Excursii & Tabere pentru copii
Clubul Educational Jolly Pepe - Tabere Urbane

Jolly Pepe

Despre noi

Din dorinta noastra fireasca de parinti ce-si doresc sa ofere copiilor lor cat mai mult timp pretecut impreuna, intr-un un loc sigur unde sa se relaxeze, sa se distreze si sa-si faca noi prieteni, a luat nastere clubul educational Jolly Pepe - Good Time for Small and Grown Up Kids.
Avem onoarea de a gazdui JOLLY School Romania, ce ne va oferi programul complet de invatare a limbii engleze prin metoda Jolly Learning predat si promovat de dna Silvana Serbanescu, pe care copiii nostri l-au urmat cu drag avand evolutii remarcabile. Sunt sigura ca va veti indragosti de aceasta metoda de invatare a limbii engleze observand rezultatele inregistrate de copii!

Impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri am construit un pachet complex de servicii bazat in egala masura atat pe activitati creative, artistice, robotica, LEGO cat si pe tehnologie, mizand mult pe aspectul vizual dar si pe cel interactiv, astfel incat invatarea sa devina mai eficienta.

Fiecare detaliu conteaza!

Atat in alegerea spatiului cat si in amenajarea lui am fost atenti la fiercare detaliu si am lucrat impreuna cu profesionisti din fiecare domeniu: arhitectura, constructii, design, mobila, tehnologie astfel incat sa ne atingem scopul de a crea o a doua "ACASA".
Ne bucuram de un spatiu luminos, aerisit, nou si sigur, ce este monitorizat in permanenta! De asemenea am obtinut si toate avizele de functionare necesare de la: I.S.U, D.S.P., D.S.V., Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 4.

In era digitalizarii, avand in vedere ca cei mici sunt atrasi de solutii informatice si abili in utilizarea lor, nu am ezitat sa ne folosim la maxim de tehnologia de ultima generatie si sa le creem un mediu modern, atractiv de studiu si relaxare.

Fiecare sala de activitati este dotata cu tabla interactiva IQ BOARD, proiector SONY, laptop DELL, softuri educationale, multifunctionala TOSHIBA dar si mobilier versatil ce se poate adapta nevoilor copiilor.

Summer School 2019 - TABERE URBANE dedicate copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani.

Vine vacanta mare! Nici nu stim cand a trecut asa de repede anul scolar dar mai avem 4 saptamani si-l finalizam. Ii invitam pe cei mici sa-si petreaca alaturi de noi o mare parte din vara, astfel incat am planificat pentru ei perioade tematice, a caror descriere completa o regasiti pe site-ul nostru www.jollypepe.ro la sectiunea "Tabara".

17 IUNIE - 12 IULIE: I LOVE BUCHAREST!

In prima luna de vacanta canicula nu se instaleaza inca, parcurile nu sunt parjolite de soare si vremea buna te imbina la plimbare. Excursiile vor fi organizate dimineata, pana la ora 12.00. Vom circula cu linia speciala "Bucharest City Tour" si mijloacele de transport in comun. Pranzul il vom servi la Clubul nostru si vom continua cu activitati practice, recreative, cursuri intensive de limba engleza. Ca un adevarat turist, ne-am documentat, am selectat si suntem pregatiti sa va propunem locurile numai bune de vizitat impreuna cu copiii. Lista o regasiti pe site-ul nostru www.jollypepe.ro/i-love-bucharest.

15 IULIE - 09 AUGUST : I DISCOVER MYSELF!

In a doua luna de vacanta ii vom provoca pe copiii dumneavoastra sa se descopere, sa-si cunoasca limitele si sa lege prietenii noi care sa-i ajute sa se dezvolte!

Diminetile ni le vom petrece in parcurile din apropiere, invatand despre atletism de la Florin Matei, bucurandu-ne de jocurile copilariei sau mergand la Clubul Daimon pentru lectii de inot, tenis, fotbal. Dupa masa de pranz, ce o vom servi la clubul nostru, ni se va alatura Elena, facilitator AIESEC in programul DISCOVER. Elena, este studenta in anul al doilea la Universitatea din Atena, specialitatea Educatie Primara. Este o persoana calda, placuta si dornica sa-si petreaca timpul alaturi de cei mici, ajutandu-i prin activitati practice, adecvate fiecarei grupe de varsta, sa-si dezvolte calitatile necesare pentru a deveni liderii urmatori: Self Awarness, Empowering Others, Solution Oriented si World Citizen.

12 AUGUST - 23 AUGUST suntem inchisi dar ne revedem cu o parte dintre copii in tabara de engleza de la Cabana Izvoranu!

26 AUGUST - 06 SEPTEMBRIE: GET IN SHAPE!

Mai sunt doua saptamani pana la inceperea anului scolar si cu blandete, prin jocuri si activitati diverse ne propunem sa-i readucem in forma pentru scoala pe cei mici.

Poate mai au cate o tema de vacanta ramasa undeva prin ghiozdan, poate le este mai greu sa se scoale de dimineata si sa urmeze un program? Sau le este dor de prietenii vechi si de abia asteapta sa le povesteasca ce au facut, ce au mai descoperit si cat de mult au crescut?

Ne vom petrece cat mai mult timp in parcurile din apropiere, invatand despre atletism de la Florin Matei, bucurandu-ne de jocurile copilariei sau mergand la Clubul Daimon pentru lectii de inot, tenis, fotbal. Dupa masa de pranz, pe care o vom servi in clubul nostru, ne vom face siesta citind o carte, jucand un board game, construind cu LEGO, participand la cursurile intensive de limba engleza.

PRETURI:

  1. Saptamana de vacanta (8.30-18.00) - 350 lei (include activitatile desfasurate, pranzul si cele 2 gustari).
  2. Excursiile - 15 lei/ziua (inclusiv transportul si ghidul). In zilele in care vom merge cu linia CityTour transportul este 10 lei/ziua.
  3. Sporturile propuse:

Tenis - 400 lei - 8 sedinte/ luna

Inot - 360 lei - 8 sedinte/ luna (sunt 3 instructori la 20 de copii)
Discount - 5% pentru frati.

Fotbal - 120 lei - 8 sedinte/ luna

Atletism - 120 lei - 8 sedinte/ luna

  1. Cursurile intensive de engleza - 250 lei/ 10 ore saptamana cu urmatoarele teme. Vom forma grupele in functie de varsta si nivelul de cunostinte.

Around the World ( 6-12 ani) => 17 - 28 Iunie

The Five Senses (6-9 ani) => 01 - 12 Iulie

How to be a Journalist (9-12 ani) => 01- 12 Iulie

Superheroes (6-9 ani) => 26 August - 06 Septembrie

Drama for Young Children (9-12 ani) => 26 August - 06 Septembrie

Locurile sunt limitate - maxim 20 de copii.

After School Jolly PepeDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Mitropolit Grigore nr. 4A, parter, sector 4, Bucuresti.
Mijloace de transport: Statii Metrou: Statia Eroii Revolutiei / Statia Tineretului, Linii de autobuz: 116, 323, 173, 232, Linii de Tramvai: 1, 7, 11 si 25
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0748.08.00.88
Internet:
Web: www.jollypepe.ro
E-mail:  contact@jollypepe.ro
After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe After School Jolly Pepe

Recomandati aceasta pagina: