Alimentatie sanatoasa pentru copii
Little Kitchen - Healthy Food

Little Kitchen - Healthy Food

Creativa, pasionata de frumos, de copii si de gatit, am lasat deoparte cariera din domeniul bancar pentru a ma dedica unui vis. Un vis frumos, cu si despre copii - Little Team. Mi-am dorit un loc ca acasa dupa orele de scoala pentru baiatul meu si, astfel, un sediu mic de after school, a crescut in 9 ani cum nu visam - trei sedii dedicate pentru copiii de cresa, gradinita si after school. 9 ani de munca, lectii si satisfactii extraordinare.

Am primit si oferit experiente frumoase si simt ca a venit momentul sa arat si pasiunea pentru gatit; o pasiune nascuta din dorinta de a experimenta, de a incerca combinatii sanatoase si in acelasi timp usor de realizat si foarte gustoase.

Am pofta mereu de ceva bun si foarte rar gatesc mancare "traditionala" sau care sa se manance mai multe zile la rand. Este adevarat ca imi plac si supele, ciorbele, dar cum nu prea se mananca in familia mea, le gatesc acasa destul de rar. Si cum cu poftele nu te pui, m-am gandit ca mi-ar placea sa gateasca uneori altcineva pentru mine, in stilul meu - cu ingrediente sanatoase, cu putina sare, cu imaginatie si cu mult drag. Sunt convinsa ca sunteti multi la fel de pasionati de mancare buna si nu aveti intotdeauna timp sa o preparati.

La Little Kitchen vei gasi atat idei, retete, sfaturi pentru a pregati acasa o mancare rapida sau mese mai speciale, alaturi de cei dragi, precum si livrare in sistem catering pentru institutii de invatamant sau evenimente private, dar si livrare la tine acasa, cand vrei sa nu gatesti, ci pur si simplu sa te relaxezi.

Cu drag,
Loredana

Din dorinta de a gati pentru sediile Little Team THE COLLEGE childcare, de a da savoare speciala felurilor de mancare pentru copiii nostri, fara prajeli, cu cat mai putina sare, cu condimente naturale si cu multa dragoste, am pornit in urma cu 2 ani un proiect frumos, Little Kitchen - Healthy Food. Dupa multa munca, renovare completa a sediului si amenajare, nu mai este mult si vom livra mancare atat sediilor noastre, cat si altor institutii de invatamant, precum si evenimentelor private.

Delivery - Healthy Food

Meniu a la carte, meniu saptamanal sau un meniu de weekend, cand vrei sa lenevesti sau sa iti surprinzi partenerul cu un mic dejun in pat? Doar sa il scoti din cutie si sa il pui pe o tava, sa para ca ai muncit mult? Poate si cateva biletele cu mesaje deja pregatite, sa le pui alaturi? Da. Se poate. Bonus ingrediente naturale, de sezon.

Contact:
www.little-kitchen.ro
facebook.com/HealthyLittleKitchen
office@little-kitchen.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti sector 5, 13 Septembrie 189
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0799.774.767
Internet:
Web: www.little-kitchen.ro
facebook.com/HealthyLittleKitchen
E-mail:  office@little-kitchen.ro

Recomandati aceasta pagina: