Cazare Familii cu Copii
Locatii child-friendly
Arena Platos Paltinis

Arena Platos Paltinis

Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis

Statiunea Paltinis este cea mai veche statiune montana din tara, intemeiata in anul 1894 de catre Societatea Carpatina Ardeleana a Turistilor si este statiunea montana climaterica situata la cea mai mare altitudine, 1442 metri.

Complexul de schi si snowboard Arena Platos Paltinis si-a deschis pentru prima data portile in urma cu 13 ani de zile, in 2010. Resortul dispune de aproximativ 3.5 km de partii, impartite pe diferite categorii de dificultate si nivel.

Partiile sunt dotate cu peste 20 tunuri de zapada care garanteaza zapada. In acest moment partiile cu nocturna sunt deservite de 5 teleschi si 1 telescaun, destinat atat relaxarii fluxului de schiori si snowboarderi cat si celor care doresc sa foloseasca partia de sanii dotata cu nocturna sau sa faca o urcare si coboarare fara echipament.

La Arena Platos Paltinis ne dam in cel mai modern fun-park din Romania cu nocturna, unul construit pe patru platforme, fiecare numarand diferite elemente de dificultate mica, medie si avansata.

Arena Platos Paltinis a fost conceput de la bun inceput ca un complex de sport si sanatate destinat in primul rand familiilor. Cele doua scoli de schi care activeaza in resort au invatat deja mii de oameni tainele schiului sau snowboardului. Avem si Gradinita pe schiuri destinata celor mici, ca sa ia primul contact cu partiile si sa se obisnuiasca cu alunecarea pe zapada.

Trei partii sunt destinate schiorilor incepatori. Doua dintre partii sunt dotate cu instalatie de teleschi iar una dintre ele cu banda rulanta.

Centrul de inchirieri a fost, de asemenea, dotat cu echipamente de foarte buna calitate si cu o gama de marimi ce acopera de la cei mai mici schiori pana la schiorii si snowboarderii avansati.

Iar nu in ultimul rand, Arena Platos Paltinis este un loc de distractie garantata. In fiecare weekend, la Arena Platos Paltinis au loc concursuri sportive, unele destinate profesionistilor, altele destinate inclusiv familiilor sau concursuri ceva mai traznite, deja faimosul Miss Bikini sau Slide and Freeze, concursul in care concurentii trebuie sa traverseze pe schiuri sau pe placa, un lac artificial construit la baza partiei. Party-urile si concertele ce au loc la Arena Platos au devenit legendare, apreski-ul fiind plin pana la refuz de fiecare data cand sus la partie au loc asemenea evenimente. Iar cei mici se pot relaxa intre turele de schi pe Aleea cu Povesti, o promenada pe care se pot intalni cu figurine din desenele animate preferate.


DATE DE CONTACT
Adresa: Poiana Poplacii, Paltinis, Sibiu
Numere de telefon: Tel.Mobil: 0733.628.822
Tel.fix: 0269.215.209
Fax: 0369.801.896
Internet:
Web: arenaplatos.ro
facebook.com/ArenaPlatosPaltinis
E-mail:  alex.radu@arenaplatos.ro, contact@arenaplatos.ro
Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis Arena Platos Paltinis

Recomandati aceasta pagina: