Gradinite - predare Holistica / Adleriana
Gradinita The Little Artist - Predare intensiv in limbile germana si engleza

The Little Artist

Despre Noi:
Misiunea noastra este aceea de a asigura educatie de calitate, adoptand si respectand atat principiile de educatie cat si standardele cerute de Ministerului Educatiei.

Obiectivul
principal il reprezinta invatarea lb germane si engleze la nivel de lb materna.

Oferta educationala:
- lucru individualizat cu fiecare copil in parte;
- curriculum holistic care se adreseaza copilului atat din punct de vedere intelectual cat si spiritual si fizic;
- materiale speciale intr-un mediu pregatit si ordonat logic;
- educatori pregatiti in pedagogia copiilor, in centre universitare de prestigiu.
Pentru noi calitatile invatamantului sunt centrate pe elev. Copii progreseaza in ritm propriu. UtiIizarea timpului este supla si incurajam invatarea independenta. Incurajam initiativa, iar elevii nostrii sunt activi. Cadrele didactice sunt, inainte de orice, persoana resursa, ele informeaza elevii si faciliteaza accesul la informatii, diagnosticheaza dificultatile elevului, il orienteaza, lucreaza individual sau in grupuri mici. Actualitatea si probleme vietii intra in institutia de invatamant.

Programa scolara:
 Respecta reglementarile Ministerului Educatiei Nationale, continutul didactic urmarind conceptul educational „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cito (Germania). Suntem printre putinele  institutii care a implementat acest concept educational in Romania. Pyramide a fost gandit special pentru a facilita invatarea limbii germane de catre non-nativii din Germania, printr-o metoda care sa le permita acestora atingerea unui nivel de fluenta echivalent nativilor.

Activitatea didactica:
Este structurata piramidal si cuprinde un curriculum anual segmentat in proiecte educationale lunare. Proiectele sunt concepute in functie de particularitatile de varsta si individuale ale copiilor. Copiii lucreaza dupa un orar zilnic care cuprinde activitati liber alese, activitati de dezvoltare experientiala, activitati recreative, rutine, tranzitii.

“Gradinita The little artist” este deschisa spre exterior, invatarea realizata de la persoane din afara Institutiei este la fel de valoroasa precum cea de la cadrul didactic! 

Favorizam lucrul in grupuri mici
, constituite din elevi de varste diferite.
Stimulam in limita conditiilor concrete, participarea copiilor la stabilirea obiectivelor, selectia continuturilor, fiind vorba de aspecte asupra carora s-a convenit (“s-a negogiat”) elevii se simt responsabili si motivati.
Lucram cu o diversitate de abordari si talente pentru dezvoltarea copilului. Nimic nu este mai dezastruos pentru creierul copilului decat lipsa de stimulare. Noi ii indrumam pe copii catre studiu si introspectie.
Grabeste-te sa pui bazele viitorului profesional al copilului tau!
Sa le dam copiilor un start optim!

VACANTA - luna iulie si august:
Cursuri de VARA - Gradinita THE LITTLE ARTIST. Personalul nostru calificat si cu experienta bogata se va asigura ca copilul dumneavoastra are cea mai buna indrumare pentru a invata limba engleza. Oferim cursuri stralucite pentru copii de orice varsta si capacitatea de a imbunatati engleza lor.

Aceste cursuri interactive sunt concepute pentru a crea un mediu relaxant si a face invatarea limbii engleze placuta pentru copilul dumneavoastra.
Gradinita THE LITTLE ARTIST

INFORMATII

Autorizare / Acreditare:
autorizata de catre M.E.C.I prin Ord. Ministrului nr.3794 / 04.05.2009

Orar:
Luni-Vineri, orele 8.00-18.30

Spatiul gradinitei:
Cladirea este o constructie 2008, proiectata special pentru sistemul educational, cu spatii largi si luminoase, dotari interioare si exterioare ultramoderne si spatiu de joaca in curtea interioara.

Alimentatie:
(Cu bucatarie proprie) Respectam un orar regulat al meselor evitand alimentele care sufera o prelucrare industriala ( semipreparate, conserve, mezeluri, afumaturi, prajelile, excesul de grasimi de origine animala. )
Consumam oua proaspete si suficient preparate termic, lactate, lapte de capra, iaurt natural, cereale  ( grau, porumb, ovaz, secara, orez) leguminoase, cartofi, banane, sirop de artar. Painea inclusa zilnic in alimentatia celor mici este obtinuta din faina integrala.
Doamnele bucatarese prepara prajiturile casa: chec; prajitura cu fructe, branzoici.
Legumele exista zilnic in meniul copiilor, se folosesc radacinoase, salata, brocoli, conopida, cartofi, sfecla, varza, gulii, fasole verde, mazare, linte, dovlecei, rosii, ardei, vinete, ciuperci. Alaturi de acestea se afla si peste (somon, somn).

NU oferim copiilor

  • mezelurile, conservele de carne, peste, pate;
  • afumaturi in exces, preparate de carne prajite in ulei;
  • margarina, branza topita, cremele de branza, samantana(din comert);
  • excesul de dulciuri si gustari sarate (sticksuri, snacksuri, biscuiti sarati, chipsuri, grisine, etc);
  • rontaielile intre mese, consumul de lichide dulci intre mese (sucuri, limonade, ceaiuri indulcite);

Apetitul este variabil de la o zi la alta, puternic influentat de programul zilnic!

Vacante:
VACANTA - luna iulie si august:
Cursuri de VARA - Gradinita THE LITTLE ARTIST. Personalul nostru calificat si cu experienta bogata se va asigura ca copilul dumneavoastra are cea mai buna indrumare pentru a invata limba engleza. Oferim cursuri pentru copii de orice varsta si capacitatea de a imbunatati engleza lor.
Aceste cursuri interactive sunt concepute pentru a crea un mediu relaxant si a face invatarea limbii engleze placuta pentru copilul dumneavoastra.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Ing. Zablovschi nr. 7, Sector 1
Reper: Gradinita se afla la 5 minute de Piata Victoriei, 3 minute de Arcul de Triumf, la intersectia Bd. Ion Mihalache si Maresal Averescu
Metrou: Piata Victoriei, Crangasi
Tramvai: 20, 24, 41, 45
Autobuz: 282, 300
Numere de telefon: Tel. mobil: 0734.471.511 (Director educational); 0744.500.001 (Manager)
Internet:
Web: www.thelittleartist.ro
E-mail:  office@thelittleartist.ro

Recomandati aceasta pagina: