Alimentatie sanatoasa pentru copii
GreenZone Catering

GreenZone Catering

Green ZONE CATERING SRL este o companie ce activeaza in domeniul cateringului pentru copii, incepand cu anul 2010!

In toti acesti ani, de cand am inceput activitatea, am avut un singur OBIECTIV clar si important - COPIII - dar mai exact - SANATATEA - lor!

Cateva principii legate de gatit ne sunt foarte stricte si incercam sa le promovam ori de cate ori pornim cate o calaborare cu vreo gradinita, afterschool sau scoala: - NOI NU PRAJIM in ulei nimic, astfel incat meniurile noastre nu vor avea cartofi prajiti, snitele, chiftelute prajite in ulei, cas pane, etc!

- FOLOSIM DOAR PRODUSE PROASPETE - aprovizionarea o facem bi-saptamanal, astfel incat sa putem pune la dispozitia copilasilor nostri, mancare proaspata in fiecare zi! In situatii foarte rare, cand nu gasim in piata produsele necesare anumitor feluri de mancare, apelam la produse congelate din gama PREMIUM HORECA, iar aceste produse sunt fara hormoni sau alte E-uri, ce trebuie evitate; FRUCTELE si LEGUMELE le luam in principal de la colaboratirii nostri cu cerfificate de producator;

- NU FOLOSIM CONSERVANTI - revenim asupra faptului ca prospetimea reprezinta GARANTIA sanatatii;

- DESERTURILE noastre nu sunt prea dulci, folosim PUDRA de ROSCOVE in loc de cacao, si miere in loc de zahar, iar acolo unde e necesar si putin zahar, folosim zahar brun! (vedeti deserturile din meniu!)

Varietatea meniului cred ca e relevanta, in fiecare saptamana copiii au la dispozitie CURCAN, VITA, PESTE (file de somon, pastrav, salau, cod), PUI, si mancare VEGETARIANA !

- TENDINTE NOI - prin acest principiu intelegem sa introducem, ori din proprie-initiativa ori la sugestia clientilor nostri, produse noi, cum ar fi: QUINOA, AMARANTH, PUDRA DE ROSCOVE, BULGUR, TURMENIC, SEMINTE de toate tipurile, etc;

Transparenta, faptul ca nu ne-am confruntat niciodata cu probleme legate de siguranta alimentara, programul de autocontrol si reactia imediata la sugestiile clientilor nostri, sunt de asemenea atuu-ri in ceea ce ne priveste, ceea ce ne recomanda si ne promoveaza!
Vizitati meniul nostru pentru o mai buna exemplificare! Va asteptam cu drag!


DATE DE CONTACT
Adresa: GreenZone Catering
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0723.386.901
Internet:
Web: www.greenzonecatering.ro
E-mail:  greenzonecatering@gmail.com
GreenZone Catering GreenZone Catering
GreenZone Catering GreenZone Catering GreenZone Catering

Recomandati aceasta pagina: