Tabere pentru copii
Asociatia nonprofit si de voluntari CISV Romania

Asociatia nonprofit si de voluntari CISV Romania

Asociatia CISV Romania organizeaza si participa in tabere internationale cu durata intre 7 si 28 de zile in tari precum Statele Unite, Brazilia, Japonia, China, Marea Britanie, Elvetia. Mediul international conferit de cele 15 tari participante in fiecare tabara de 28 de zile le ofera participantilor ocazia de a interactiona cu copii din toate colturile lumii. Ei vor experimenta activitati culturale deosebite, vor invata ce inseamna sa fii cetatean global activ si vor exersa limba engleza.

Grupurile sunt mici, intre 4 si 6 copii insotiti de catre un adult. Spre deosebire de tabere internationale obisnuite, CISV este o organizatie nonprofit, ceea ce inseamna ca sunt mult mai accesibile.

Activitatea organizatiei nu se limiteaza doar la tabere internationale, ci participa in diverse activitati sociale si ecologice cum ar fi vizite la centre de plasament, azile de batrani, plantari, etc.

Mai multe informatii puteti vedea pe pagina organizatiei din Romania, dar si a organizatiei mama: www.cisv.org.DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Fluierului nr. 30, Sector 2 - Sediu social
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0732.202.730
Internet:
Web: facebook.com/CISV.Romania
E-mail:  cisvro@gmail.com
CISV Romania CISV Romania CISV Romania

Recomandati aceasta pagina: