Cazare Familii cu Copii
Locatii child-friendly
Resort Hotel WELS 4* - Baltenii de Sus

Resort Hotel WELS 4*

RESORT HOTEL WELS 4* - Locul dedicat relaxarii

Situat in pitorescul sat Baltenii de Sus, Delta Dunarii, judetul Tulcea, Resort Hotel WELS 4*, cu o capacitate de 17 camere spatioase, holuri largi si primitoare, sala multifunctionala / agrement cu masa de biliard, tenis de masa, care poate fi folosita si pentru conferinte ( 34 locuri ), spalatorie / calcatorie proprie, restaurant cu bar, semineu si pianina, unde se pot servi mancaruri din gastronomia traditionala regionala, inconjurat de mult spatiu verde, cu o terasa exterioara cu privire idilica asupra apei Dunarii, integrat perfect in natura, este amplasat ideal pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu vedere si iesire la Dunare.

Camerele dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

Acceptam si plata cu tichete de vacanta pentru cazare, masa si agrement.

Resort Hotel WELS 4* ofera o generoasa pajiste cu loc de joaca pentru copii si posibilitati de agrement si sport, miniplaja pana la buza apei ( in functie de nivelul apei Dunarii ), piscina exterioara pentru adulti si copii, leagan, foisor si loc de pescuit la Dunare, barci cu motor pentru excursii in Delta si parcare pazita.

Se poate accesa direct cu automobilul pe soseaua asfaltata pana in fata hotelului - fara a traversa Dunarea - de pe drumul national Tulcea - Mahmudia, cat si de pe apa, pe bratul Sf. Gheorghe al Dunarii.

Resort Hotel WELS 4* este locul dedicat relaxarii, pentru petrecerea concediului in natura, serbarea evenimentelor festive dar si desfasurarea activitatilor de business-travel.

Resort Hotel WELS 4* completeaza panorama locului, unde linistea, aerul curat, nepoluat al Deltei si frumusetea naturii compun adevaratul ambient deltaic.

BENEFICITATI DE FACILITATI
- incluse in tariful de cazare: roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, acces la piscina pentru adulti si copii, sezlong-uri, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, miniplaja ( in functie de nivelul apei Dunarii ), loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita

- contra cost la tarifele de receptie: excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, tir cu arcul, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.

"Delta are ceva aparte, care te face sa te indragostesti iremediabil de ea. Aerul, apa, vegetatia."

Autor Eliade Popescu

La malul Dunarii al bratului Sf. Gheorghe, la Resort Hotel WELS, sunt spalate de valuri perle pretioase … si acesta este locul unei povesti de dragoste, spune o legenda…!
Se povesteste ca, in fiecare an, se intalnesc aici, in fiecare vara, pesti indragostiti care fac parte din marile familii de somni :
- Printesa familiei Silurus Glanis si Printul familiei Silurus Aristotelis. In fiecare an sarbatoresc din nou nunta lor timp de o saptamana. Printesa Somn si Printul Somn au de strabatut un drum lung, pana cand se intalnesc la malul Dunarii al Resortului Hotel WELS. Printesa Somn innoata odata cu curentul Dunarii din Europa de West, unde traverseaza tari precum Germania si Austria, pentru a ajunge la locul intalnirii in Delta.
Iar Printul Somn ii innoata in intampinare, venind de jos, din Marea Neagra spre Delta, pentru a se intalni cu ea la malul Dunarii, la Resort Hotel WELS. Ei isi petrec nunta in clar de luna, cu multi invitati din alte familii de pesti. Invitatii le aduc in dar perle pretioase. Insa, mirii uita de fiecare data sa-si ia perlele la plecare, deoarece dragostea lor este cea mai pretioasa.
In timp, perlele sunt spalate de valuri catre malul Dunarii.
Tocmai in acest loc, la malul Dunarii din Delta, s-a construit in anul 2006 resortul hotel si s-a denumit "Resort Hotel WELS", in onoarea iubirii nemarginite a Printesei Somn si a Printului Somn.
Daca gasiti o perla, aruncati-o in valurile Dunarii in timp ce va puneti o dorinta. Se zice ca aceasta se va implini.

Aquaris CrivaiaDATE DE CONTACT
Adresa: Str. Laguna Verde nr. 27, sat Baltenii de Sus, cod 827132, Jud. Tulcea
Acces: pe uscat (la 23 km de orasul Tulcea ce duce la Mahmudia) sau pe apa (Bratul Sf.Gheorghe)
Numere de telefon: Rezervari: + 40 740.210.214
Office: + 40 740.256.041
Fax: + 40 340.816.071
Internet:
Web: www.wels.ro
facebook.com/hotelwels/
E-mail:  rezervari@wels.ro
office@wels.ro
Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia Aquaris Crivaia

Recomandati aceasta pagina: