Gradinite - Nature Kindergarten
Gradinita Karins Kids Academy - Baneasa

Karins Kids Academy

Gradinita noastra, din padurea Baneasa este in acest moment un spatiu educational unic in Romania. Ne desfasuram activitatea in aer curat, in padure dispunem de o curte de 10.000 m2 si de o cladire amenajata la cele mai inalte standarde europene de siguranta si igena.

Prin activitatile, materialele si elementele din curte, copiii sunt ghidati sa descopere singuri si intr-un mod activ informatiile, solutia nu este una singura sau prestabilita. Dezbatem impreuna cu ei si ii incurajam sa aiba incredere in ideile lor. In acest mod le dezvoltam intr-un mod firesc gandirea logica si analitica, dar si inteligenta interpersonala si intrapersonala.

Karin’s Kids Academy este locul in care copilul este orientat spre joaca si descoperire, fiind incurajat sa investigheze si sa cerceteze mediul inconjurator. Fundamentand Karin’s Knowledge, am implementat o serie de tehnici si strategii educationale care urmaresc cele 8 tipuri de inteligenta (logico-matematica, lingvistica, muzicala, spatiala, naturalista, corporal-chinestezica, interpersonala si intrapersonala).

La Karin’s Kids Academy ajutam sa isi insuseasca deprinderea de a reactiona creativ si responsabil in situatii concrete de viata.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Gradinita Karins Kids Academy - Baneasa !
TV-GradiniteBucuresti.roDATE DE CONTACT
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti 182 A / Padurea Baneasa
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0765.268.336
Internet:
Web: www.karinkids.ro
facebook.com/KarinsKidsAcademyBaneasa
E-mail:  office@karinkids.ro

Recomandati aceasta pagina: