Jucarii
eematico Toys

Eematico

Despre eematico Toys
eematico Toys este prima serie de jucarii dezvoltate prin cercetare educationala in Romania, concepute cu multa pasiune si convingerea ca putem construi - la propriu - o lume mai buna pentru copiii nostri.
Intai am creat programe educationale si materiale didactice care transforma invatarea in joaca de copil. Facem asta prin invatare experientiala, bazata pe joaca, procesul fundamental de invatare, precum si prin construire si cu ajutorul materialelor noastre didactice. Ii ajutam pe cei mici sa descopere domenii variate intr-un mod educativ si distractiv. Copii Planifica, construiesc, se distreaza si invata sa aiba incredere in fortele proprii, sa foloseasca inspirat resursele personale, sa distribuie corect merite si responsabilitati si sa-si poata evalua singuri actiunile si deciziile.
Am selectat o parte din proiectele de bricolaj din cursurile pentru copii, le-am imbunatatit si le-am pregatit spre vanzare sub forma de kituri de asamblare ale jucariilor eematico Toys.

De ce jucariile eematico?
Jucariile eematico au nevoie de manutele copiilor pentru a deveni jucarii adevarate, intrucat ele vin sub forma de kituri de asamblare. Piesele sunt simple si incolore pentru a da libertate copiilor sa le decoreze exact asa cum isi doresc. Jucariile eematico sunt in egala masura pentru fete si pentru baieti.
Sunt prietenoase cu natura, pentru calemnul din care sunt facute piesele este material regenerabil, deci sustenabil.

Ce jucarii avem disponibile?
Kit de asamblare Carusel, Kit de asamblare Rubocar, Kit de asamblare Presa cu Stampile, Kit de asamblare Automaton, Geo-puzzle patrat, triunghiular si hexagonal.
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Eematico !
TV-GradiniteBucuresti.ro

DATE DE CONTACT
Adresa: Splaiul Unirii, nr. 160, etaj 2, in cadrul Nod Makerspace din incinta Industriei Bumbacului
Cartier Timpuri Noi, sector 4
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0725.850.723
Internet:
Web: www.eematico.org
E-mail:  hello@eematico.org
eematico eematico eematico
eematico eematico eematico
eematico eematico eematico

Recomandati aceasta pagina: