Jucarii
Smart Play

Smart Play

DACA IUBESTI MASINUTELE, CASUTELE SI FIGURINELE CONSTRUITE DIN PIESE LEGO ATUNCI AVEM SURPRIZA PERFECTA PENTRU TINE.
SmartPlay.ro este un magazin online unde puteti gasi o varietate de seturi de constructie, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Totul a inceput cu locul de joaca SmartPlay din Baneasa - primul loc de joaca exclusiv cu seturi Lego din Romania. Aici am putut observa comportamentul copiilor in timpul jocului. Dupa un feedback pozitiv de la parinti si copii, am decis dezvoltarea conceptului simplu de constructie spre structuri complexe. Avand in vedere istoria lunga a jocurilor creative, la noi puteti gasi o serie diversificata de cuburi pentru construit (plastic, carton sau cuburi iluminate). Pentru cei pasionati de Lego, va punem la dispozitie articolele de petrecere cu tematica Lego si venim in sprijinul dumneavoastra cu organizarea petrecerii. SmartPlay inseamna creativitate, imaginatie, inspiratie si distractie.

CINE ESTE SMART PLAY?
LEGO inseamna creativitate, imaginatie, inspiratie.
Lego inseamna, in esenta, joc. PLAY. Dar nu orice fel de joc. E un joc care iti ofera libertatea sa te distrezi, sa inveti, sa ii dai orice semnificatie vrei si sa iti construiesti propria lume. SMART PLAY.
Smart Play in Romania - In Romania, Lego a fost si este cunoscut pentru jucariile caracteristice - Lego Bricks. Insa acest brand ofera o paleta extrem de larga de produse si servicii. Dupa o experienta revelatoare a fondatorului Smart Play in Anglia, cu Lego Education, acesta s-a decis sa ofere publicului roman accesul la acesta educatie non-formala.

POVESTEA
Totul a inceput cu locul de joaca Smart Play din Baneasa - primul loc de joaca exclusiv cu seturi Lego, din Romania. Aici am putut observa comportamentul copiilor in timpul jocului. Dupa un feedback pozitiv de la parinti si copii, am decis dezvoltarea conceptului.
Lego inseamna educatie non-formala atat pentru copiii de toate varstele, cat si pentru adulti. Joaca devine o unealta pentru a invata. Astfel, Smart Play ofera servicii pentru cele trei directii: FUN, EDUCATION si CORPORATE.

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

Petreceri aniversare: Daca iti doresti ca petrecerea copilului tau sa nu fie doar distractiva, ci si constructiva, alege tematica LEGO si noi aducem distractia la locatia aleasa de tine!

Evenimente: De la evenimente aniversare ale companiei sau chiar la nunta ta, piesele LEGO pot face parte din decor, oferind culoare si originalitate prin organizarea unui loc de joaca in cadrul evenimentului.

Workshopuri copii: Ne-am gandit sa imbinam distractia cu educatia si in cursul atelierelor nostre invatam construind. Daca va doriti ca micutul dvs.sa invete distrandu-se, putem veni oricand la scoala/gradinita dvs.

Workshopuri adulti: Cu metoda LEGO Serious Play putem construi impreuna o serie de actiuni rapide benefice pentru dezvoltarea dumneavoastra.

Jocuri/machete personalizate: Animale, miniaturi de orase, case, masini, persoane, logo firma, mosaic, tablouri si lista poate continua. Gandeste-te la o idee si vino la noi sa o construim pentru tine.

Magazin online: www.smartplay.com.ro este un magazin online unde puteti gasi o varietate de seturi de constructie, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0721.721.721
Persoane de contact: -
Internet:
Web: www.smartplay.com.ro
facebook.com/smartplay.com.ro
E-mail:  office@smartplay.com.ro
Smart Play Smart Play Smart Play Smart Play Smart Play

Recomandati aceasta pagina: