Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre After School Central Art Studio

Central Art Studio

„Urmand cursul de actorie, copilul meu a devenit mult mai deschis, mai sigur pe sine, increzator in planurile sale”
Cristian Rautu

„Felicitari pentru lucrurile minunate pe care la faceti pentru copii ! Pentru dezvoltarea creativitatii, spiritului de echipa si personalitatii acestora .Multumim ! :)”
Gheorghe Rizea

„Este foarte frumos si distractiv, eu sunt la teatru si sora mea la pictura si amandoua suntem foarte bucuroase. Recomand cu caldura !”
Victoria Ionescu

„Am ales cursul de pictura pentru ca ambii copii sunt atrasi de asta, si am ales Central Art Studio pentru ca sunt oameni foarte dedicati si seriosi, dar fac treaba intr-o atmosfera calda si relaxata :)”
Vera Marin

„O echipa creativa si serioasa…si se pare ca e molipsitor - cursul de actorie la care Vladimir face tot posibilul sa ajunga la timp cu temele facute!”
Alice Teca

Atmosfera frumoasa, vesela, cu grija pentru copii. O echipa care se preocupa ca acestia sa afle si deprinda lucruri noi prin joaca. Cursul de ventrilocie urmat de baiatul meu a fost nemaipomenit, un prilej de relaxare creativa. „
Kiraly Aurora

Un loc special, unde am intalnit oameni deosebiti, care iubesc copiii si asta se vede in tot ceea ce fac. Cursul de ventrilocie a fost foarte interesant si amuzant. Va multumim! „
Adela Anghel

„Oameni minunati , descoperiti intamplator (dar totusi….nimic in viata nu este intamplator!!!), in prezenta carora David se simte extraordinar! Multumim Andreea si Victor!
Mihaela Dumitru

„Oameni minunati, pozitivi, cu gandire sanatoasa, in preajma carora copiii au o senzatie placuta de confort si bucurie!”
Melania Vicu

Tot ceea ce faceti pentru copiii nostri este minunat!!! Sunteti o echipa si asta conteaza, va multumim ca existati:) mama de fetita fericita ca a urmat cursurile voastre (pictura) ”
Dana Croitoru
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Popa Soare nr. 29 (zona Piata Sf. Stefan), sector 2, Bucuresti
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745.633.737 / 0765.454.244
Persoane de contact: -
Internet:
Web: centralartstudio.ro
facebook.com/CentralArtStudio
E-mail:  office@centralartstudio.ro

Recomandati aceasta pagina: