Tabere pentru copii
Hotel Delta - Jupiter

Hotel Delta

Clubul Copiilor

Kids Club - Hotel Delta

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):
- Gratuit cazare cu pat suplimentar pentru primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti.
- Gratuit pensiune completa pentru primul si al doilea copil intre 0-12 ani neimpliniti daca parintii achizitioneaza pensiune completa (pentru copii se va comanda din meniu special, gratuit).
- Copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Gradinita cu baby sitting
- Gratuit, zilnic intre 12 – 23.

Clubul Copiilor – Gratuit pentru toti turistii Cohotels

Casa cu Povesti – pe scena instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans – cursuri de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara.

Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru – pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels, amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.

Parcul copiilor(Baby Land) – in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, veti gasi noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, circuit masinute electrice. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

Baby Land - special pentru copii

Pentru o zi de neuitat, in atmosfera magica a copilariei, Baby-land ii invita pe cei mici sa se imbarce alaturi de noi pentru o calatorie plina de surprize, in lumea magica a jocurilor.

Baby Land este situat in statiunea Jupiter, in cadrul complexului nostru, intr-un parc de 2700 mp in aer liber si ofera copiilor emotia descoperirii unor noi aventuri intr-un loc de joaca cu standarde ridicate de confort si siguranta si cu intreaga suprafata acoperita cu protectie spongios pentru a preveni loviturile.

Parcul ii va surprinde pe micuti cu tobogane cu apa, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucatori, saltea gonflabila pentru sarituri si alte spatii cu design special.
Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste siguranta celor mici. Personalul nostru este special ales pentru a se ocupa de micuti, iar jucariile sunt concepute astfel incat accidentele sa fie excluse.

Dumneavoastra puteti supraveghea copiii de langa locul de joaca, unde echipa Baby Land, caracterizata prin profesionalism si amabilitate va poate servi cu cafea, capuccino, inghetata , racoritoare, sucuri proaspete sau orice altceva ce va atrage din meniul barului-terasa sau puteti profita din plin in acest timp de linistea si confortul unei vacante speciale optand pentru serviciul de baby-sitting.
DATE DE CONTACT
Adresa: Statiunea Jupiter
www.HotelDelta.ro/Locatie.php
Numere de telefon: T +40 241 73 13 04
F +40 241 73 13 51
Persoane de contact: Receptie
Internet:
Web: www.HotelDelta.ro
www.HotelDelta.ro/Copii.php
E-mail:  office@hoteldelta.ro
Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter

Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter

Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter

Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter Hotel Delta - Jupiter

Recomandati aceasta pagina: