Tabere pentru copii
Ski & Sky Hotel Predeal ****

Hotelul Ski & Sky****
Prezentare
Amplasat intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropriere a partiei, la doua minute de mers pe jos pana la telescaun, Hotelul Ski & Sky**** reprezinta locatia ideala atat pentru iubitorii sporturilor de iarna cat si pentru cei care doresc sa organizeze aici conferinte, teambuilding-uri, banchete, petreceri aniversare corporartive sau private.
Ambianta deosebita realizata prin amenajarea unor spatii generoase de cazare, masa, intretinere si relaxare dotate corespunzator, precum si de o echipa tanara, entuziasta si inalt calificata, a fost gandita sa satisfaca exigentele unui public obisnuit cu servicii de buna calitate.

Restauant
Restaurantul, cu o capacitate de 100 de locuri, este completat de un salon pentru micul dejun, un bar si o braserie.
Specialistii nostri bucatari va ofera atat preparate din bucataria traditionala romaneasca cat si din bucataria internationala, iar deserturile realizate de specialistul nostru patiser/cofetar sunt cu adevarat delicioase.
Pentru ocazii deosebite, pe langa muzica ambientala oferita uzual, va puteti bucura si de prestatiile invitatilor nostri speciali, formatii si interpreti profesionisti.
Din braseria “Belvedere”, situata la etajul cinci al hotelului, puteti beneficia de o priveliste panoramica deosebita cu vedere inspre muntii Bucegi, Piatra Mare, Postavarul, partiile si orasul Predeal.
PROGRAM DE SERVIRE A MESEI:
Luni - Duminica
Micul dejun - 7:30 la 10:00.
Pranz - 11:30 la 16:30.
Cina - 17:00 la 23:30.

Bar
Barul este dotat cu toate accesoriile necesare si este aprovizionat in permanenta cu un bogat sortiment de tigari fine, bauturi si ingrediente pentru obtinerea celor mai alese cocktailuri.
Program:
Luni - Duminica
8.00 - 24.00

Conferinte
Hotelul Ski & Sky dispune de toate conditiile de amenajare, dotare si servicii pentru a fi gazda perfecta organizarii unor evenimente precum: conferinte, teambuilding-uri, banchete, petreceri aniversare corporartive sau private.
Sala de conferinte are o capacitate de 100 de locuri si este dotata cu aparatura si accesorii de prezentare, oferind cadrul potrivit desfasurarii activitatilor specifice.
Departamentul Marketing-Sales va ajuta sa alegeti cele mai eficiente solutii in limita bugetelor alocate pentru pachete speciale de servicii.

Servicii
Parcare - GRATUITA
Room service
Televiziune prin cablu
Acces internet din camera
Trezire la ora dorita
Transport si pastrare bagaje
Sala de forta
Sauna
Garderoba ski
Curatatorie
La cerere, clientilor nostri le sunt oferite spre inchiriere echipamente sportive: pentru ski si paintball, precum si ATV-uri.

Pentru evenimente speciale, reuniuni, mese festive sau receptii, va rugam sa ne contactati in timp util !

Oferte Speciale:
OferteDATE DE CONTACT
Adresa: Predeal, Str Liviu Rebreanu nr. 2
Numere de telefon: Tel.fix: 0268.455.868
Fax: 0268.455.878
Internet:
Web: www.ski-sky.ro
E-mail:  office@ski-sky.ro
Hotelul Ski & Sky**** Hotelul Ski & Sky**** Hotelul Ski & Sky****

Hotelul Ski & Sky**** Hotelul Ski & Sky**** Hotelul Ski & Sky****

Recomandati aceasta pagina: