Alimentatie sanatoasa pentru copii
Wise Social Catering

Wise Social Catering

Wise Social Catering iti ofera cele mai savuroase si ingenioase propuneri, fie ca iti propui un eveniment privat sau unul corporate, facand din el unul despre care sa se vorbeasca tot anul. Vasta experienta in horeca ne-a aratat care sunt nevoile clientilor nostri, astfel ca raspundem chiar si celui mai scurt termen-limita, asigurandu-ne totodata ca satisfacem cele mai pretentioase gusturi si incitam simturile celor mai exigenti participanti.

Echipa de profesionisti Wise Social Catering, sub atenta supraveghere a lui Chef Razvan Alexandru, pune la dispozitia clientilor sai servicii complete de catering, de o calitate deosebita, meniuri dintre cele mai variate, la baza cãrora stau cele mai rafinate ingrediente, toate gandite individual, in functie de cerintele fiecarui client, ce vin sa satisfaca toate exigentele in domeniu.

Wise Social Catering ofera consiliere personalizata in alegerea celui mai potrivit meniu, elaborat conform bugetului stabilit si a tipului de eveniment, fie ca ne adresam unui public format din cateva zeci sau cateva sute de persoane, oricare ar fi activitatea si locatia, de la petreceri private la cele corporate, lansari de produse sau networking,  asigurand toata logistica necesara astfel incat serviciul de catering si organizare a evenimentului sa se desfasoare in conditii perfecte.


EVENIMENTE CORPORATE

Wise Social Catering cunoaste si respecta cerintele si rigorile desfasurarii unui astfel de eveniment si pune la dispozitia clientilor sai propuneri de meniuri care sa sustina prestanta unui eveniment corporativ de top, putand sa raspunda celui mai scurt termen-limita. Wise Social Catering propune un mix de preparate spectaculoase, care sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi si care sa incite simturile celor mai exigenti participanti.

  • Conferinte, seminarii, receptii si bussines brunch-uri
  • Cocktail parties
  • Coffee brakes
  • Intalniri de afaceri sau receptii
  • Conferinte si Seminarii
  • Expozitii si Targuri
  • Lansare de produse
  • Prezentari de moda
  • Concerte
  • Lansari de carte
EVENIMENTE PRIVATE

Evenimentele private sunt cele care au nevoie de cea mai atenta personalizare, iar echipa Wise Social Catering vine in intampinarea clientilor sai cu meniuri personalizare, adaptate dorintelor acestora pana in cele mai mici detalii. Fie ca ne referim la aniversari sau la reuniuni, echipa noastra stie sa transforme orice dorinta in realitate.

Wise Social Catering satisface exigentele celor mai pretentioase ceremonii de gala, precum nunti sau botezuri, punand la dispozitia clientilor sai o gama variata de preparate traditionale sau de fine dining si imbinand in mod inedit meniuri personalizate si prezentari rafinate. Consideram ca mancarea de la un astfel de eveniment este la fel de importanta ca si rochia, costumul sau luna de miere, asa ca echipa noastra de profesionisti va veni cu cele mai pertinente propuneri pentru a face din ceremonia ta un eveniment unic.

Fie ca ne referim la bufete-tip, la barbeque sau garden party, echipa noastra asigura tot necesarul unei experiente culinare desavarsite, consultandu-si clientii cu privire la toate detaliile si adaugand experienta sa in vederea crearii unui eveniment cu totul si cu totul special.


MOLECULAR WISE

Vrei o petrecere despre care sa se vorbeasca un an intreg? Ai ajuns exact unde trebuie! Noi iti putem oferi toate ingredientele unei petreceri incendiare, explozive si de neuitat. Doar pentru a prepara un cocktail sau un sorbetto, trebuie sa te inarmezi cu ochelari de protectie si manusi, iar asta pentru ca lucrezi cu azot lichid la -196 de grade Celsius. Rezultatul este unul cu totul si cu totul special si delicios! Doar cu noi poti obtine mirajul gustului exploziv! Nu te teme, nu iti vom eclipsa evenimentul, stim sa ne retragem exact atunci cand toata lumea a intrat in atmosfera de petrecere.


DATE DE CONTACT
Adresa: Lt. Nicolae Pascu nr. 81, sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: +4 0756 922 922
Internet:
Web: www.wisesocialcatering.ro
E-mail:  office@wisesocialcatering.ro
Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering Wise Social Catering

Recomandati aceasta pagina: