Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre English-Deutsch Center

English-Deutsch Center

Alice T – ,,Multumim frumos! Foarte utile observatiile. Vom exersa expresiile si vocabularul.”

Zoe U – ,,Am observat un real progres la Maria comparativ cu momentul inceperii cursurilor”

Carmen M – ,,Eu, in calitate de parinte, sunt extrem de multumita de desfasurarea respectiv finalizarea modulului 1. Tudor a evoluat mult in cunostinte, ceea ce demonstreaza calitatea superiora atat a actului educational, cat si a materialelor de studiu si a modalitatii de predare. Din punct de vedere organizatoric, sunt la fel de serviciile centrului, suntem anuntati din timp de program, emitere facturi, primim pe mail testele si feedback ul profesorului.”

Iuliana P – ,,Cel mai mult ma bucura din toata experienta cu dvs. ca pustiul nostru participa cu drag la cursul de limba engleza”. Si ca notiunile, vocabularul pe care il asimileaza este rezultatul unor actiuni placute; am vazut acest lucru si la lectia deschisa pregatita pentru parinti.”

Liliana B – ,,Va multumesc frumos pentru mesaj si informatii! Sigur o sa incercam sa respectam recomandarile Dumneavoastra! O sa pun accent pe lectura si auditii pentru sonorizare!”

Cristina M – ,,Ca parinti, apreciem modul in care profesorul interactioneaza cu Alex, abilitatile acestuia de a transmite informatia si calitatile pedagogice. Sunt sigura ca lui Alex ii vor prinde foarte bine aceste lectii.”

Cristian S - ,,Atât la lb engleza cat si la lb germana se simte un progres. Speram ca acest progres sa fie si de acum inainte.”

Nicoleta S – ,,Centrul English Deutche Center s-a dovedit a fi cea mai inspirata alegere pentru pregatirea la limba engleza in vederea obtinerii certificarii PET .
Sistemul de predare modern, activ si variat sustinut de o profesoara foarte bine pregatita profesional, tanara, amuzanta si perseverenta s-a dovedit a fi mediul ideal unde copilul meu si-a perfectionat nivelul de invatare si unde vine intotdeauna cu placere.
Evaluarile si feedback-ul individual trimise dupa teste si modulele de invatare m-au ajutat periodic pentru a evalua obiectiv nivelul real al copilului.
Ii multumesc intregii echipe din centru, impreuna ati creat o atmosfera familiara si prietenoasa unde actul de invatare devine o placere!”

Loredana D – ,,Pentru copiii mei a fost primul contact cu procesul de predarea al unei limbi straine in afara cadrului scolii.
Sunt foarte multumita de modul in care s-au adaptat in grupa, de notiunile acumulate si de modul prietenos in care le sunt prezentate informatiile.
Se duc cu drag la orele de engleza, in special la Clubul de conversatie.”

Luise G – ,,Va multumim pentru colaborarea benefica din acest an. Alexia a avut un real progres in ceea ce priveste limba engleza. Vine cu placere la cursuri si asta se datoreaza in primul rând doamnei profesoare, care stie sa fie apropiata de ei si sa le trezeasca interesul pentru lucruri noi. Apreciem si buna comunicare si transparenta in relatia cu parintii. Tematica cursurilor este nu numai potrivita vârstei dar gândita si pentru a stimula imaginatia si creativitatea copiilor.”

Anca D – ,,Suntem foarte multumiti de relatia cu English Deutsch Center, atat din punct de vedere al predarii, cat si din punct de vedere organizatoric.”
Felicitari doamnei profesoare pentru faptul ca ii face pe copii sa invete engleza cu placere si cu rezultate foarte bune.

Silvia V – ,,Din punctul meu de vedere, pot spune ca am observat o imbunatatire a cunostintelor de limba engleza, respectiv germana la cei 2 copii de 9 si 11 ani, care participa la cursuril ENGLISH&DEUTSCH de peste 2 ani.
Sesiunile interactive si metodele didactice sunt eficinte si le capteaza atentia copiilor, motivandu-i sa descopere cat mai multe cuvinte noi.”

Alexandru F – ,,In urma cursului, Daria a acumulat multe informatii. Modulul I al cursului de limba engleza a fost bine organizat si predat. Dna Profesor a demonstrat ca are abilitati de predare si de explicare, alegand cele mai bune metode pentru a fi inteleasa de copii. Atmosfera destinsa, fara stres si cu o comunicare buna intre cursanti si profesor, face ca Daria sa participe cu placere la curs. Pana in acest moment, consideram ca programul/cursul de engleza si-a atins scopul.”
DATE DE CONTACT
Adresa: Sediul 1: Strada Chitarei Nr.19, sector 3
Reper: Zona Dristor - Baba Novac

Sediul 2: Sos. Oltenitei, Nr. 32, Bl. 5B, Ap. 1, Sector 4
Reper: Gradina de Sud
Numere de telefon: Tel.mobil: 0745.314.934
Internet:
Web: www.englishdeutschcenter.ro
E-mail:  office@englishdeutschcenter.ro

Recomandati aceasta pagina: