Excursii & Tabere pentru copii
Pensiunea Inima Deltei - Mila 23

Pensiunea Inima Deltei - Mila 23

Pensiunea Inima Deltei se afla la 50 de metri de la debarcaderul central din Mila 23.

Pensiunea este compusa din 7 camere duble (4 matrimoniale si 3 twin) si 4 camere triple (un pat matrimonial si unul single).

Toate camerele pensiunii dispun de baie proprie, aer conditionat si TV satelit.

Pensiunea dispune de o curte mare cu gazon, umbrelute de stuf si sezlonguri, salon pentru servirea mesei si un umbrar pentru perioada de vara.

Internet wireless gratuit este disponibil in spatiile comune ale pensiunii.

Pensiunea are in proprietate un ponton debarcader, dispune de barci cu motor si organizeaza excursii cu orice destinatie in Delta.

Avand in vedere ca anii trecuti pachetele nostre all inclusive au fost foarte apreciate de oaspetii nostri, am hotarat ca, in acest an, sa oferim numai pachete all inclusive 4 zile/3 nopti. Pentru a vedea oferta noastra cu tarife si perioadele sejururilor va rugam sa accesati pagina ALL INCLUSIVE.

Rezervari la: 0721.940.770 - Roman, 0761.677.161 - Maria, 0768.588.542 - Dumitrina

Pachet All Inclusive - Sejur de 4 zile/3 nopti in Delta Dunarii

Sejurul include:
- TRANSFERUL Tulcea-Mila 23 si retur cu barcile pensiunii. La tur se face pe un traseu turistic, la intoarcere pe Dunare;
- CAZARE 3 nopti in camera dubla sau tripla - camere cu baie proprie, TV satelit, aer conditionat
- 4 EXCURSII in Delta cu ambarcatiunile pensiunii:
1 - Apus de soare pe lac;
2 - Padurea Letea - cu transfer prin balta;
3 - Orasul Sulina - acces la plaja, obiective turistice, restaurante cu specific marin;
4 - Buchet de lacuri si canale din zona Mila 23, cu un popas la Manastirea (Schitul) Sf.Atanasie ;
- Toate MESELE, cu exceptia pranzului din ziua in care se viziteaza orasul Sulina. Sejurul incepe cu cina in prima zi si se termina cu mic dejun in ultima zi;
- Inchirierea MASINII SAFARI cu care se viziteaza Padurea Letea;
- Serviciile GHIDULUI/CONDUCĂTORULUI barcii, vorbitor de limba romana;
- PERMISUL DE INTRARE in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii;
- Si o SURPRIZA (credem noi) speciala - Pentru a diversifica putin oferta noastra, am adaugat o surpriza care va avea loc intr-una din seri (de obicei in ultima seara).
In functie de perioada, preturile, care cuprind toate serviciile de mai sus, sunt cuprinse intre 1250 si 1600 lei/persoana/sejur.
Puteti opta pentru sejururi de joi pana duminica sau de duminica pana miercuri, cu exceptia sejurului de Rusalii si a urmatorului sejur.
Pentru aceasta oferta nu exista o limita minima de persoane.

SATUL MILA 23

Mila 23 este un satuc din Delta Dunarii situat pe bratul vechi al Dunarii (Dunarea Veche) cunoscut pentru locurile cele mai bune de pescuit si cea mai buna mancare traditionala din peste. Se afla la 53 km de Tulcea, pe Dunarea Veche ce se desprinde spre stanga din bratul ce duce la Sulina, cam la jumatatea distantei intre Tulcea si Marea Neagra. Se evidentiaza prin faptul ca este izolat, accesul fancadu-se numai pe apa, este inconjurat de canale, lacuri si stufaris fapt ce il face o destinatie dorita de toti cei ce cauta odihna si liniste.

Localnicii, predominant rusi lipoveni, se indeletnicesc cu pescuitul, fac turism si sunt foarte ospitalieri si comunicativi.

Pozitionarea satului Mila 23 exact in inima deltei il face punctul ideal pentru organizarea de excursii in diferite directii: catre buchetul de lacuri - Radacinos, Bogdaproste, Trei Iezere, Arehova, Babina, Matita si Merhei, catre Schitul Sf. Atanasie de pe Grindul Stipoc, catre zona lacului Fortuna si japsele din jurul acesteia prin Canalul Sontea, catre Lacul Nebunu si Baclanestii Mari prin Canalul Olguta, catre Crisan si Caraorman, catre Padurea Letea sau Sulina. Astfel, se poate vizita o mare parte a Deltei Dunarii in relativ scurta vreme.
DATE DE CONTACT
Adresa: Mila 23, jud. Tulcea
Reper: 50 metri de la debarcaderul principal Mila 23
Numere de telefon: Tel. 0749.852.034, 0768.588.542, 0721.940.770
Persoane de contact: Rezervari la: 0721.940.770 - Roman, 0761.677.161 - Maria, 0768.588.542 - Dumitrina
Internet:
Web: www.inimadeltei.ro
facebook.com/InimaDeltei.Mila23
E-mail:  molo1972@yahoo.com
Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 Pensiunea Inima Deltei - Mila 23

Recomandati aceasta pagina: