Babysitting
Ileana Dobre - Agentie de recrutare si plasare

Ileana Dobre - Agentie de recrutare si plasare

Agentia Ileana Dobre vine in ajutorul tuturor clientilor care cauta o bona in Bucuresti, o ingrijitoare de batrani, o menanjera sau un pet sitter. Cu peste 7 ani de experienta in domeniu, noi recrutam zilnic ingrijitoare de batrani, bone in Bucuresti, menajere si personal pentru ingrijirea animalelor sau plimbare caini. Procesul de recrutare al bonelor si ingrijitoarelor de batrani este unul riguros ce include testarea lor psihologica si un interviu desfasurat la sediul firmei noatre.

Ne putem numi prietenii clientilor nostri care cauta o bona sau menajere in Bucuresti pentru ca ne cunoastem de multa vreme. Acum suntem la un nou inceput de drum, aceeasi echipa sub un alt nume, cu un nou concept bazat pe fidelizarea clientilor nostri, cautand sa oferim servicii de calitate si colaborari pe termen foarte lung.

Ingrijitoare de batrani.
Experienta in domeniu ne-a aratat ca nu este usor sa cauti o ingrijitoare batrani. Dar, in momentul in care apelati la noi, totul devine mai usor si mai placut. Pentru agentia noastra alegerea unei ingrijitoare de batrani este o activitate profesionista, pentru ca intuim nevoile fiecarei familii si am format in timp o baza de date cu mii de candidate pentru acest post de ingrijitoare de batrani.

Cauta bona si personal plimbare caini.
Tot pentru a veni in sprijinul vostru am marit gama de servicii pentru cei care cauta bona sau orice fel de oferte de ingrijire batrani, animale sau plimbare caini. Pe langa activitatea de babysitting, menaj, ingrijire batrani, am infiintat si un serviciu de pet sitting sau plimbare de caini. Deci vom avea grija nu numai de copiii vostri sau de persoanele in varsta, dar acum va putem oferi si servicii de ingrijire animalele de companie, in orice zi a saptamanii si la orice ora.

Noi va putem gasi personal in care sa aveti deplina incredere, indiferent de tipul de servicii: bone in Bucuresti, nanny, menajere in Bucuresti, ingrijitoare batrani si personal de ingrijire animale sau plimbare caini.
DATE DE CONTACT
Adresa: Sos Colentina nr. 4, bl. 3, sc. C, parter, ap. 89, interfon 89C
(5 minute de la Bucur Obor, vis a vis de Biserica Sf. Dumitru, langa Kaufland)
Numere de telefon: Tel.fix: 021.242.07.47
Tel.Mobil: 0723.090.395
Persoane de contact: Ileana Dobre - 0723.090.395
Internet:
Web: www.angajezbonamenajera.ro
E-mail:  contact@angajezbonamenajera.ro

Recomandati aceasta pagina: