primordiale.
Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.

ZAMBETE COLORATE pretuieste parteneriatul parintilor cu educatorii si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.

OFERTA ~ Baby Sitting = 50 Ron / zi
* include:
- mic dejun
- integrarea in colectivitate pentru fiecare segment de varsta
- gustarea de fructe
- masa de pranz
- gustarea de dupa amiaza
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul I - Str. Sos Dobroesti nr. 30
Reper: Bd. Pantelimon intersectie cu Sos. Fundeni

Sediul II - Gradinita autorizata, conform autorizatia numarul M.E.N. 4608/2014.
Str. Sica Alexandrescu, nr. 20, sector 2, Bucuresti
Reper: Stadionul National Lia Manoliu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0741.050.741, 0747.094.717, 074zambete
Internet:
Web: www.zambetecolorate.ro
www.facebook.com/Zambete-Colorate
E-mail:  office@zambetecolorate.ro

Recomandati aceasta pagina: