Excursii & Tabere pentru copii
TaberepentruCopii.ro

www.taberepentrucopii.ro
Fundatia "Just4Kids" si Scoala de schi "Triple S Predeal" organizeaza tebere pentru copii,atat de iarna cat si de vara, inca din anul 2003.Experienta noastra de peste 6 ani in "slujba copiilor"si instructorii nostri profesionisti, reprezinta dovada profesionalismului si a pregatirii echipei noastre.

Sustinem si incurajam copii tot timpul!Ii invatam sa aprecieze efortul mai mult decat victoria;le inspiram fair-play-ul si respectul fata de colegii de tabara.

Este bine sa asociati practicarea sporturilor din taberele pentru copii,cu numeroase beneficii.Din punct de vedere fizic,sportul ajuta la dezvoltarea armonioasa,insa cele mai mari avantaje ale sportului organizat,sunt progresele pe care le realizeaza pe plan social si psihologic.Cu ajutorul taberelor,copii invata sa interactioneze cu peroanele din jur,sa urmeze indicatii,sa-si insuseasca unele trasaturi de caracter(disciplina,responsabilitate,punctualitate), sa-si petreaca cateva zile de vacanta,cu colegii de gradinita sau scoala.

Tabere de iarna
In taberele de iarna copii invata sa schiere sau sa se dea snowboard-ul,sub indrumarea monitorilor nostri profesionisti, fosti schiori si snowboarderi de performanta, cu experienta si rabdare. [citeste mai mult]

Tabere de vara
In taberele de vara copii pot practica mai multe activitati ca: inot, echitatie, drumetii, tenis de camp,escalada,tiroliana,mountain bike,tir cu arcul,orientare turistica,fotbal,volei,baschet,jocuri de echipa, pictura, etc. [citeste mai mult]
DATE DE CONTACT
Adresa: Predeal - Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0722 514 515
Persoane de contact: STAICU FLORIN
Internet:
Web: www.taberepentrucopii.ro
www.scola-de-schi.ro
E-mail:  office@taberepentrucopii.ro
florin@just4kids.ro
Tabere pentru Copii Tabere pentru Copii Tabere pentru Copii

Tabere pentru Copii Tabere pentru Copii Tabere pentru Copii

Recomandati aceasta pagina: