Alimentatie sanatoasa pentru copii
Pukka Food

Pukka Food

La micul magazin Pukka Food de pe strada George Vraca te intampinam de la intrare cu ghivece cu flori care indeamna sa pasesti cu drag in oaza dintre betoane si claxoane.

Ai ajuns! Clinc-clinc se aude usa deschizandu-se si, hop, e oaia noastra care asteapta jucausa la intrare… parca te-ai fi intors intr-o poveste?… sau miroase a camara copilariei?

Asa este – se intorc povestile la tine: magiunul si locul lui de cinste in camara buncii, borcanul cu zacusca, mierea cu scortisoara pentru care abia asteapta cei mici sa plece in oras parintii, sa nu mai vorbim de piureurile de fructe, legumele pentru copii, pastele Thomas sau Bob The Builder, ciocolata pusa la pastrare pentru zile alese. Cum se pregatesc pastele cu sos de rosii special pentru copii de miros asa de proaspat si imbietor? Ce prieteni sa insoteasca pe cei mici la gradinita sau scoala: ursuletii cu jeleuri sau poate cei cu lemn dulce? Sau cat se lasa carnea proaspata de pui la fiert ca sa iasa asa de suculenta si frageda?!…

Acum ai pentru copilul tau si pentru cel din tine toate bunatatile nostalgice (si pe cele noi) la indemana: socata, peltea, mirodenii, acadele, dulceturi alese, brinza buna si hranitoare, toate cerealele si boabele, carne proaspata, legume si fructe ca si cum ar fi culese acum din gradina…

Hai la Pukka Food sa ne amintim impreuna si sa ii invatam pe cei mici graiul autentic, sincer, bio!

* te asteptam si cu o gama frumusica de cosmetice pentru cei mici - uleiuri de masaj, geluri de dus, sampoane, pasta de dinti cu fructe, precum si cu produse de curatat prietenoase cu casa plina de copii!

Program magazin:
L-V: 10:30 – 19:30 / S: 10:30 – 14:30
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada George Vraca nr.7, langa Cismigiu
Pukka Food
Numere de telefon: Tel.fix: 021.311.63.53
Mobil: 0728.217.127
Persoane de contact: Elena Ivan - Asistent PR Pukka Food
Internet:
Web: www.pukkafood.ro
Facebook: Pukka Tukka
Blog: www.pukkafood.blogspot.com
E-mail:  pukka.food@yahoo.com, shop@pukkafood.ro

Recomandati aceasta pagina: