Excursii & Tabere pentru copii
Centrul Gifted Education pentru copii supradotati ~ Gifted Family Camp

Centrul educational Gifted Education pentru copii supradotati

Centrul Gifted Education este o asociatie nonprofit cu misiunea de a descoperi si de a dezvolta potentialul copiiilor cu abilitati inalte (supradotati). Afliliata international, cu un program care se deruleaza la standarde internationale din 2010, pe parcursul a 14 ani, am acumulat un numar de peste 24 diferentiatori in educatie; peste 4500 de ore de lucru direct cu copiii supradotati cu varste intre 3 si 21 ani, peste 4000 de copii testati la standarde internationale si peste 330 de copii au frecventat programul academic al asociatiei. Asociatia cunoaste 100% satisfactie in randul copiilor supradotati, in Programul Academic de educatie specializat, si incepand cu 2016 a lansat la solicitarile repetate ale parintilor, Leonardo Gifted School, o scoala primara internationala, unica in lume, dedicata exclusiv copiilor supradotati (3-12 ani).

Centrul Gifted Education este Partener al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Stiinte ale Educatiei si Psihologie.
Membri ECHA
- uropean Council for High Ability, si WCGTC - World Council for Gifted and Talented Children; AERO- Alternative Education and Resource Organization; reprezentant exclusiv al Big Picture Learning Design (USA) in Romania.
International, suntem sustinuti de Simon Fraser University - Faculty of Education, si University of Connecticut- Neag School of Education.
Audit: Proiectul este auditat si recomandat de doua Universitati Internationale, CEU Business School si Johns Hopkins Carey School of Business si recomandat de specialisti internationali si nationali precum si de numerosi ambasadori.
Din 2016 am devenit European Talent Point, membri ai retelei europene European Talent Network, ca recunoastere a activitatii noastre la standarde internationale.

Proiectul nostru de viitor este realizarea prin crowdfunding a Campusului Verde George Emil Palade pentru copii si adulti, primul EduCity, si prima Atractie Educationala si Culturala a Orasului Bucuresti pentru locuitorii sai, pentru locuitori din intreaga tara si din lume, campus care va include la standarde verzi mondiale net zero energy, scoala Leonardo Gifted School.


Gifted Family Camp este a treia editie de campus specializat cu parinti si copii supradotati facilitat de echipa multidisciplinara a Centrului Gifted Education cu o expertiza de 14 ani de lucru cu copiii supradotati pentru a descoperi relatii si procese impreuna cu un peer-group si a construi intr-o abordare profesionista primul Plan de Educatie Individualizat (Individual Education Plan – IEP) al copilului tau.

Gifted Family Camp inseamna 4 zile de week-end prelungit extrem de intense si focusate in care lucram cot la cot sa formam legaturi importante, sa experimentam relatia parinte-copil prin procese si obiective specifice pentru a pune baza temelor si obiectivelor de lucru intr-un IEP pentru un an de zile (2023-2024).
Practic Gifted Family Camp inseamna sa inveti pe viu si sa traiesti fenomenul de a construi cu o echipa specializata un plan de educatie unic, axat pe nevoile copilului si ale familiei tale.

Cine poate aplica?

Copii supradotati din toata tara 8-12 ani si parintii lor.

15 locuri, 24-29 august 2023.

Cum te inscrii?

*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este nevoie sa te afli in baza noastra de date, cu un test de IQ WISC IV, SON-R, sau MPRSP (Raven) cu un IQ > = 130. Mai poti aplica daca ai un test IQ validat (validarea se poate realiza contra cost- 170 lei). In caz ca nu ai dat nici un test, poti sa parcurgi un test de IQ (WISC IV) oricand pana in data limita de inscrieri (15 iunie 2023 ora 16).

Cost Gifted Family Camp.

Se achita suma direct in contul bancar, prin sponsorizare (contract): ASOCIATIA CENTRUL GIFTED EDUCATION, cu sediul in în Bucureşti, Str Aleea Dealul Macinului 4, bl D40, ap25, sector 6, Romania, inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012 Cod Fiscal: 30151382, Cont in lei RO71 BACX 0000 0008 0559 5000, deschis la Banca Unicredit Tiriac Bank sucursala Drumul Taberei. Sumele pot fi deductibile de catre persoane juridice pana la maxim 6 luni de la data depunerii declarației anuale de impozit pe profit.

Dupa plata, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile locatiei si confirmarea locurilor dvs.

  • 5800 lei pentru familie 2 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 2 persoane (1 parinte si 1 copil; inclusiv cina 2 persoane, joi 24 aug si mic dejun, marti 29 aug).
  • Inscrierile familiilor de 2 persoane cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 5220 lei.
  • Sau 6820 lei pentru familie de 3 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 3 persoane (2 parinti si 1 copil; inclusiv cina 3 persoane, joi 24 aug si mic dejun, 3 persoane marti 29 aug).
  • Inscrierile familiilor de 3 persoane (2 parinti si 1 copil) cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 6130 lei.

  • Sau 6620 lei pentru familie de 3 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 3 persoane (1 parinte si 2 copii; inclusiv cina 3 persoane, joi 24 aug si mic dejun 3 persoane, marti 29 aug).

  • Inscrierile familiilor de 3 persoane (1 parinte si 2 copii) cu achitarea completa pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de o reducere de 10%. Cost final familie: 5950 lei.
  • Sau 7880 lei pentru familie 4 persoane. Cuprinde: camp, cazare si masa 4 persoane (2 parinti si 2 copii; inclusiv cina 4 persoane, joi 24 aug, si mic dejun 4 persoane, marti 29 aug).

*** Pentru a participa in Gifted Family Camp este necesar sa te inscrii online. Va invitam sa completati un formular (veti primi un raspuns in maxim 24 h). Doar dupa confirmarea testului in baza noastre de date sau dupa caz, dupa validarea testului de IQ, veti putea sa achitati inscrierea pentru familie. In acest caz veti primi toate detaliile pe email. Atentie, cei care se inscriu pana in 15 aprilie inclusiv beneficiaza de reduceri importante.

** La finalul celor 4 zile de lucru (joi-marti) de Gifted Family Camp, cei care parcurg constructia IEP ca baza de pornire, vor primi din partea echipei de facilitatori unda verde de inscriere in Programul Anual RespiRO: detalii aici. Echivalare selectie: Participantii la campus pot primi unda verde din partea echipei la finalul de camp si pentru inscrierea in Programul Academic Bianual (doar cu parcurgerea etapei 4, interviul motivational al parintilor).

** Pana in 15 aprilie, reducerile sunt de 10%.

** Data limita inscrieri s-a prelungit: 15 iunie 2023 ora 16.

Intreaga echipa cu care veti lucra este aici.
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Dr. Joseph Lister Nr. 53, ap 1, Sector 1, Bucuresti
Cartier: Cotroceni
Reper: Cai de acces: statia de metrou Eroilor (iesirea dinspre Opera).
De aici pe jos inca 10 minute, chiar langa Arenele BNR.
Locatia se afla pe strada cu Biserica Sfanta Elefterie.
Numere de telefon: Tel.mobil: 0735.759.539
Persoane de contact: Monica Gheorghiu - Manager de Proiect - Presedinte
Femeia Anului 2012 pentru Apararea si Promovarea Drepturilor Copilului
Membru MENSA UK
E-mail: pr@giftededu.ro

Paul Ardeleanu - Vicepresedinte
Ex-Ambasadorul Centrului Gifted Education
E-mail: Paul@giftededu.ro, Ardeleanu.p@gmail.com
Internet:
Web: www.giftededu.ro
facebook.com/CentrulGiftedEducation
E-mail:  pr@giftededu.ro
Paul@giftededu.ro
Ardeleanu.p@gmail.com
selectie@giftededu.ro

Recomandati aceasta pagina: