Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre Kinder Kultur Haus

Kinder Kultur Haus

Mihai Craciun
Best in town! Central location, classrooms equipped with very useful accessories like 3D printers which children love. Every member of the staff is totally professional while being kind and patient too. There is such a lovely atmosphere at Kinder Kultur Haus, it is the most welcoming and friendly place where children thrive.

Mihaela Aleahim
Recomand cu încredere Kinder Kultur Haus.
Profesionalism și excelență.
Începând cu profesorii bine pregătiți și continuând cu materia bine structurată și orele de curs dinamice și interactive.
Până să încep aici cursurile nu am mai avut nici un contact cu limba germană și recunosc că aveam emoții privind înțelegerea și asimilarea limbii. Însă cu fiecare oră de curs parcursă, anxietățile legate de învățarea limbii sunt înlocuite cu încredere.

Sorina Ionita
Un loc bun pentru copiii si parintii ce doresc sa invete limba germana in Bucuresti.

Folii Motiva
Recomand fără ezitare! Fiul meu vine cu plăcere la curs și suntem foarte mulțumiți!

Avocat Gherasim Andrei
Personal calificat, dedicat și orientat spre performanță!

Dudu Petrovici
Fetița mea a apreciat interacțiunea cu profesorii și atmosfera relaxată în care s-au desfășurat cursurile. Acest lucru a făcut ca o limbă dificilă să fie ușor de studiat și de învățat. Țineți-o tot așa!

Elena David
Copiii nostri sunt extrem de incantati de cusurile de germana de la KinderKulturHaus sii fac progrese impresionante aici. In fiecare zi intra alergand in clasa si la plecare ne povestesc toate cuvintele noi invatate. Le place tare mult profesoara (Bianca) si abia asteapta urmatoarea sedinta. Suntem bucurosi ca am gasit acest loc. Multumim!

Tanira Paslari
Venim cu drag la fiecare intalnire. Atmosfera este foarte placuta, atat pentru copii cat si pentru insotitorii acestora. Este una dintre putinele scoli care ofera cursuri de limbi straine pentru copiii foarte mici. Ingrid are 5 ani si invata limba germana intr-o grupa cu putini copii, cu o domnisoara foarte draguta care i s-a lipit de suflet inca de la prima sedinta, intr-un sistem interactiv, jucaus si distractiv. Recomand cu drag!

Oana Aldea
Atmosfera calda, trainneri bine pregatiti, seriozitate, recomand cu incredere pentru cursuri de limba germana atat pentru adulti cat si pentru copii.


DATE DE CONTACT
Adresa: Strada Anton Pann 17, Sector 3, Bucuresti
Kinder Kultur Haus
Numere de telefon: Tel.Mobil: +40 771 163 465
Internet:
Web: www.kinderkulturhaus.ro
E-mail:  contact@kinderkulturhaus.ro
Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus Kinder Kultur Haus

Recomandati aceasta pagina: