Bilete la Spectacole pentru copii
BLT.ro - Bilete la spectacole pentru copii

Cumpara bilete la spectacolele pentru copii din luna MAI 2017:

Kids Magic Show

Kids Magic Show

Data: Sambata, 13 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Casa Magicianului, Str. Vasile Lascar, nr. 132, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/kids-magic-show

Descriere:
"Teatrul de Magie va asteapta cu mic cu mare, in formula completa, sa luati parte la cele mai interesante si fascinante spectacole de magie pentru copii din Bucuresti.
Pentru zilele de weekend, Teatrul de Magie v-a pregatit un program special: Kids Magic Show&Workshop - un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie. Toate acestea se vor petrece in spatiul magic din strada Vasile Lascar 132, intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu. Trucurile de magie, jocurile si animalutele - toate va asteapta sa le descoperiti. Un program bine pus la punct ce va oferi o zi deosebita, atat celor mici, cat si parintilor.
Participand la Kids Magic Show veti avea parte de o ora magica petrecuta intr-o companie vesela, relaxanta, dar plina de mistere si de lucruri interesante ce asteapta sa fie descoperite, toate fiind incluse in pretul biletului. Cadouri incluse!"


Balaurul - cavaleri si printese

Balaurul - cavaleri si printese

Data: Sambata, 13 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Arena Basme cu Cai, Soseaua Chitilei 284, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/balaurul

Descriere:
"Verde Imparat, impovarat de ani si de griji, si zorit de balaurul care s-a aciuat in Imparatie, decide sa dea mana fiicei sale si cheile imparatiei aceluia care va castiga turnirul cavaleresc! Un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri , domnite si bineinteles cu BALAUR!
Pentru realizarea spectacolului si-au unit fortele 8 cai de film, inclusiv un cal premiat pentru cascadorie in 2014, 15 actori cascadori - toti cu experienta hollywoodiana in filme ca Scorpion King, Cold mountain , The three musketeers, Highlander, etc - pirotehnisti , sunetisti, artisti papusari si nu in ultimul rand personal tehnic.
Scenariul se doreste unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe."


Sarea in bucate

Sarea in bucate

Data: Sambata, 13 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Godot Cafe Teatru, Strada Blanari, nr. 14, Bucuresti, sector 3

Cumpara bilet: www.blt.ro/sarea-in-bucate-teatrul-dubee-doo

Descriere:
"Teatrul Dubee Doo va invita sa intrati din nou in lumea povestilor cu personaje simpatice si pline de voie buna.
Sambata, 13 mai 2017, de la ora 11.00, va invitam la spectacolul de teatru pentru copii ""Sarea in bucate" ce se va desfasura la Godot Cafe-Teatru.
Un spectacol de teatru pentru copii si nu numai - bilete la Sarea in bucate. Va invitam impreuna intr-o aventura minunata, in care vom afla "gustul" prieteniei, al adevarului, al iubirii. Un spectacol pentru mici si pentru mari, in care personajele se vor intrece sa-si arate dragostea in cele mai colorate forme, dar numai unele dintre ele vor demonstra ca dragostea autentica este aceea care se dovedeste prin fapte."


Wizard Magic Show

Wizard Magic Show

Data: Duminica, 14 mai 2017, ora: 11:00 / Duminica, 21 mai 2017, ora: 11:00

Locatie: Casa Magicianului, Str. Vasile Lascar, nr. 132, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/wizard-magic-show

Descriere:
"Teatrul de Magie prezinta in premiera cel mai nou spectacol de magie pentru copii: spectacolul Wizard Magic Show la Casa Magicianului.
Este vorba de un spectacol interactiv, ce imbina elementele de poveste cu personajele de magie din perioada victoriana cu printesa-lebada, iar impreuna cu trucurile antrenante se creaza o atmosfera misterioasa. Magie pentru copii: spectacol interactiv-educativ - bilete la Wizard Magic Show, la Casa de Magicianului. Copiii au ocazia sa intre in aceasta atmosfera alaturi de magicienii Emil Dragan si Stefania Banica printr-o imbinare a stilurilor iluzionismului si sa se alature povestii, participand direct alaturi de personaje.
"Anul acesta Teatrul de Magie aniverseaza 10 ani de la infiintare si ne dorim sa oferim cat mai multe spectacole cu tema, scenariu, dialog spectatorilor prichindei in forma unica. Ne simtim datori sa continuam traseul unic al organizatiei noastre si anume imbinarea intre teatru-dans-miscare scenica-magie, asa cum frumos am numit noi pe scurt: Teatrul de Magie", Andrei Teasca - director fondator."


Califul Barza

Califul Barza

Data: Duminica, 14 mai 2017, ora: 11:00

Locatie: Teatrul Coquette, Calea Calarasi 94

Cumpara bilet: www.blt.ro/califul-barza

Descriere:
"Spectacolul de teatru reprezinta o adaptare a celebrului basm cu acelasi titlu al lui Petre Ispirescu.
Povestea piesei este inspirata din ""1001 de nopti"" si de Wilhelm Hauf si basmul sau Califul Barza, care ne poarta in lumea plina de mister a Orientului.
Califul Bagdadului, in cautare continua de distractii, primeste vizita unei vanzatoare misterioase care ii ofera o licoare fermecata, cu ajutorul careia se poate transforma in orice animal. Licoarea bineinteles ca face insa parte dintr-o cursa intinsa de vicleana vrajitoare, asa ca urmeaza o serie de intamplari pline de umor.
Distractia de aici incepe, mai ales ca licoarea, ca orice tip de magie, are si un efect secundar: cel fermecat nu trebuie sa rada, caci nu se va mai putea transforma in om. Va putea Califul nostru sa reziste? Desigur ca nu. Insa primeste ajutorul unei printese bufnita, si de aici aventurile se tin lant. Teatrul Coquette va invita la un spectacol la care cei mari se vor distra alaturi de cei mici, urmarind aventurile califului si ale printesei misterioase."


Abramagic - Spectacol de Magie

Abramagic - Spectacol de Magie

Data: Sambata, 20 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Casa Magicianului, Str. Vasile Lascar, nr. 132, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/abramagic-spectacol-de-magie

Descriere:
"Spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Stefania Banica, prima femeie magician balerina din Romania.
In weekend, nimic nu este mai potrivit decat o iesire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie. Abramagic este un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie. Va asteptam la Casa Magicianului cu un program bine pus la punct, ce va oferi o zi deosebita, atat celor mici, cat si parintilor. Va invitam sa petreceti alaturi de noi o ora magica si memorabila, intr-o companie vesela, ce va va introduce intr-o lume a misterelor ce asteapta sa fie descoperite. Distractie si misterele sunt incluse in pretul biletului! Cadouri surpriza de asemenea! Haideti cu noi sa invatam cele mai interesante trucuri de magie la Abramagic - atelierul de magie pentru copii si parinti."


Printul Dacilor si Zmeul

Printul Dacilor si Zmeul

Data: Sambata, 20 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Arena Basme cu Cai, Soseaua Chitilei nr. 284, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/printul-dacilor-si-zmeul

Descriere:
"Povestea pe care o vom urmari impreuna: In vremuri de demult, regatul dacilor este amenintat de venirea iminenta a Zmeului. Batranul rege dac, impovarat de ani si griji, isi trimite fiul in intampinarea dusmanului. Pe drum, acesta leaga prietenie cu alti razboinici vecini, care il ajuta in misiunea lui. Un spectacol pentru copiii de toate varstele - cumpara bilete la Basme cu Cai si intra si tu in povestea noastra! Inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si un zmeu animatronic! Desi este o alegorie istorica a lumii antice din timpul cuceririlor romane, spectacolul nu are pretentia respectarii adevarurilor istorice dar doreste sa introduca cateva informatii istorice veridice sub forma de basm, la care copii sunt mult mai permeabili decat la o lectie de istorie.Scenariul se doreste a fi unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe. Spectacolul se adreseaza copiilor cu varste peste 3 ani."


Printesa si bobul de mazare

Printesa si bobul de mazare

Data: Duminica, 21 mai 2017, ora: 11:00

Locatie: Teatrul Coquette, Calea Calarasi 94

Cumpara bilet: www.blt.ro/printesa-si-bobul-de-mazare

Descriere:
"Spectacolul Printesa si bobul de mazare a fost pus in scena urmand basmul lui H.C. Andersen, folosind un umor adecvat copiilor. Acesta este primul spectacol care a prins contur in urma experientei minunate alaturi de copii la Atelierul de Povesti. Printesa si bobul de mazare la Teatrul Coquette - un spectacol cu multa imaginatie si umor.
Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Insa cum isi poate gasi printul o sotie, cand el refuza sa ia in calcul ideea de insuratoare? Nici una dintre printesele vazute nu se ridica la asteptarile printului, caci acesta isi doreste ca sotie o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata? De la aceasta intrebare porneste un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe vreme de furtuna, la poarta palatului sa bata o fata frumoasa. Oare ea va fi cea aleasa? La ce probe este supusa pentru a-l convinge pe print? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul ursitoarei asupra printului."


Gigantii - o era magica

Gigantii - o era magica

Data: Sambata, 27 mai 2017, ora 11:00

Locatie: Arena Basme cu Cai, Soseaua Chitilei nr. 284, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/gigantii

Descriere:
"Intr-o era magica, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte isi disputa suprematia asupra lumii. Cum nu se pot lupta chiar ei, deoarece astfel ar distruge lumea, fiecare desemneaza trei campioni sa ii reprezinte ! Ce gigant va imparati lumea? Inca un spectacol pentru copii de la 3 la 70 de ani, cu efecte speciale si pirotehnice, cai, cavaleri si fiare ale padurii!
Scenariul se doreste a fi unul educativ pentru copii, punand accent pe valoarea prieteniei si a colaborarii in fata adversitatilor, dar si pe beneficiile concurentei constructive sau pe egalitatea intre sexe.
ATENTIE! Pe durata spectacolului, lupul alerga in tribuna in fata primului rand, iar uliul o survoleaza la distanta mica deasupra tribunei B. Animalele sunt dresate si aceste actiuni nu prezinta nici un pericol pentru spectatorii de orice varsta. Daca credeti ca proximitatea animalelor va va crea probleme de orice fel, va rugam sa va adresati organizatorilor pentru a va reloca."


RoboMag One man Show

RoboMag One man Show

Data: Sambata, 27 mai 2017, ora 11:00 / Duminica, 28 mai 2017, ora: 11:00

Locatie: Casa Magicianului, Str. Vasile Lascar, nr. 132, Bucuresti

Cumpara bilet: www.blt.ro/robomag-one-man-show

Descriere:
"Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie, prezinta in primavara aceasta un show inedit in premiera nationala, ROBOMAG One Man Show, un spectacol-eveniment pentru copii si intreaga familie, in care magia se va impleti cu tehnologia de ultima ora. Un show unde magia se imbina cu tehnologia - bilete la RoboMag One man show, la Teatrul de Magie ROBOMAG One Man Show va cuprinde momente de magie pe Ipad, un show de lasere, animatii multimedia si 3D, dar si pantomima si alte momente surpriza, special create pentru cei mici. "ROBOMAG este un spectacol educativ pentru copii, despre un magician jumatate robot, jumatate om, care vine din viitor pentru a salva lumea. De fapt, el le va arata oamenilor ca razboiul adevarat este in interiorul lor si ii va invata cum sa castige in fata Egoului" - a declarat Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie si organizatorul show-ului."


Muzicantii din Bremen

Muzicantii din Bremen

Data: Duminica, 28 mai 2017, ora: 11:00

Locatie: Teatrul Coquette, Calea Calarasi 94

Cumpara bilet: www.blt.ro/muzicantii-din-bremen

Descriere:
"Teatrul Coquette va invita la o noua piesa de teatru pentru copii - Muzicantii din Bremen. Un magarus, un catel, o pisica si un cocos se aduna ca tovarasi de drum si ca viitori muzicanti pentru calatoria spre Bremen, orasul in care pot fi liberi si in care isi pot petrece batranetile intr-un mod artistic. Cei patru eroi se afla in situatii asemanatoare: stapanii lor vor sa scape de ei, pentru ca ii considera inutili. Fiecare dintre ei pleaca de acasa din cauza asta, in speranta ca nu sunt chiar complet inutili. Doar ca magarusul, catelul, pisica si cocosul sunt foarte isteti si isi gasesc repede un nou vis, de data aceasta impreuna: acela de a deveni o trupa de muzicanti. Pe drum insa, gasesc o casa, locuita de niste hoti. Ce se va intampla cu simpaticii nostri prieteni? Dar cu simpaticii hoti? Povestea clasica a Fratilor Grimm capata un dinamism si un umor de calitate, potrivite copiilor din ziua de azi, care vor savura aventurile simpaticelor personaje."


Gasca Zurli Show

Gasca Zurli Show

Data: Duminica, 04 Iunie 2017, ora: 11:00

Locatie: Domeniul Manasia, Intrarea Conacului Nr. 1

Cumpara bilet: www.blt.ro/gasca-zurli-show

Descriere:
"Show-urile cu Gasca Zurli sunt productii originale, cu cantece vesele si antrenante, costume colorate, recuzita atragatoare si multa bucurie. De data aceasta va invitam sa ne bucuram impreuna de inceputul verii la Domeniul Manasia, un loc deosebit unde putem petrece momente magice in natura, inconjurati de frumusetea parcului cu o suprafata de 2 ha.
Spectacolul Gasca Zurli Show se se va desfasura pe terasa conacului boieresc de la Manasia, un spatiu prietenos pentru copii unde acestia se vor putea bucura nestingheriti de intalnirea cu personajele Zurli. Zurli da tonul la distractie in vara aceasta - Bilete Gasca Zurli Show la Domeniul Manasia pe 4 iunie. Timp de o ora, copiii si parintii canta si danseaza impreuna cu cele mai iubite personaje din Romania: Tanti Prezentatoarea, Fetita Zurli, Clopotel, Zdranganel, Truli, Zana Buna si Tura Vura."
DATE DE CONTACT
Adresa: Bucuresti
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0733.258.258
Persoane de contact: Suport comenzi:
Silviu Andritoiu - silviu@blt.ro

Proiecte noi:
Radu Stroescu - radu@blt.ro
Internet:
Web: BLT.ro
E-mail:  office@blt.ro

Recomandati aceasta pagina: