Excursii & Tabere pentru copii
Ferma Club 5*

Ferma Club 5 - Cazare la Munte, apropape de Bucuresti - 20 min Sinaia
Clubul pentru momente de tihna

Dragi oaspeti iubitori de frumos, fiti bineveniti la Ferma Club 5* !

In Moroeni, la jumatate de ora de Targoviste si 20 de minute de Sinaia, intr-o zona pe care poetii o descriu drept poarta de intrare in Paradis, la poalele muntilor Bucegi, departe de aglomeratie, trafic auto si manifestari de parvenitism, am creat o destinatie speciala, pe care va invitam cu drag sa o descoperiti.

O destinatie a bunului gust, un loc dedicat sanatatii si clipelor de rasfat: Ferma Club 5*, unde veti regasi delicii culinare preparate din ingrediente fara bazaconii (majoritatea provenite din ferma proprie), o zona de rasfat cu piscina incalzita, sauna, teren sportiv, multe elemente de joaca pentru copii (trambulina, tobogan, teren de sport, masa de ping-pong, plimbare cu ponei, castel de jocuri), aer curat si o multime de drumetii montane (muntii Bucegi sunt una dintre marile comori ale acestei tari!).

Si veti mai regasi ceva de veti alege sa ne fiti oaspeti: momentele de tihna, pe care de multe ori statiunile montane, mult prea aglomerate, nu reusesc sa le mai creeze. La noi veti ajunge de fiecare data, indiferent de perioada, in maxim doua ore de veti veni dinspre Bucuresti (pe ruta Targoviste – Moroeni, unde traficul auto lipseste aproape cu desavarsire), iar la destinatie va vom intampina cu prietenie autentica si cu zambet.

Ferma Club 5* este rezultatul pasiunii pentru frumos. Pasiune pe care speram sa o impartasim cu dumneavoastra !
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Principala nr. 6 (DN71 - la 18 Km de Sinaia), Moroieni, Dambovita
Numere de telefon: Mobil: 0735.854.955
Internet:
Web: www.FermaClub.ro
E-mail:  office@pensiuneaferma.ro
Ferma Club 5* Ferma Club 5* SAFE-KID WATERPROOF Ferma Club 5* Ferma Club 5* SAFE-KID WATERPROOF Ferma Club 5* Ferma Club 5* SAFE-KID WATERPROOF Ferma Club 5* Ferma Club 5* SAFE-KID WATERPROOF Ferma Club 5* Ferma Club 5* SAFE-KID WATERPROOF

Recomandati aceasta pagina: