Scoala ALTFEL
Central Art Studio

Central Art Studio

Central Art Studio
Scoala Altfel

Venim la tine in scoala, echipa Central Art Studio propune copiilor din invatamantul primar (cls. 0 - 4) si gimnazial (cls. 5 - 8) proiecte educationale prin arta.

Atelierele dureaza intre o ora si doua ore, in functie de materia aleasa.

Atelier de Dezvoltare Personala „Anti-Bullying” - 60 min (35 lei/copil)

Atelierul se desfasoara prin jocuri de actorie si tehnici de combatere a bullying-ului in scoli alaturi de un psihoterapeut si un actor (atelierul se poate rezerva doar in zilele de marti sau joi).

Este destinat copiilor care au fost victimele bullying-ului sau care au fost martori unor astfel de situatii, dar si copiilor care vor sa inteleaga mai bine aceste comportamente.

- Vrei sa intelegi mai bine ce este bullying-ul?
- Vrei sa inveti sa gestionezi mai bine situatiile din clasa, de la scoala sau din grupurile de prieteni?
- Ai fost sau esti victima unui comportament tip bullying?
- Iti doresti sa intelegi mai bine cum te poti apara si cum poti gestiona o astfel de situatie?

Atelier de Actorie „Acting Play” - 60 min (35 lei/copil)

Exercitii de dictie, respiratie, jocuri interactive de echipa (Cum respiram corect? Ce face un actor ca sa nu-si piarda vocea pe scena? Cum se pregateste un artist pentru a urca pe scena? Ce facem cu emotiile?).

Tehnici actoricesti de dezvoltare personala (control, autocunoastere, atentie, coordonare, orientare in spatiu, memorie, disciplina etc.).

Exercitii de miscare scenica, gestuala si expresivitate pe stari emotionale (furia, bucuria, mirarea).

Spectacol Ventrilocie - 50 min (800 lei pentru o clasa, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol pretul se va personaliza in functie de numarul copiilor)

Spectacol de ventrilocie interactiv sustinut de unica femeie ventriloc din Romania. Acest show este un divertisment conceput atat pentru petrecerile dedicate copiilor, cat si pentru evenimentele unde adultii sunt protagonisti. Pana la urma, cu totii vrem sa fim martorii unui show de umor de calitate, sustinut de o artista care poate vorbi fara sa-si miste buzele, folosind mai multe voci si intonatii, in jurul careia papusile prind viata.

Pret de 45 de minute, copiii au ocazia sa o cunoasca pe faimoasa Bunicuta Julieta (poate o mai tineti minte de la Romanii au talent), sa se lase purtati in povestea lui Romeo Aluna, Gheorghita, Fernando si multe alte personaje traznite. Parintii daca sunt cuminti pot asista. Dar daca doresc un spectacol numai pentru ei, atunci situatia devine si mai interesanta, caci Bunicuta le va veni de hac. Are fler, are atitudine si glume pe masura, experienta a facut-o celebra si se simte flatata atunci cand tinerii petrecareti o invita la banchete, baluri, botezuri sau chiar la propria nunta.

Va avertizam, urmeaza un show cum n-ati mai vazut in Romania!

Spectacol Magie - 60 min (800 lei pentru o clasa, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol pretul se va personaliza in functie de numarul copiilor)

Spectacol de magie printr-un program special sustinut de un celebru magician din Romania, cu trucuri de magie, concursuri muzicale, dans, recuzita magica si multe alte surprize care se vor tine lant. Un show care te va tine in suspans pret de 45 de minute, in care trucurile unice te vor face sa crezi ca totul este posibil si in care chiar tu poti deveni asistent! Debutand inca de pe bancile facultatii de actorie, magicianul nostru a transformat acest spectacol, din dragoste pentru copii, intr-o adevarata cariera. Mesajul lui catre toti copiii este: „Imi place sa le dau senzatia ca sunt unici si ca pot face lucruri nebanuite. Tineti minte copii, nimic nu e imposibil!” Noi nu va spunem numele lui, ramanand ca voi sa deslusiti misterul!

Disco Party - 50 min (600 lei pentru o clasa)

Toata lumea pe ringul de dans! Acum este ocazia sa-ti arati talentul pe ritmuri alese, ori in caz contrar sa radem cu gura pana la urechi, in timp ce MC-ul nostru va instrui atat copiii, cat si parintii pentru cele mai spectaculoase coregrafii de dansuri.

Animator Special - 60 min (25 lei/copil)

Un clovn atipic, haios, care face multe sotii atat pe seama copiilor, cat si a parintilor. Ii place sa-i antreneze pe copii in diverse moduri, dar dansul prin muzica este unul dintre jocurile sale preferate.
Mai ales, fiindca acestea fac apel la imaginatia copiilor, care-si creeaza singuri propriile momente coregrafice. Sunt momente, in care, in functie si de disponibilitatea pe care o simt din partea parintilor, facem schimb de roluri si de data aceasta copiii devin parinti, le iau telefoanele si-i filmeaza, iar pe parinti ii implic in alte jocuri alternative. Asa si parintii inteleg ca nu e atat de usor sa fii expus si mai mult incep sa se distreze ca niste copii. Jocuri precum „Apa-Pamant”, „Sfoara Piratilor”, „Ghiceste cine

initiaza miscarea”, „Scaunele muzicale”, „LIMBO”, „Rata-rata-gasca”, „Simon spune”, „Carnacior”, „DEX”, „Buna dimineata domnule capitan”, „Cursa in saci” - 2 echipe - stafeta, „Cursa cu baloanele intre picioare” - 2 echipe vor starni interesul si curiozitatea copiilor.

Spectacol „Povestea unui greieras” - 50 min (800 lei pentru o clasa, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol pretul se va personaliza in functie de numarul copiilor)

Un spectacol de teatru cu actori si papusi despre o poveste care ii va cuceri pe copii din primul minut. “Povestea unui greieras”, este o adaptare dupa cunoscuta fabula a lui La Fontaine, cu un mesaj plin de umor si intelepciune pentru copii mari si mici. Dansul, muzica si buna dispozitie sunt ingredientele care nu vor lipsi si vor tine publicul cu sufletul la gura! Morala spectacolului este simpla si constructiva: greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Voi ce credeti copii, oare va reusi greierasul sa-i castige increderea si dragostea furnicutei? Spectacolul este interpretat de actori si prin teatru de papusi.

Spectacol „Oscar cel curajos” - 50 min (1000 lei pentru o clasa, iar pentru mai multe clase ce reunesc un singur spectacol pretul se va personaliza in functie de numarul copiilor)

Povestea „Oscar cel curajos” are ca tema principala teama de a face lucruri noi si ingrijorarea pentru ceea ce s-ar putea intampla, precum si neincrederea in propriile forte. Aceasta poveste il ajuta pe copil sa gaseasca moduri eficiente prin care poate depasi teama de a face lucruri noi si il orienteaza catre cautarea solutiilor. In aceeasi masura il ajuta pe copil sa gaseasca resurse pentru a face fata gandurilor care ii alimenteaza teama precum si strategii de gestionare a acestei frici. Spectacolul este 100% interactiv si este cu actori si papusi.

Hai la noi, la Scoala Altfel! Vino la sediul Central Art Studio si petrece o zi altfel!

Program intre orele 10.00 - 16.30

10.00 - 12.30 - Tabara urbana de fotografie. Ne vom deplasa in puncte cheie din Bucuresti cu orice aparatura de fotografiat (telefon, aparat foto), vom descoperi alaturi de un fotograf si un psihoterapeut mici secrete ale artei fotografice, incadrare, elemente cheie, creativitate si originalitate, arta frumosului exprimata prin imagini si studiata din punct de vedere emotional. Fotografiile vor fi proiectate si vom descoperi ce emotie ne-a determinat sa realizam pe moment acea imagine, cum si de ce transpunem emotia in fotografie.

12.30 - 13.30 - Masa in regim catering: fel principal, fel secundar si desert (fara carne de porc) si pauza in aer liber dupa masa.

13.30 - 15.00 - Atelier de Actorie:

- exercitii de dictie, respiratie, jocuri interactive de echipa (Cum respiram corect? Ce face un actor ca sa nu-si piarda vocea pe scena? Cum se pregateste un artist pentru a urca pe scena? Ce facem cu emotiile?)

- tehnici actoricesti de dezvoltare personala (control, autocunoastere, atentie, coordonare, orientare in spatiu, memorie, disciplina etc.);

- exercitii de miscare scenica, gestuala si expresivitate pe stari emotionale (furia, bucuria, mirarea);

15.00 - 15.30 - Pauza in aer liber.

15.30 - 16.30 - Spectacol de Magie sau Ventrilocie.

CERE OFERTA
Central Art Studio
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Popa Soare nr. 29 (zona Piata Sf. Stefan), sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745.633.737 / 0765.454.244
Persoane de contact: -
Internet:
Web: centralartstudio.ro
facebook.com/CentralArtStudio
E-mail:  office@centralartstudio.ro

Recomandati aceasta pagina: