Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre After School Creative Kidz

Creative Kidz AfterSchool Militari

Mihaela & Marin Serban
Scriem acest review deoarece pentru noi, parintii, este greu sa gasim acel after-school care sa se potriveasca cel mai bine pentru ceea ce ne dorim pentru copilului nostru.
In acest context, parerile celorlalti parinti pot fi un ajutor important pentru a selecta after-school-ul dorit.
Noi recomandam echipa Creative Kidz si suntem foarte incantati atat de abordare, stil de lucru, cat si de rezultate.
Echipa de la Creative Kidz este serioasa, preocupata de diversificarea portofoliului de activitati, de a acoperi nevoia de miscare si socializare a copiilor, de a trece cu lectiile si temele prin toata materia scolara, sa puna accent pe lectura si... da, sa le dezvolte latura CREATIVA care sa le aprinda curiozitatea.
Fetita noastra are, de la varsta de 8 ani, abonament la o biblioteca. A invatat sa inteleaga un text citit, sa poata sa explice ce a citit si sa reprezinte prin desen ceea ce i s-a parut interesat in cartea/textul citita/citit.
"Doamnele de la after" au organizat intalniri virtuale (online) cu profesori din alte tari care le-a prezentat copiilor orasul lor sau au prezentat diferite topicuri (ex teme geografice, despre spatiu, despre reciclare). In cadrul acestor intalniri virtuale a interactionat (desigur, ajutata de Doamna) prin a exprima o parere sau a pune o intrebare etc.
In atelierele organizate aici se pune accent pe imaginatie, dezvoltarea dexteritatii, pe deschiderea de orizonturi (ex: creare cosulete impletite, construire balon cu aer cald, crearea unei "carti" desenate, atelier de gustari sanatoase etc).
Multumim echipei Creative Kidz si, voua - parintii in cautare de alternative de after-school- va recomandam cu drag sa aveti in vedere aceasta optiune.

Carmen Nicoleta
Locul ideal pentru dezvoltarea personala si educationala a copilului, sub atenta indrumare a unei echipe de exceptie!

Mihaela Serban
Recomand echipa Creative Kidz! Aici se impleteste perfect nevoia copiilor de a trece prin lectii si teme, cu nevoia de miscare si socializare a acestora. Apreciez mult faptul ca se pune accent pe lectura si pe dezvoltarea laturii creative a copiilor.

Crina Sima
Recomand cu toata increderea Creative kids Afterschool! Ca parinti, avem o mie de griji si alte o mie de intrebari atunci cand trebuie sa facem o alegere importanta pentru copilul nostru!
Acesta este un loc unde nevoile ca elev (teme, acumularea multiplelor cunostinte, reusita scolara s.a.) se imbina atat de bine cu bucuriile de copil (gradinarit in curtea spatioasa, jocuri in aer liber si curat, dezvoltare personala, excursii, experiente cu proiecte internationale si atatea altele, gandite parca pentru fiecare in parte).
Intreaga echipa reuseste sa gaseasca resurse pentru a armoniza cerintele actuale, de care cei mici au nevoie pentru a evolua cognitiv, cu nevoile emotionale ale acestora.
Sunt multe de punctat si de apreciat! Nu obisnuiesc sa fac sugestii fara sa ma asigur de calitatea serviciilor, mai ales, atunci cand sunt implicati copiii, insa aici scriu cu certitudinea, ca nu am cum sa dezamagesc pe cineva prin recomandarea mea!
Felicitari si multumesc!

Alina Caloianu
Recomand Afterschool Creative Kids pentru tot ce ofera:
- activitatile didactice, copiii vin cu temele facute si cunostintele insusite;
- activitatile creative, ateliere, cursuri de dezvoltare personala, interactiuni si schimb de experienta cu copiii din alte tari;
- curtea mare, bine ingrijita cu loc de joaca unde copiii isi pot consuma energia si pot cunoaste o bucatica de natura;
- colectivul care se ocupa cu dedicatie de copii si doamna invatatoare care este foarte implicata, energica si creativa.

Agiu Robert
O cunosc pe doamna Cornelia Bataus de multi ani si pot spune cu sinceritate ca este foarte dedicata meseriei, isi desfasoara activitatea cu profesionalism si cu foarte multa dragoste pentru copii si pentru tot ceea ce face. Sunt convinsa ca si in cazul afterschool-ului da tot ce are dansa mai de pret. Recomand!

Daniela Batrinu
O echipa minunata! Doamna invatatoare stie sa aiba grija atat de nevoile educationale ale copiilor cat si de cele afective ale acestora. Acest after school dovedeste faptul ca elevii pot fi si fericiti! Felicitari!

Mihaela Serban
Este after-ul perfect potrivit pentru copilul meu: se fac teme, se explica diferite topicuri de la scoala, se fac activitati recreative si creative, se organizeaza excursii si tabere... si tot asa! FELICITĂRI INTREGII ECHIPE!

Maria Tambrea
Recomand! Este un loc magic in care copiii isi dezvolta creativitatea si hobbyul preferat! O adevarata oaza de vacanta a lui Jules Vernes, in timpul scolii!

Marin Serban
Personal implicat, atent cu copiii, deschis la nou.
Activitati extrem de diverse: de la cultivarea specificului local, activitati in aer liber, pana la intalniri online cu copiii de pe diverse continente.
Ateliere cu parintii.
Foarte multumit: recomand cu incredere!

Gheorghe Tambrea
Recomand! Nepotii mei imi povestesc despre prietenii de la after, despre cartile de la after, despre excursiile lor! Sunt fericit sa ii stiu in siguranta!
Multumesc echipei!

ROXANA DENISA CIUCA
Activitati diverse, foarte atractive si interesante pentru copii. Personal dedicat, cu experienta in activitatea didactica. Copiii petrec cu adevarat timp de calitate la acest after.

CRISTINA POPA
Este o locatie foarte bine dotata, spatioasa si curata. Au loc de joaca in aer liber si spatiu pentru diverse activitati pe care le fac in exterior mai ales primavara si toamna. Noi ne ducem fetita inca de la clasa pregatitoare , acum fiind clasa 1, activitatile sunt diversificate si nu se plictiseste si in plus vine cu temele facute. Recomand cu incredere!

Marian Stoicescu
Un loc deosebit, unde educatia si grija pentru cresterea frumoasa a copiilor, se face cu responsabilitate si implicare, de catre cadre didactice foarte bine pregatite. Felicitari!

Eli Vasile
Se vede ca in tot ceea ce faceti, puneti pasiune! Pe langa cunostintele dobandite, copiii invata sa fie "oameni"! Saditi in ei responsabilitate si altruism! Asta face diferenta intre dumnevoastra si ceilalti! Multumim pentru tot!

Rodica Stefanescu
Un loc minunat pentru copii, cu multiple activitati pe langa cele de baza, care ofera copiilor,.pe langa cunostinte, multiple abilitati necesare in viata, profesori minunati, empatici!

Valeria Stoicescu
Este un loc minunat unde copiii sunt in centrul atentiei, unde invatarea se imbina perfect cu activitatile recreative, educatia fiind obiectivul principal.
Cadre didactice de exceptie, care prin profesionalism si dedicare creeaza mediul perfect pentru invatare, joc, creativitate, inovatie si dezvoltare personala.
Recomand cu mult drag!

Florentina Pirvan
Copiii merita sa fie pretuiti si sa stie ca sunt valorosi. Cu rabdare, blandete, grija, dar si cu multa creativitate regasita in metodele moderne de invatare, la Creative Kidz fiecare copil isi descopera superputerile.

Georgiana Lupascu
Un after school cu o echipa deosebita! Noua ne-a placut foarte mult faptul ca fac activitati interesante si foarte variate, afla tot felul de lucruri noi. In plus, au spatiu in exterior, unde copiii se pot juca. Meniul e pe placul copilului, sunt supravegheati la teme si indrumati acolo unde e nevoie.
Recomand cu incredere!

Corina Sujdea
O cunosc pe doamna Cornelia Bataus de cativa ani si, cu sinceritate pot spune, ca este un cadru didactic dedicat meseriei, care isi desfasoara activitatea cu profesionalism si drag de ceea ce face. Sunt convinsa ca si in cazul afterschool-ului da tot ce are dansa mai de pret.

Carmen Tudorache
Locul ideal unde copilul imbina invatarea, creativitatea, prietenia si jocul, sub atenta indrumare a cadrelor didactice de mare exceptie!

Mihaela Chiriac
Profesionalismul si dedicarea creeaza mediul perfect pentru invatare, joc, creativitate, inovatie si dezvoltare personala.
Recomand cu mult drag!

Gina nidelea
O echipa de oameni frumosi, inimosi, creativi. Felicitari pentru tot ce realizati! Recomand cu incredere!

Mirela Tanc
Un loc minunat cu educatori dedicati. Felicitari pentru experientele grozave pe care le oferiti!

Danutza Yo
Suntem foarte multumiti! Fetitei mele ii place mult!
Un loc in care copiii se dezvolta frumos, asimileaza cunostintele scolare, petrec timp afara, merg in excursii!!

Mihaela Viziteu
Profesionalism, spirit didactic si multa implicare! Am fost placut impresionati de calitatea serviciilor oferite. Recomand din tot sufletul!

Carina Ses
Activitati interesante si atelire de creatie unde copiii se dezvolta creativ!
Felicitari pentru idei!

Dana Ionut
O echipa de oameni pasionati ! Activitati diverse , supraveghere , indrumare, consiliere , profesionalism! Un copil care merge de drag la acest afterschool!

Daria Clara
After school Creative Kids isi merita numele pe deplin, doamnele de aici cautand sa inoveze continuu ideile de invatare si sa creeze un mediu cat mai dinamic si placut pentru cei mici.

Simona Stoica
Un loc minunat, cu personal dedicat si implicat, un loc in care copiii sunt fericiti!

Nicu Catalina
Recomand cu incredere! Profesionalism si implicare! Un aftershool centrat pe nevoile copiilor.
Locatie excelenta!

Alina Mladenovici
Recomand cu toata increderea! Felicitari pentru tot ce le oferiti copiilor!

Daniela Mircea
Recomand cu incredere un afterschool de top!
Un personal calificat si dedicat, precum si o gama larga de activitati extra scolare.

Alexandru Tavarlau
Un after school minunat unde copiii primesc o educatie pe masura datorita doamnei invatatoare.

Andreea Teleuta
Un loc excelent, cu oameni dedicati...."preparatori" si "reparatori" de copii! Multumim!

Alexandru Godri
Un afterschool cu personal implicat, foarte bine pregatit care ofera o experienta minunata copiilor!

Vlad Tache
Recomand aceasta locatie. Doamna invatatoare este intotdeauna atenta si grijulie cu copiii.

Cecilia Stoenescu
Dupa 4 ani la acest Afterschool, il recomand cu incredere!!! O echipa grozava!

Xenia Toader
Activitati f.frumoase, creative,educative. Bravo! Succes in continuare!

Dan Tache
Un loc minunat, plin de creativitate si de dragoste pentru copii!

Roxana Vilceanu
O echipa profesionista care pune suflet in munca depusa.

Livia Neagoe
Conditii la superlativ. Un mediu ce sprijina dezvoltarea armonioasa a copiilor!

Geany-Mugurel Dumitru
Este o locatie foarte buna pentru a porni in Brio in insusirea cunostintelor.

Adriana Georgescu
Un afterschool care pune accentul pe creativitate si pe invatarea cu bucurie.

Andreea Oancea
Recomand cu incredere! O echipa minunata!

Patricia Petrica
Locul ideal pentru dezvoltarea copiilor!

Dana Dxd
Locatie minunata, personal dedicat. Recomand cu incredere!

Maria Sima
Locatie deosebita. Personal de exceptie. O alegere inspirata.

Steluta Ion
O echipa cu un suflet mare.

Valentin Zorzoliu
Foarte frumos. Recomand.

GABRIELA FLORINA MANOLE
O echipa minunata! Felicitari!

Mihaela Tudose
Recomand!

Crina Chirea
Recomand cu incredere, copiii se bucura de experiente frumoase aici!

Alexandru Bataus
Cel mai bun Afterschool din Sector 6 si Ilfov. Personal calificat si dedicat, activitati extra scolare, etc.. recomand cu incredere.

EMILIA MICLOI
Un afterschool condus de profesionisti in educatie, oameni admirabili dedicati dezvoltarii armonioase a copiilor

LaMelo Ball
Recomand cu incredere !!!!. Personal calificat si dedicat 100% pentru copiii.

Cristina Nedu
Profesionisti de exceptie, daruire si implicare cu suflet ! Recomand!

GEORGIA PANFIL
Un loc in care fiica mea vine cu placere! Ne plac activitatile si atmosfera! Recomand cu drag!

Alina Grigorescu
Locatia deosebita, oameni inimosi, profesionalism, ambianta propice dezvoltarii armonioase a copiilor. Recomand calduros!

Coralia Romeo
Un loc in care copiii se bucura de multa atentie, au parte de activitati creative si in care au legat prietenii frumoase.

Popescu Elena
O echipa minunata! O continuare a modelului unei familii unite care e transmisa copiiilor nostri! Multe carti noi puse la dispozitia copiiilor, deschizandu-le poarta catre lectura alaturi de prieteni! Posibilitati de dezvoltare prin joc, desen, bricolaj! Eu ii multumesc pentru tot! Copiii au capatat incredere in fortele lor, sunt sociabili, constiinciosi, perseverenti!
DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Gospodari, Nr. 46, Sat Rosu, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov
Numere de telefon: Tel.mobil: 0735.246.217
Internet:
Web: creativekidz.ro
E-mail:  office@creativekidz.ro

Recomandati aceasta pagina: