Impresii Parinti despre After School-uri
Impresii Parinti despre Podul lui Sfredelus

Podul lui Sfredelus

Catrinel Argintaru:
Spatiul mare, atmosfera relaxata dar si antrenanta

Cucu Veronica:
Un loc perfect unde piticuta mea a descoperit interactiunea cu copiii in jurul varstei de 1 an, intr-un cadru sigur, igienic si foate prietenos. Ma bucur ca exista asa ceva ca o pregatire pentru gradinita. Revenim oricand cu drag!

Trusca Genunea:
Un loc de basm, de care ne despartim cu greu dupa aproape 2ani, pentru ca cel mic incepe gradinita. Promitem sa venim cat de des avem ocazia la evenimentele din weekend. Multumesc mult Elena pentru ca ai construit acest loc pentru piticii nostri si Ramonei si Ioanei pentru inspiratia si rabdarea pe care au avut-o mereu cu piciul. Ziua lui Rares a fost superba si stiu sigur ca o buna parte din lucrurile pe care le stie astazi le stie de la atelierele de la pod. A fost o parte esentiala in dezvoltarea lui si voi recomanda oricui are un copilas sa vina sa va treaca pragul !

Larisa Popa Bucur:
Cand un copil de 2 ani ani si 6 Luni, iti Spune la Finalul atelierului: Mama, imi place aici! Mai venim :), poti fi sigura ca ai ales cel mai bine pentru el!

Oana Oae:
Dotarile sunt excelente, au jucarii fel de fel si ofera activitati variate pe care nu le gasesti in alte locuri. De ce fair? I-am serbat ziua baietelui meu aici si am plecat cu un gust amar. Am fost intimplinati cu o amabilitate plictisita care s-a manifestat pe toata perioada petrecerii. In plus doamna care s-a ocupat de partea de activitati a trebuit sa vina cu fetita. Nu am nimic de comentat, dar nu am apreciat lipsa de reactia a mamei atunci cind fetia a refuzat in mod repetat sa ii lase si pe alti copii sa se joace cu masa luminoasa sau cu animalele din cutia pentru biotop. Stiu ca asa sunt copii, dar din punctul meu de vedere organizatorii ar trebui sa se asigure ca sarbatoritul si invitatii lui au prioritate.

Andreea Mihai Simioneasa:
Perfect pentru bebelusi umblatori, dar nu numai, care isi pot ocupa timpul cu jucarii de lemn ce le antreneaza curiozitatea si le dezvolta motricitatea. Si mami poate respira 10 min linistita.

Catalina Eliza:
Am facut petrecerea de 1 an a baietelului aici. A fost minunat, ne-am simtit ca acasa. Nu a stat nimeni pe capul nostru. Un loc cald, frumos, unde ai vrea sa petreci cred fiecare duminica impreuna cu familia si prietenii, recomand cu drag!

Anda Sturzu:
Un loc placut, cu multe materiale educative si de calitate, spatiu mare si cel mai mult imi place ca nu sunt foarte multi copii in cadrul unui atelier. Singurul lucru care nu mi-a placut si nu apreciez este ca mai vin copii raciti, uneori chiar insotitorii acestora mai tusesc etc. Nu mi se pare normal. Ar trebui sa fie conditie obligatorie de participare: copilul si insotitorul sa fie sanatosi.
Cu toate acestea vom mai reveni. :) Ne-a placut!

Alina Coman:
Am organizat petrecerea baietelului in pod si a fost o petrecere reusita. Copii s-au distrat de minune cu toate activitatile organizate si cu toate jucariile puse la dispozitie. Spatiul este generos, astfel incat a fost loc suficient pentru distractia a 10 copii si 20 adulti. Recomand cu drag.

Nicoleta Dumitrache Sincan:
O initiativa minunata si extrem de educativa pentru copii, cu atat mai mult cu cat ne luptam sa nu ii invatam lipiti de un ecran! Felicitari!

Georgeana Cogalniceanu:
Un loc minunat pentru copii mici care nu au intrat in colectivitate. Invata sa interactioneze cu alti copii și beneficiaza de materiale educationale de calitate și de oameni calzi.

Diaconescu Adina:
Este o modalitate perfecta de a ne deconecta de stresul zilnic, atat pentru noi, adultii cat si pentru copiii nostri. Un joc educativ, captivant si relaxant. Multumim pentru implicare!

Andra Ciorba:
Un loc minunat cu oameni implicati si colorati, perfect pentru copii.

Alina Daniela Bunea:
Am fost cu bebele meu de 1 an si 3 luni la una din activitati si am fost incantati! O sa revenim cu drag!

Laura Kerekes:
Un loc de joaca altfel, cu multe materiale de dezvoltare...excelent!

Linda Mary-Ann Stanescu:
Am fost, ne-am jucat, ne-a placut! Atmosfera este calda si gazda primitoare! Mai mergem!

Adriana Ionita:
O idee minunata si colorata de joaca. Felicitari pentru toate activitatile!

Mircea Burlanescu:
Un loc de joaca educativa... cu sens.

Florentina Trifu:
Podul lui Sfredelus este un alt fel de loc de joaca, cu activitati foarte interesante si distractive. Felicitari echipei! Recomand cu drag!

Catalina Comanici:
Multe activitati interesante si educative,personal dragut,nu am avut nici o problema,revenim!

Simbotin Raluca:
Minunata idee,o modalitate foarte buna de socializare atat pentru copii cat si pentru parinti...Felicitari!

Viorica Ciornei:
Un spatiu de relaxare in care copiii cu varste foarte mici incearca sa faca primii pasi in Universul cunoasterii si dezvoltarii individuale, experimenteaza modul de integrare si socializare printr-un program educational dedicat aptitudinilor si capacitatii lor de intelegere ,foarte bine fragmentat pe arii curriculare de arte,muzica ,dans si multe alte activitati,beneficiind de un program flexibil ,de atentie si indrumare din partea unui personal experimentat.LASATI COPII SA FACA CE VOR,....dar supravegheti-i permanent.

Constantin Alina:
Foarte interesante si educative toate activitatile.
Recomand cu drag.

Elisse Elisse:
Un loc de poveste cu activitati geniale! Felicitari! recomand cu caldura!

Nico Danciu:
Activitati foarte foarte interesante, pe placul tuturor!


TV GradiniteBucuresti.ro RECOMANDA Podul lui Sfredelus
TV-GradiniteBucuresti.ro
DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Drumul Sarii, Nr. 84, Sector 6, Bucuresti
vila, vis-a-vis de Oficiul starii civile sector 6 spre intersectia str. Drumul Sarii - lt. av. str. Ion Garofeanu
Numere de telefon: Tel. mobil: 0755.115.536
Persoane de contact: Elena Burlanescu
Internet:
Web: www.podulluisfredelus.ro
E-mail:  podulluisfredelus@gmail.com
Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus Podul lui Sfredelus

Recomandati aceasta pagina: