Gradinite cu predare ON-LINE
Gradinita Zori de Zi

Gradinita Zori de zi

”Exista doar 3 culori, 10 cifre si 7 note ;ceea ce facem cu ele este important” (Ruth Ross)

Gradinita online s-a nascut in luna martie din dorinta de a ne sustine emotional in perioada martie-iunie, cand ne-am confruntat cu totii cu un virus necunoscut. Ne-am spus atunci ca atata timp cat nu putem fi impreuna in clase, afara la joaca, putem fi impreuna pe ZOOM, pentru a crea o poveste fara precedent.

Ne-am simtit aproape unii de ceilalti si am explorat diverse modalitati de invatare pana am ajuns la o formula de colaborare cat mai apropiata de programul , ritmul si nevoile unui copil prescolar . Punem accent pe jocurile interactive, alternam activitatile statice cu cele de miscare, parcurgem toate temele de studiu si activitatile structurate pe domenii experientiale la fel ca in gradinita.

De la intalnirea de dimineata, la gimnastica, de la activitatile si proiecte tematice si pana la misterioasa lume a cifrelor si literelor, toate intalnirile au un lucru in comun: EMOTIA. Este emotia revederii, emotia descoperirii lucrurilor, emotia unei excursii in cea mai indepartata gradina zoo, emotia de a comunica cu ceilalti atunci cand situatia nu ne poate aduce laolalta in acelasi spatiu.

Pe Zoom suntem in acelasi timp si cu acelasi scop: sa ne petrecem timpul impreuna, sa descoperim lucruri noi, sa intalnim prieteni din toate colturile tarii.

Anul acesta va propunem o altfel de gradinita! Gradinita Online.

Articol MEDIAFAX: https://www.mediafax.ro/social/gradinita-online-benefica-pentru-copii-si-un-real-sprijin-pentru-parinti-19057256


DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Intrarea Martha Bibescu nr. 3
Mogosoaia
Numere de telefon: Tel. fix: 021 352 7390
Tel. mobil: 0724 063 740
Persoane de contact: Camelia Pirtac
Internet:
Web: www.gradinitazoridezi.ro
E-mail:  gradinita_zoridezi@yahoo.com

Recomandati aceasta pagina: