Tabere pentru copii
Mirunette International Education

Mirunette International Education

Cine suntem?

Anul 2017 este al 14-lea an de cand Mirunette promoveaza si ofera programe educationale in strainatate, pentru copii si tineri. Acestea sunt organizate de scoli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Spania cu experienta de peste 40 de ani in domeniu. Reprezentam in Romania peste 50 de scoli, licee, Universitati din Marea Britanie - si nu numai - acreditate local, oferind garantia calitatii programelor si relaxarea parintilor ai caror copii le urmeaza.

Am inceput timid, in primavara anului 2004, urmare a experientei cu propria fiica si indemnata de familia si prietenii care m-au sustinut. Experienta si feed-back-ul unui parinte sunt cele mai bune recomandari si referinte, iar realizarile sunt cel mai elocvent rezultat. In primul an Mirunette a trimis in Anglia 40 de elevi: rude, prieteni, cunostinte, toti dornici sa se bucure de experiente similare celor traite de noi si povestite cu mult entuziasm.

In timp, afland cel mai adesea "din vorba in vorba" - acel nepretuit "word of mouth" - multumiti de serviciile primite si de evolutia avuta in urma programelor noastre, numarul participantilor a crescut, ajungand in total la peste 3000. In vara 2016, 600 de copii si adolescenti din toata tara s-au bucurat de experiente unice alaturi de Mirunette.

Cea mai mare satisfactie a noastra este de a vedea incantarea si entuziasmul copiilor, dar si multumirea parintilor care investesc in educatie si care cred cu adevarat in beneficiile acestor programe.

De ce programe de studiu in strainatate?

Atat in Marea Britanie cat si in alte tari cu traditie in invatamant, copiii au ocazia sa studieze acolo unde limba straina este vorbita nativ, sa invinga bariera de exprimare si sa actioneze independent intr-un mediu supravegheat, din cadrul unui program integrat. Acestia pot petrece o vacanta de neuitat intr-un mediu multinational si multicultural alaturi de tineri din toata lumea. Viata de elev sau student poate fi "gustata" intr-un sistem diferit de invatamant, acolo unde s-au format oameni de stiinta castigatori ai premiilor Nobel, oameni politici de renume sau businessmen de succes, profesori ai generatiilor viitoare.

Nu de putine ori am auzit cu totii despre romani care s-au remarcat in lumea internationala prin capacitate intelectuala, studiu intens dar si sansa.

Daca doriti sa oferiti o sansa generatiei tinere, Mirunette va invita cu drag in tabere si cursuri internationale! Perspective nou deschise cat si evolutia copiilor se va remarca de la primul contact cu programele educationale recomandate de Mirunette!

Programele de vara sunt primul pas pe care vi-l propunem ca alternativa de vacanta activa. Daca acestea v-au captat atentia si starnit interesul, studiul in Marea Britanie sau in alta tara cu traditie educationala reprezinta pasul urmator catre succes.

Prin turism educational si consiliere ne straduim sa contribuim la imbunatatirea procesului de educare, sa satisfacem aspiratiile elevilor si studentilor, sa aliniem invatamantul romanesc la standardele europene si sa pregatim potentiali candidati pentru a invata in Universitati de renume din afara tarii.
Metodele garantate de studiere cu profesori de inalta calificare includ teste initiale de evaluare, studiu intr-un mediu interactiv si certificare internationala a cursurilor absolvite (CAMBRIDGE ESOL EXAMS, BEC, IELTS, TOEFL, TOEIC). In plus, programele distractive oferite pe timp de vara permit petrecerea timpului liber intr-un mod placut, educativ, alaturi de tineri de diverse nationalitati, in locatii atractive cum ar fi: Londra, Oxford, Cambridge, Paris, Roma, Barcelona, Frankfurt, s.a.

Programele educationale promovate sunt complexe si sunt imbunatatite in mod constant pentru a indeplini cele mai severe cerinte si cele mai inedite cereri. Oferim in strainatate pachete variate de servicii care includ de la vacante educative cu studierea limbilor straine, cursuri de limbi straine pentru elevi, studenti, adulti si corporatii, cursuri de limbi straine imbinate cu sporturi de performanta (tenis, forbal, golf, surf, rugby, etc) pana la studii academice si pregatire pentru admiterea in Universitati de renume din intreaga lume.
Ne bucuram de aprecierea partenerilor nostri care ne sprijina in aceasta promovare si an de an diversificam baza de oferte prin participarea la Workshopuri Internationale si vizitarea directa a centrelor promovate.

Cui ne adresam?

Ne adresam copiilor cu varste incepand de la 7 ani, elevilor de liceu, studentilor sau adultilor ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de limbi straine, sa traiasca o experienta de neuitat, sa se pregateasca pentru viata la un nivel calitativ superior. In acelasi timp ne adresam si parintilor dispusi sa investeasca in educatia copiilor.

Ce trebuie sa stiti?

Mirunette ofera indrumare educationala pentru admiterea la scoli si licee in Marea Britanie.

Organizam seminarii pentru parintii si copiii care doresc sa afle detalii despre sistemul de educatie englez, venind in contact direct cu profesori ai scolilor de elita pe care le promovam.
Importanta cursurilor in strainatate consta in faptul ca tinerii traiesc si studiaza intr-un mediu adecvat, unde limba straina este vorbita in mod curent si nativ, fiind nevoiti sa o exerseze, iar la revenirea in tara continua studiul on-line prin sisteme perfectionate de scolile unde au studiat.

Va invitam sa "navigati" printre ofertele noastre si sa va inscrieti! Echipa Mirunette International Education, tanara si entuziasta, este gata sa va raspunda tuturor intrebarilor referitoare la programele promovate in strainatate si sa vina in intampinarea cerintelor. Specialistii nostri educationali va stau la dispozitie cu sfaturi, teste si recomandari.

Cu drag va invitam pentru a sta de vorba si a va oferi programele cele mai potrivite personalitatii fiecaruia.DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Valeriu Braniste, Nr. 37-39, Etaj 1, Sector 3, 030715, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.fix: +(40) 21 210 16 02
Tel.Mobil: +(40) 735 159 626
Internet:
Web: www.mirunette.ro
E-mail:  office@mirunette.ro

Recomandati aceasta pagina: