Impresii Parinti despre Gradinite sector 1 - Bucuresti

 Sector 1  Sector 2  Sector 3  Sector 4  Sector 5  Sector 6       Ilfov     Impresii Parinti despre Gradinita Guguta

Gradinita Guguta

Andrea R***
Avem fetita inscrisa in colectivul guguta inca de la inaugurarea acesteia si ma bucura faptul ca am intalnit oameni atat de implicati in ceea ce fac. Acasa, copilul vorbeste extrem de mult despre educatoare, copii si despre activitatile pe care le fac in cadrul programului, fapt care dovedeste ca copilul este foarte fericit ca fregventeaza gradinita guguta. Au un program de acomodare foarte bine pus la punct, fac activitati zilnice, inclusiv copii de cresa (activitati care se trimit acasa). Au o abordare foarte asemanatoare cu Montessori si Reggio Emilia iar prin simplul fapt ca nu folosesc ecrane pot spune ca as incadra-o intr-o gradinita de TOP. Va sunt recunoscatoare pentru eforturile depuse!

Bogdan V****
Am fost placut surprins de gradinita guguta inca de cand am fost sa o vizitez, iar lucrurile care mi-au placut in timpul vizionarii s-au confirmat ulterior. Mi-a placut foarte mult modul de abordare a lucrurilor de catre personalul gradinitei. Acestia sunt atenti la nevoile fiecarui copil in parte, sunt transparenti, flexibili si au o abordare corecta cand vine vorba despre educatia acestora. Deasemenea, am fost placut surprins sa vad ca gradinita are toalete si chiuvete mici pentru copilasi si este foarte curata. Exista suficient personal in cadrul gradinitei pentru a ajuta copiii atunci cand acestea au nevoie de ajutor. Va multumim pentru profesionalismul zilnic de care dati dovada!

Ioana P******
Sunt foarte incantata de serviciile oferite de gradinita Guguta. Fetita nostru este un pic cam rasfatata, ca multi alti copii probabil, si cam prea dependenta de mami. Cu toate acestea de când a inceput sa mearga la gradinita Guguta am simtit de la bun inceput o schimbare in atitudinea ei. A inceput sa fie mult mai sociabila, sa manânce tot din farfurie si sa fie mai rabdatoare cu surioara sa mai mica. Cu siguranta toate aceste schimbari au avut loc datorita faptului ca i s-a acordat atentia si caldura necesara din partea personalului gradinitei Va recomand cu mare drag gradinita Guguta si va indemn sa aveti increderea sa va lasati copilasul in grija doamnelor educatoare de acolo.
DATE DE CONTACT
Adresa: Drumul Manastirea Sihastria 11A, sector 6, Bucuresti, 077042, Romania
Numere de telefon: Tel.mobil: 0769.256.924
Persoane de contact: -
Internet:
Web: guguta.ro
www.facebook.com/Guguta
E-mail:  contact@guguta.ro

 
Cresa precedentaCresa urmatoare
Recomandati aceasta pagina: