Excursii & Tabere pentru copii
Domeniul Greaca

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucuresti, in Judetul Giurgiu. Conform legendei, localitatea si-a primit numele de la Hanul "La Greaca cea frumoasa", aflat in proprietatea unei frumoase grecoaice care detinea si mosia din localitate, in urma cu sute de ani.
Domeniul se intinde pe o suprafata de 32 de hectare si este aflat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca. Resortul include un conac cu arhitectura neoromaneasca, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare.
Conacul dispune de 15 camere si 1 apartament pentru cazare. Camerele spatioase sunt decorate in tonuri pastelate, iar detaliile florale si mobila alba, din lemn masiv creeaza o ambianta placuta.
Intreg domeniul este o adevarata oaza de liniste, de relaxare, insa poate deveni si un pretext perfect pentru evenimente importante din viata ta.
Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani - km 31 - dreapta catre Herasti - Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) - Greaca!

Domeniul Greaca poate deveni oricand un Domeniul Copilului caci se poate bucura de tobogane, leagane, piscina dedicata, plimbari cu poneiul si multe alte minunatii ce confera oricarui parinte bucuria si siguranta unei destinatii mereu la indemana.

*Pret preferential pentru oaspetii hotelului;

*Se achita suplimentar o taxa de intrare pentru oaspetii care nu au cazare.
DATE DE CONTACT
Adresa: Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucure?ti, in Judetul Giurgiu (DR Ioanitescu (47,83 km) 087120 Comuna Greaca)
Echipa Domeniul Greaca va recomanda cu drag de urmat traseul DN4 catre Oltenita- Popesti Leordeni-Frumusani – km 31 – dreapta catre Herasti – Hotarele (se va urma drumul cu prioritate) - Greaca!
Numere de telefon: Rezervari piscina si restaurant: 0765.989.295
Rezervari evenimente: 0755.100.385
Rezervari cazare: 0758.077.778
Internet:
Web: www.domeniul-greaca.ro
facebook.com/DomeniulGreacaRO
E-mail:  rezervari@domeniul-greaca.ro
Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca Domeniul Greaca

Recomandati aceasta pagina: