Excursii & Tabere pentru copii
Wind Discovery - Tabere pentru copii

Wind Discovery

Wind Discovery s-a nascut din pasiunea noastra de a trai, de a experimenta si bucuria de a darui. Suntem o echipa de elita, fiecare cu standard inalt in ceea ce facem. Cultivam gustul pentru aventura, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activitati creative, care pot deveni pasiuni pentru intreaga viata.

Venim cu un concept nou in care imbinam sportul cu domenii artistice cum ar fi: ateliere de creatie, artele vizuale. Îmbinarea dintre miscare si creativitate, aventura si cunoastere, combativitate si colaborare formeaza caractere. Pasiunile se descopera experimentand!

Diversitatea echipei noastre este ceea ce ne face mai puternici! Instructorii din echipa Wind Discovery sunt pregatiti atat pentru tabere de vara, unii cu experienta de peste 10 ani, cat si pentru taberele de iarna, monitorii fiind toti acreditati de catre ANC.

Ce inveti cu noi

Cultivam gustul pentru aventura, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activitati creative, care pot deveni pasiuni pentru intreaga viata.

Filosofia Wind Discovery este sa iti aratam, sa te indrumam si tu sa descoperi. Vei lua parte la propria ta poveste in care esti incurajat sa explorezi, sa creezi si bucuros sa iti decoperi resursele.

Oricare ar fi profesia pe care o avem sau pe care o vor alege copiii, sportul, arta, exercitiile de actorie, activitatile in aer liber contribuie la dezvoltarea armonioasa a personalitatii, la crearea unui tip de gandire deschise si creative.

Ne propunem sa fim alaturi de voi in valorizarea potentialului individual.

Acordam o atentie deosebita relatiilor si comunicarii, in tabere si drumetii se creeaza momente de neuitat, amintiri pentru toata viata si se leaga prietenii minunate.

Sa inveti sa schiezi, sa inoti sau sa te cateri pe munte, nu se refera doar la a invata miscarile de baza si a-ti pregati echipamentul, sunt activitati care te ajuta sa iti descoperi propriile resurse si au multe alte beneficii pentru minte si corp.

Participantii vor invata sa lucreze in echipa, sa fie atenti unii la ceilalti, sa isi depaseasca fricile si dificultatile.

Vor invata despre comunicare, independenta, libertate, time management, organizare, disciplina, dinamica de grup, solutionarea problemelor, intr-un mediu jucaus si sigur.


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Wind Discovery - Tabere de iarna (ski) pentru copii
TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Wind Discovery

DATE DE CONTACT
Adresa: sector 3, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.: 0723.327.815
Internet:
Web: www.winddiscovery.ro
facebook.com/WindDiscovery
E-mail:  contact@winddiscovery.ro
Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery Wind Discovery

Recomandati aceasta pagina: